reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie
Siostra mnie powiesi za kradzież lapsa no ale musiałam sprawdzić co tu słychać. Teraz lecę bo maruda się drze od rana. Miłego dzionka życzę.

reklama
Korzysta cały czas ja tylko kradnę jak ona na chwile go zostawia. Siostra szuka pracy i wysyła tysiące CV dziennie. Nie rozumiem tego skończyła studia mgr psychologi pracy jak składa papiery to wszystko ładnie tylko jeszcze jej trzeba 5 lat doświadczenia a jak ma zdobyć doświadczenie jak nikt nie chce jej przyjąć i tym sposobem już ponad pół roku bez pracy jest.

Witam się po trudnej nocy
Moja Magdzia budziła się chyba z 10 razy bo oduczam ja spać bez smoka i do tego mały robił sobie ze mnie smoka istne szaleństwo,
Lepi i Persefona dużo zdrówka dla wszysz pięciomiesięczniaków:-)
Futrzaczku dobrze że się przyznały, a swoja droga to niło mi sie dzis ze pisałaś do mnie na forum ze mi dziecko płacze:-D a ja nie słyszałam a mały się już tak darł.Ludu kiedy ja się wyspię:zawstydzona/y:

Kamia dużo, dużo zdrówka!:)
Futrzaczku ja tez dziś byłam w aptece po pentaxim, bo zamawiałam. U mnie bylo ok, nie dziwie się biedulko,że się zdenerwowałaś!
My już po szczepieniu:-) ale to na odpowiednim wątku:)
dziś przyjdzie mi robot kuchenny, mąż mi kupił,żebym mogła więcej, więcej i jeszcze więcej robić:p

Jestem już;-)Więc :-pbyłam na rozmowie o pracę. Ale na razie nic nie wiem.Pozstaje tylko czekać i mieć nadzieję,że zaproszą mnie na 2. etap i wybiorą WŁAŚNIE MNIE!A tak serio,to wpłynęło do nich 80 podań w jeden dzień! Facet był z Białego Stoku i mówił,że jest w szoku ile osób szuka pracy:szok:Dzięki za kciukasy-mam nadzieję,,że pomogą;-)
Kamia zdróweczka bidulko życzę.Ja walczę z katarem i na razie wygrywam (w przeciwieństwie do Remisia:-()
styna tak to jest z tą pracą. Ja też szukam od X czasu i też wszędzie DOŚWIADCZENIE!
aina to ci facet obowiązków chce dołożyć.Potwór ciasteczkowy:laugh2:

reklama
Do góry