reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się na momencik:tak:
Mam dziś coś ważnego w planach,ale nic nie będę mówić,żeby nie zapeszyć:-p
Dziewczyny proszę was tylko o to,żebyście trzymały za mnie kciuki:sorry:
Dziękujemy za 5-miesięczne życzonka i Zosieńko lepi duże buzieki od Remika:-)

reklama
Hejka

My już też na nogach.Wystraszyłam się dzisiaj bo Igor jadł wczoraj około 21szej i dzisiaj wstał po 8mej i nie domagał się jedzenia. Przewinęliśmy się dałam mu cyca a on go bez przekonania ciumkał :/ Muszę go poobserwować.

Lepi
Persefona buziaki dla maluszków :*:*

Persefona teraz to ciekawość nas zje co Ty tam kombinujesz ...Trzymam kciuki &&&&

Aina trzymam kciuki za szczepienie

Pogoda do d...y u nas. Już po deszczu, ale jest tak ciemno,że pewnie zaraz znowu lunie.
Pranie mnie czeka po tym wyjeździe bo jeszcze nazwoziłam ciuszków dla młodego od siorki, a suszarka mi się rozpada :/ Zakupy nas znowu czekają.
Ooo lunęło właśnie.

Siemka :-)

ale miałam przebój w aptece , wczoraj zamawiałam na dziś Pentaxim szczepionkę , idę rano mówię co i jak babka przynosi ja ale mówi że jeszcze chwilkę bo trzeba ją wbić w komputer mówię ok poczekam za wchilę wraca i mówi że nie może mi jej sprzedać, wkurzyłam się na maksa i pytam czemu przecież dzwoniłam zamówić i że zaraz mam szczepienie pytam co jest nie tak a ona mi na to że mają podejrzenie że nie była w lodówce i nie mogą mi jej sprzedać ! przepraszały ale mówiły że nie mogą tak zaryzykować - wkurzyłam się że mi szczepienie przepadnie dziś a specjalnie rano wstawaliśmy i męża do pracy odwoziłam aby mieć samochód ale z drugiej strony dziękowałam im za szczerość , na szczęście nie daleko w aptece miały na miejscu coprawda12 zł droższą ale już trudno. :-)

Lepiodptera, Persefona - całuski dla bąbli :*
Persefona- wredzielcu ładnie to tak Nas w niepewności trzymać ! :-D:-) Powodzenia ! :tak:
Aina- będzie dobrze ! kciuki zaciśnięte :-)
Joluś- buziaczek dla Igorka :*

reklama
W tamtym tygodniu wchodziłam na jej profil to nawet nas nie podczytuje bo bardzo dawno się nie logowała. Pewnie pomogłyśmy jej wygrać i niepotrzebne już jesteśmy :(

Do góry