reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ania83 witaj, ja tez z Olsztyna i tez teraz na emigracji....
U nas dzis tez strasznie zimno i pada i wogole do d....
Mama przyszla wiec lece pod prysznic a pozniej czeka na mnie gora prasoawania, wpadne wieczorkiem.
Milego popoludnia dziewczynki...
Buziaczki dla pieciomiesieczniaczkow....
Salsera chyba bedzie trzeba zakupioc ksiazeczke :-D

Dzięki za buziaki dla 5-miesięcznej jubilatki :-).
Hope, Styna - dla Was od nas również uściski :-).

basiekkk, ja dzisiaj jestem ostatni dzień na macierzyńskim, od jutra urlop, wracam 14 listopada:-(

Slasera wierszyk mega :D

Dostałam właśnie przesyłkę z Gerbera. Fajnie bo nie przyszedł karton z próbkami ( jedynie dwie kaszki po 6 miesiącu i sinlac) a książeczka z kuponami do rossmana albo carrefoura a tam słoiczek i napój za darmo, jakieś danko 50% taniej i pełno innych pierdół 30% i 20% taniej. Chyba już ze wszystkiego dostałam próbki dla młodego.

Paula mi się trochę oparzyła wodą z kranu na zajęciach plastycznych i od 2 godzin histeryzuje :/ Zaraz mnie coś trafi bo ma ledwie czerwone dwa palce a wyje jakby miała oparzenie 3-go stopnia. Najchętniej to by łapkę trzymała w zimnej wodzie ale po wyjęciu boli jeszcze bardziej.

Uciekam bo mi dzieć zgłodniał chyba :)

Witajcie!

I u nas zimno... :(
POla od czwartku w domu siedzi.. a ja juz tydzien.. mozna ocip....iec!!!
Katar dalej ja meczy, ale jutro ma byc podobno cieplej wiec wyleziemy w koncu.

Hope ja tez rano paradowalam w szlafroku a rece zamarzniete,,,, dzwonilismy do spoldzielni bo kurka co to ma byc, ze jeszcze nie grzeja??!! i w koncu po poludniu puscili ciepla rure! huraaaaa! nie bede marznac w domu i spac wrecz w wilogtnej poscieli! ufff
BUzka wielka dla 5miesiecznej Jagodki!! :** faktycznie jak to leci.. jeszcze m-c i pol roku stuknie naszym maluchom!

Gratulacje dla wszystkich konczacych kolejny miesiaczek :***** a nawet roczek ! - Futrzaczku ..juz 3 latka :)) Najlepsze zyczenia!

Basiekk- tak mi przykro jak przeczytalam Twojego posta.. :(( Usciski :* ..nic sie nie martw, jakos to bedzie, zobaczysz szybko zleci dzionek w pracy i masz do kogo wracac!

Salsera - mega wierszyk, ksiazeczka bedzie pewnie rownie "zabawna" i trafna hiihihihih

Aina - :**.....no i gdzie zdjecia sloneczko??? :p ktos cos tu obiecywal... chyba, ze znowu przegapilam,,,to sorry..:p

My pospalysmy dzisiaj do ....11 !!! oczywiecie z budzeniem w miedzyczasie, ale laba byla! wczoraj tez...:))
PS Polcia tez tak popiskuje ostatnio pzrez sen, jakby koszmarki jakies miala.. :/

Bra - :** milo, ze zamowil.ta msze... kochana...

Dziś udało mi się wyrwac na małe zakupy i od razu humor się poprawił. Udało mi się kupić fajne spodnie (po wielkich zmaganiach:-D) i sweterek. Jestem mega zadowolona:-)
marzenka a z tego Gerbera to sie logowałaś na stronie? Czy w szpitalu wypełniałaś? Bo ja od nich nic nie dostałam, tak samo od Hippa:-( Ostatnio doszły paczki z Musteli i z Persila:-pAle to logowałam się i wysłałam do nich maile. A na oparzenia dobry jest aloes-mi pomógł.
Kurcze mnie też katar łapie:wściekła/y:

reklama
Witajcie,
włączyłam kompa dopołudnia, ale dopiero teraz nadrobiłam "Maj"... no nic - chyba mamy kolejny skok rozwojowy, bo tygodniowo to by się zgadzało (22-23)... niemożność sania w dzięń i mega płacze - nie da się tego słuchać, a i patrzeć też nie, bo łzy lecą aż małej i serce się kraje..

Kamcia - ja też nie mam @, ale karmię wyłącznie piersią. Poza tym po porodzie leciało ze mnie 8 tygodni - norma na jakiś czas wyrobiona:-p
Maja - jak mała ma katar,to na spacerze lepiej bedzie jej się oddychało
basiek - współczuję, mnie to czeka w styczniu:sorry:

Pojechałam dziś do miasta kupić małej czapkę jesienną i co usłyszałam?!? Że już nie ma, dziś dostali zimowe i już częściowo zeszły, tak że z tych, co mi się podobały, rozmiaru już nie było. A domówić JUŻ nie mogą, bo w hurtowni nie ma!!! I jak tu dziecku kupić z wyprzedzeniem, skoro główka rośnie?!? W końcu dostałam czapę na teraz, ale na zime nie mam. Obłęd jakiś.

Do góry