reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam się deszczowo,
za nami ciężka noc, Jaś budził sie często i za każdym razem z okropnym piskiem:-( długo musiałam go uspokajać.... teraz juz zadowolony lezy na kolankach, tata w pracy a my domku cały dzien zapewne, bo pogoda nie zachęca do wyjscia na dwór.
Alex rodziną się nie przejmuj! Ciesze się,że maluszek był grzeczny;-)
Futrzaczku buziaki dla Szymonka z okazji urodzin:-)

reklama
Witam sie po weekendowo

U nas nocka sredio mala sie budzi z placzem dziasla bola;/ jak tylko jej w nocy posmarowaam zelem odrazu zasnela niech juz te zeby wyjda. dzisiaj caly dzien sama w domu bo tata do wieczora w pracy

Alex fajnie ze chrzciny sie udaly a rodzina nie ma sie co przejmowac

karolka oby oczko szybko sie wyleczylo

Kamcia ja juz mialam 2@ pierwsza dostalam poltora miesiaca po tym jak przestalam karmic teraz jestem na anty i wiem kiedy bedzie kolejna.

Witam

Rany jak u nas zimno, chodzę w szlafroku opatulona jak bałwan a i tak ręce mam lodowate. Zuza już z gilem i kaszlem, musiałam ją zamknąć w pokoiku, bo nas pozaraża :confused2:

Alex gratki chrzcinowe, rodzinę już masz, swoją własną, resztę, szczególnie nieprzychylną olej. Szwagier i szwagierka to nie rodzina, nie znasz tego? :sorry:

Aina
u nas trzecia noc z rzędu z takimi piskami, przychodzi 4-5 rano i zaczyna się piskokrzyk, dzisiaj pierwszy raz udało mi się zapobiec, szybko utuliłam na rękach i wzięłam do siebie do łóżka, dzięki temu udało nam się pospać aż do 8.

Kamcia ja też jeszcze nie mam @ i wiem, że niestety w końcu przyjdzie :confused2: Już się boję co to będzie, jak tu się dzieckiem zająć, gdy człowiek zwija się z bólu :-(

Alex nie przejmuj sie rodzina mojego P tez taka no ale w szczególności teść wrrr....

U nas brzydko beznadzieja najlepiej bym w lozku siedziala caly dzien, wczoraj mielismy gosc wiec nawet nie mialam jak do was zajrzec.

Alex nie zawracaj sobie głowy, rodziny się nie wybiera więc czasami trafiają się "egzemplarze", jedyne lekarstwo olać ich:)

co do okresu to ja właśnie skończyłam drugi, pierwszy i drugi taki sam- bezbolesny, 3-4 dni lekkiego krwawienia, żadnych dziwnych odczuć.Niby dziwne, bo po spirali powinny się wydłużyć i stać się trochę bolesne, ale nic z tych rzeczy.A spirala jest na miejscu, bo byłam na kontroli 3 tyg temu.

Plus z tego zimna taki,że powyciągałam swoje mięciutkie swetry i otulam się nimi:)) zajadam ciasto ze śliwkami i piję gorącą herbatkę z malinami.

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Brrr ale zimno ...

Jubilat w przedszkolu ojj jak się cieszył że z cukiereczkami idzie i poczęstuje dzieci :-D a mamusia sprząta , pierze i sałateczke robi z małą przerwą na kawkę i BB ;-)

ahaa i dzisiaj idziemy na kontrolę do ortopedy z młodym i oby już nie musiał tego dziadostwa nosić bo to bardzo już uciążliwe jest !

Cześć laseczki

Hope - buziaki dla Jagódki *
Stynka- buziaki dla Nadii*
Lwiapaszczka- buziaki dla Lenki *
Futrzaczku - dla Szymusia również buziaki i trzymam kciuki , żeby Filipek nie musiał już nosić tego ustrojstwa.
Alex- podpisuję się pod dziewczynami, olej rodzinę

Byłam dzisiaj w pracy i przez to mam doła:wściekła/y: Wracam do pracy 21 listopada :-(. Wypisałam już wniosek o urlop. Dzisiaj babcia została z Marti jak ja byłam w pracy , wróciłam po godzinie taka stęskniona. Nie wiem jak ja dam radę wytrzymać 7 godzin:-(. Po prostu nie wiem :-(Na pocieszenie jem ciastka, utuliłam moją gwiazdeczkę do snu i ryczę sobie :-(.
A poza tym rozpaliłam sobie w kominku i mam fajne ciepełko. Jak mała wstanie wybierzemy się na krótki spacer, na krótki bo zimnica straszna dzisiaj. Ale nie pada.

reklama
Do góry