reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
cześc kochane, przepraszam, że nie nadrobię, ale jestem tak styrana , że chcę się chociaż przywitać i tam gdzie mogę cus napisać.
zimno u nas jak cholercia, ale na szczęście zaliczyłyśmy mały spacerek rano. głowa mnie boli, zwalili nam się siostra ze szwagrem i siotrzenicą, która robiła takie zamieszanie , że nie mogłam uśpic małej. jak to sie szybko zapomina jak to jest mieć małe dziecko w domu...

Muszę się pochwalić, że mam dobry humor dziś:)
Po pierwsze, zakończyliśmy trzeci pełen dzień bez smoka:)
Po drugie, kupiłam dwie pary butów:) Oficerki na zimę i cichobiegi do codziennego latania z wózkiem:)
A po trzecie - najważniejsze, nie muszę Julka od stycznia do żłobka oddawać!!!! Jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja siostra nie zaczyna magisterki w tym roku, a dopiero od przyszłego października i zamierza wtedy wyjechać gdzieś na drugi koniec Polski, więc jakoś specjalnie nie będzie szukała fascynującej pracy na ten czas, więc zgodziła się popracować u mnie i zająć się siostrzeńcem:) Matko jaka ulga:)

Madzik grtulacje i bardzo się ciesze, że Julek zamiast w żłobku będzie urzędował z ciocią!
U nas był mega marudny dzień, który zaowocował pierwszym zębalem :) 2 jedynka też się już pojawia ... więc nieźle Tymek przypiłuje matke :/

Żelka, gratki dla Tymcia! A jak tam brokuły?:) Smakowały dzięki zielonej łyżeczce?:) Nasza resztka poszła w kibel dziś, następnym razem zrobię sama, na pewno lepsze będą:)

reklama
Gratulacje Żelka dla Tymka :-)
Madzik super , że z tym smokiem Ci się udało. Moja nadal potrzebuję, nie zasnęła by bez, chociaż spróbuję jej się przyjrzeć, może akurat się uda. I super,że Julek zostanie z ciocią:-)
U nas też dzisiaj marudny dzień, dobrze, że już się skończył i Kluch śpi, wymęczyła mnie dzisiaj okrutnie, więc też zaraz zmykam spać. Dzisiaj pierwszy dzień gondola poszła w odstawkę, jeździmy już w spacerówce rozłożonej na płasko.
Dobrej nocki wszystkim :)

Do góry