reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

mandrzejczuk faktycznie szybko. moja sąsiadka nie miała placonego czynszu przez pół roku, bo mąż kręcił , że płacił, a nie płacił i jedynie przysyłali upomnienia ( które on przechwytywał). szybko jak widac u was działają...

reklama
Witam wieczororwa pora.
Mandrzejczuk dziady straszne u was w tej spoldzielni... i gratuluje zabkow- u nas na razie jeden sie przebil.
Bra- gratulacje, to cudowne.
Aina wspolczuje - okropny miesiac macie.
i wiecej nie pamietam.
U nas braku czasu ciag dalszy... postaram sie pojawic na wiecej po niedzieli...
Milej nocki...

aina - przykro mi :(
bra - to masz szansę na małego geniusza. Ostatnio czytałam artykuł o genialnych dzieciach i m.in. był koleś który w wieku 4 miesięcy nauczył się mówić, a jak miał pół roku to oświadczył swojemu lekarzowi że cierpi na zapalenie ucha. Dziś to pierwszy zdobywca miliona w amerykańskich Milionerach i głównych wygranych w innych ich teleturniejach. Tylko jak coś to pamiętaj o ciotkach z bb i podziel się tymi milionami :-)

Aina bardzo mi przykro:( smutny ten miesiąc dla Was. Przytulam.
Bra super :-Dto musi być cudowne uczucie - zazdrochę mam:tak:
Mandrzejczuk faktycznie dziady pierdzielone. Trzymam kciuki za tego Kuronia.

Dzisiaj zaliczyłyśmy z Kluseczką 2 godzinki spacerku, taka śliczna pogoda była. A jutro podobno ma padać ble:confused2:.

Bra - :-D moja "mamamamama" wołała na początku gaworzenia, teraz już dawno o tym zapomniała:sorry:, a co gorsza M mówił mi niedawno, że jak się wkurzyła na macie i wykrzykiwała, wszedł do pokoju i stanął jak wryty, gdy wykrzyknęła "ja pie do le" , a rękoma i nogami tak machała, że zabawki prawie fruwały... dodam tylko, że zdarza mi się zaklnąć, ale akurat nie tym słowem:-p

aina - współczuję
mandrzejczuk - gratuluję ząbków i współczuję lataniny i użerania się w urzędach.

Dziewczyny, co mogę brac na suchy, męczący kaszel??? karmię, więc nie mam pojęcia jak sobie pomóc:sorry:

Ja w ciąży brałam na kaszel Drosetux, ale czy może byc przy karmieniu piersią nie wiem. To jest homeopatyczny syrop. Pozatym z babcinych sposobów - mleko z masłem i miodem, podobno bardzo dobre na kaszel.

Mój Smyk dzisiaj przeszedł samego siebie. Dał mi obciąć pazurki u rąk i nóg bez spania :tak: aż nie mogę w to uwierzyć. Wcale się nie szarpał i czekał grzecznie aż skończę:-)

bra gratuluję!! Cudownie coś takiego usłyszeć z ust swojego maleństwa :tak:
aina współczuję kochana i ściskam mocno

Majowa - miodu teraz nie jem, bo alergizuje. Wolę nie próbować, bo mała i tak ma ostatnio objawy alergii i nie bardzo wiem już od czego. A co do homeopatii, to unikam tych leków, bo mam co do nich mieszane uczucia... ale dzięki za rady!

Lepi ja jeszcze w ciąży brałam tableki do ssania Propolki. Mi pomogły, ale nie od razu. Nic innego nie znam przy karmieniu. Ja też mam mieszane odczucia co do homeopatii.

reklama
lepi czuje, że nie dowierzasz :) mój M stwierdził, że dobrze, że był przy tym bo tez by stwierdził, że miałam omamy :D

lenka gaworzy od 2. miesiąca i mammamma tez było od dawna, ale w takiej sytuacji, rozumowo po raz pierwszy :D boszszsz jakie to cudne :D

co do miodziku. małymi ilościami wprowadzam do diety. najpierw był w piernikach, teraz czasami na łyżeczce, na chlebku. tak od czasu do czasu :) młodej nic nie jest.

Do góry