reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aniu wspolczuje, wiem co to za cholerstwo. w mieszkaniu ktore wynajmujemy byl grzyb, musielismy zrobic remont bo byl zbyt gleboko by jakiekolwiek preparaty podzialaly. pozatym chcielismy sie go pozbyc na zawsze a nie na pare lat, bo po takim preparacie to raczej pewne ze kiedys wroci...

reklama
Witam się:-)

Ja już też na urlopie wypoczynkowym od 2 tyg. Czas leci.
Zębów Krzyś jeszcze nie ma, nadal tylko oznaki ;)

Bra współczuję przejść ze szpitalem, ostatnio też miałam przyjemność być z mamą -istna masakra :wściekła/y:
Basiekk fajna czapka
Sylwia trzymam kciuki
My też dziś za dnia nie pospacerowaliśmy, za to wieczorem byliśmy u lekarza i udało mi się wpaść do Rossmanna.
Aha i w końcu dotarła do nas paczuszka z bobovity.
Zdrówka Wszystkim życzę!

Ostatnia edycja:
WITAM się wieczorowo ... powolutku zaczynam nadrabiać, chociaż nieźle się uidzielacie ... uy nas zimno cimno siąpi deszcz i taka śpiąca pogoda ... Młody od kilku dni robił brzydkie kupy ... i był jęczący strasznie ... zganiałam to na gile w nosie, moj antybiotyk itd ... ale dzisiaj podczas histerii związanej z wyciaganiem gilów i zapuszczaniem kropelek na noc ... zobaczyłam 2 jedynki dolne na wylocie :O jedna juz tuż tuż (to chyba zęby ... takie kresiule i dziąsełka jakby spuchnięte). Bidak mój mały kochany.

Witam was.
Alex gratuluję ząbka
My dzisiaj byłyśmy na szczepieniu na gruźlice, i dowiedziałyśmy się że małej mogę już dawać mleko następne. A swoją drogą te szczepienia wykańczają mnie dobrze że to było ostatnie, bynajmniej do lutego mam teraz spokój. Idę spać dopóki mała śpi.

Witam się :-)
Klusia też zaczęła śpiewać o 6 rano:-), pośpiewała godzinkę i padła.
Dzisiaj już ładniejsza pogoda, zimno, ale przynajmniej nie pada. Może w końcu wybierzemy się na dłuższy spacer bo przez ostatnie dwa dni to po 20 minut byliśmy. Mus Klucha porządnie dotlenić.
Właśnie gotuję zupkę dla Młodej pierwszy raz dostanie , z samych warzywek z domowego ogródka:)

Alex gratuluję ząbka
Lepi, Persefona- buziaki dla Zosi i Remika z okazji ukończenia 5 m-ca *

Ostatnia edycja:
Lepi, Persefona- buziaki dla dzieciaków:-)
wczoraj kolezanki posiedziały do pozna, wiec nawet nie miałam jak wejsc:) odżyłam trochę.
Bąk wstał o 6.30 pobuszował i poszedł spać, dziś słonko, na 11 mamy szczepienie, P pojechał do pracy, wiec niedługo chustujemy sie i idziemy do lekarza:-) wiec trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry