reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna, Lwia, Futrzaczku gorące buziaki dla dzieciaczków :-)
Basiek
współczuję, wiem jak to strasznie boli :-(

Aaaaaaaaaaaa za miesiąc stuknie pół roku, ratunkuuuuuu, jak to się stało?????????

reklama
Witam się :-)
Buziaki dla Maleństw z okazji skończenia kolejnych miesiączków!
Dziś zaczęłam od przywitania się, zawsze najpierw nadrabiam a potem piszę. Niestety uzbierało się trochę, zniknęłam na pół tyg., jak już jestem nabieżąco, to zawsze coś wypadnie :-(
Jolek, basiekk zrobiłyście super streszczenie, teraz mi by się takie przydało ;-)
Czwartek był okropny, mama mi się potłukła i złamała rękę a właściwie ramię przez co jest cała w gorsecie, jest to prawa ręka, wogóle ciężki tydz. mój małż do 22-23 w pracy. Musiałam zostawić Małego - jak zobaczył, że wychodzę to w ryk :-(i lecieć z mamą do szpitala. Jak to w naszym kochanym państwie, najpierw rundka po szpitalach, aż w końcu w urazowym przyjęli - myślałam, że to nie ważne który ostry dyżur. Gorzej, że bez auta byłyśmy.
Zrobili 3 prześwietlenia i tomografię, było ryzyko operacji, skończyło się póki co na gipsie.

O ludu jak mi się nic nie chce przez tą pogodę!

Buziaki dla miesięczniaczków! Faktycznie jeszcze chwilka i będą miały pół roku! Ale się szybko starzeją te nasze dzieci :D

100 lat i 100 buziaków dla Szymusia.

Alex fajnie, że chrzciny udane pomijając rodzinę, olać ich.

Kurcze kot się na mnie uwalił i domaga się miłości, na pocieszenie jest cieplutki :)

Mati też jakiś taki niespokojny ostatnio we śnie. Dzisiaj koło 7 wstał na jedzenie więc go zabrałam do siebie już ale co godzinę zaczynał się rzucać i szukać cyca.

Idę po herbatkę bo mi zimno w ręce.

A przypomniało mi się, widziałam reklamę że w październiku wchodzi do księgarń książka dla sfrustrowanych rodziców - "Uśnij k..a wreszcie".
Jeden wierszyk z niej:
"Budze sie ledwie przytomny,
I widze zamkniete oczka twe,
Wiec na paluszkach cicho wychodze,
Zebys, o k..a, nie zbudzil sie."

Może i wulgarne ale jakie prawdziwe :-D

reklama
Do góry