reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dziekuje Wam jestescie kochane naprawde ;**
Wiem ze musze sie trzymac bo mam dla kogo, Igor dopiero teraz jest dla mnie skarbem bo jak bylam w ciazy to nie czułam instynktu macierzynskiego ogolnie to wiekszosc tylko plakalam. P nie jest lekko tez bo do szkoly wstaje o 6 bo musi dojechac do szkoly a w domu jest o 23 jak wroci z pracy wiec go troche rozumiem ze ma dosc jesli on wraca o tej porze zmeczony a w domu czeka na niego ojciec zeby mu zrobic awnture ze buty krzywo ustawil. Staramy sie jak mozemy zeby Igor mial jak najlepiej...lepiej od nas.

reklama
Bry :-)

Wszystkiego najlepszego dla kolejnych pięciomiesięczniaków :-)

Bra trzymam kciukasy, będzie dobrze, ja ci dotrzymuję towarzystwa w piernikach, zostały jeszcze dwa :zawstydzona/y:

Purchawk kolejną noc chciał mnie wykończyć, w końcu się złamałam i wzięłam do wyra. Nie ma bata, kiwam się przy łóżeczku nieprzytomna i mam zwidy z niewyspania, co godzinę wrzaski, ile można wytrzymać. Niestety ze mną w łóżku też pokrzykuje, nieco mniej ale jednak nie jest to spanie :confused2:

Jolek jak oko? Moja mi tylko włosy wyrywa albo szczypie :sorry:

Aguś sorki za pytanie,ale to tylko tak z ciekawości... Po ile Wy macie lat?

Hope dzięki, już prawie nie boli ale jeszcze jest czerwone

Witam:-)
u nas teraz też chyba zęby idą,bo młody wali kupy na potęgę,marudzi i zostawia jedzenie:szok:
Zimno...brrrr...
Wczoraj musiałam jechać i kupić młodej kurtkę zimową (dziewczyny uwierzcie mi,że z taką prawie 4-latką nie jest już łatwo cokolwiek kupić). Ma swoje zdanie i jak się uprze,to ciężko ją przekonać...ehh..baby...:-p
Kamcia, Hope także ja wam wspólczuję-wy macie dwie panny :sorry:
mandrzejczuk, majowaMamusia buziaki dla waszych pociech :***
jolek no to tylko było życie studenckie-taki przedsmak:-pCo mogą robić 4 baby w jednym mieszkaniu i w obcym mieście? Gadać i pić oczywiście:laugh2:
bra powodzenia
Agnieszka kiedyś kobiety rodziły jako młode dziewczynki i dawały sobie radę,więc śmieszą mnie takie głupie poglądy jak tego twojego teścia. A ty masz coś,czego ci nikt nie odbierze-dar macierzyństwa i najwspanialszy jego owoc. I tego się trzymaj:-)

reklama
Agnieszka jak na tak młodą mamę jesteś dojrzała i na pewno sobie poradzisz:tak: Brakuje ci dystansu do dalszej rodziny ale to kwestia wieku, kiedyś zrozumiesz i przestaniesz potrzebować ich akceptacji ;-)

Joluś całuję w oczko a'la wampirzyca :-D

Persefona oj wiem o czym piszesz, u mnie możliwość wyboru bywa ograniczona, cierpliwość też :crazy: Zuz poszła sobie sama kupić sandały - bo taka dorosła jest i wszystko wie - ok, przebolałam, musiałam kupić drugie takie g..no nabyła, teraz kupując kozaki i jesienne półbuty miałam argument i nie było dyskusji. Ale 4 - latce ciężko wytłumaczyć ;-)

Do góry