reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

ja też chcę fryyytekkk!!!!!!!!!!!!!!
bo mnie zmuliło po czekoladzie, bleee, zawsze muszę zjeść całą, bo się zmarnuje:-D

bra Ty to masz pomysły;-) mój figiel pochrapuje obok:-D ale ma jeszcze godzinkę, a potem musimy odbyć nasze pogadanki wieczorne.Figle to może,jak się wyrobimy przed północą:-D

wszystkim chorym współczuje,
coś mnie brało wczoraj wieczorem,ale wzięłam 3 dawki oscillo i dzisiaj jestem jak nowo narodzona.A niania w szpitalu:shocked2: w piątek wpadła, w sobotę i w sobotę wieczorem już rzygała.Hm nie wiem, może to u nas w domu jakieś zabójcze wirusy są, ale my nie chorujemy na nic.

Ostatnia edycja:
reklama
A my juz po chrzcinach. Synek na początku ładnie spał ale potem krótko przed całą ceremonia sie obudził, na początku walił uśmiechy na prawo i lewo i sie do księdza cały czas podśmiewał, nawet nie zapłakał jak został polany wodą i po zaczął sobie gadać. ksiądz nie mógł sie na niego napatrzeć i nawet jak Go namaszczał tym olejkiem to mówił do niego "i co jest Oli" a nasz urwisek oczywiście wielki uśmiech. Ale potem zaczął marudzić nie z tej ziemi i popłakiwać, musiałam trochę z nim pochodzić po kościele :szok:. Ale i tak byl bardzo grzeczny.
A potem poszliśmy do restauracji na obiadek i ciasto, oczywiście chrzestna zjadła tylko obiad i sie zmyła wrrrr..... ale mam to w d..... Męża brat tez nie przyszedł i nie wiadomo dlaczego, po prostu kij mu w d.... Stwierdzilismy z mężem ze od dzisiaj na pewno nigdy nie pójdziemy do nich na żadną uroczystość. Jakaś ta rodzina mojego M. jest popier....co oni sobie myślą, jak tak można, pierwszy maluszek w ich rodzinie a tu takie rzeczy odstawiają. no nic wkuta byłam na maxa ale juz mi przeszło- będę taka sama-wredna i tyle.

Witam,przylaczylam sie do Was mam nadzieje ze mnie przygarniecie do swego grona :)
Karolka zdrowka ja jutro ze swoja pedze do GP bo cosik pokasluje i to mokry kaszel
Alex czyli ogolnie chrzeciny sie udaly to najwazniejsze a Rodzina sie nie przejmuj wiesz jak to jest czasmi lepiej z obcym jak z rodzina

Hejka :-)

A My niedziela rodzinnie :tak: nadrabiamy tydzień :tak::-) więc nie miałam za bardzo czasu na BB. a wieczorkiem robiłam torcika dla mojego synka , jutro kończy 3 latka moje szczęście małe. :-)

Mandrzejczuk- ojj brzydkie bubu :-( całusek dla Oskarka :* , fajniutko że mogliście sobie gdzieś wyjść i naładować akumulatory! :tak::-)
Alex- fajnie że chrzciny udane :tak: , a chrzestni to aż żal mówić , przykre to bardzo.. ciekawe jak będą się zachowywać jak mały będzie coraz starszy
Bra-:* to za msze za Filipka :*:*
Karolka- zdrówka dla Was :tak:

karolka - u nas tak samo z oczkiem - to ropieje od kataru i im większy katar tym to ropienie może się zaostrzać. tak u nas pediatra powiedziala - przemywac rumiankiem (my wrzucamy 2 torebki na 1/4 szklanki wody i tak im wywarem zaparzonym przemywam i juz jedno oczko wyleczylismy!!! nie ropieje wcale)
Alex - bo z rodzina to się najlepiej na zdjeciach wychodzi niestety ... fajnie że Oli sie superancko grzecznie zachowywał i to najważniejsze.

zelka zdrówka dla was

zelka to ciekawe kiedy dostaniesz..
i pozostałe dziewczyny też
bo jak patrzę na wasze suwaczkji przy kazdej która jeszcze nie ma to macie po równo mniej więcej 4 msc i 2 tyg :-p hehe
u mnie jak widac po 5 msc i 2 tyg nadeszła :-p
przy Vi po równych 6 msc :-) hehe
tak fajnie nie mieć @ :-D w ciągu 3 lat miałam zaledwie 4 @:rofl2::rofl2::rofl2:
bra nie ttyle co bolączki ale się jakoś nijako czułam.. jakby w środku mnie macica bolała ale nie jajniki... ani brzuch tylko sama macica...
jak po czyszczeniu z resztek łozyska;-)
karolka zdrówka dla was
oczka mogą ropieć od przeziębienia:tak:
alex to super że chrzciny udane :-)
a rodzinką swojego się nie przejmuj..
sama wiesz zroesztą jakie niektóre rodzinki potrafią być ;-)

ide spać bo już mnie oczy bolą..

aha już wiem teraz od czego mnei wczesniej bolały.. nie od zmęczenia tylko od wady... :confused2:

Alex kochanie nie martw sie jak to mowia "z rodzina tlyko dobrze na zdjeciu sie wychodzi"( o żelka mi to z ust wyjela) wiem cos o tym, po rozwodzie moich roidzicow cala familia mojego ojca razem z nim na czele odwrocili sie od nas dupa, a to przeciez ojciec zdradzil mame i nas wszystkich zostawil, ja tam na nich ze tak brzydko powiem lache klade

Futrzaczku najlepsiejsze zyczenia dla syneczka 3 latka to fajny wiek
Karolka ropka w oku to na bank od tego kataru, kanaliki nosowe sa przytkane i biadactwo z wysilku oczka ropieja, ja jestem dorosla a tez tak kiedys mialam

Vikamcia
mnie pierwsza @ tak samo bolala cala macica, dokladnie identycznie jak po porodzie przy kurczeniu sie, ale juz druga @ normalna, ja biore anty, wiec teraz okres mialam 3 dni z czego baaaardzo skompy byl i niebolesny, ale ja zawsze takie @ mialam

Wczoraj moje dziecko na ostatni 7 dzien tygodnia bylo grzeczne, dopiero na wieczor troche poplakal, no troche bardziej, bo bez czopa sie nie obeszlo ale jak sie uspokoil dostal kasze i spal ladnie i tak sie wyspal, ze juz od 5.30 buszuje a teraz siedzi w nosidle i ogloda bajke o dinozaurach i tak sie podnieca, ze chyba zaraz wyskoczy z tego fotelika
Za oknem mgła, zimno, gile mojego nosa nie opuszczaja aj...wcale tego lata nie poczulam...

Ale Wam dobrze, tyle @ nie miałyście...a ja dostałam 6tygodni po porodzie (nie karmiłam piersią), więc w sumie @ nie miałam 10,5 miesiąca :-D A pierwsza @ po porodzie była zupełnie bezbolesna (co mnie zdziwiło bo nastawiałam się na jakiś mega ból), ale była za to bardzo obfita, krwawiłam tak jak po cc z takimi wielkimi skrzepami. Widać macica się oczyszczała jeszcze z resztek. A teraz też jestem na anty więc okresy mam krótkie, skąpe i bezbolesne.

Moje dzieciątko obudziło się o 7, ale grzecznie leży obok tatusia i bawi się grzechotką a mamusia pałaszuje śniadanko i przegląda BB ;-)

Alex - gratuluję udanych chrzcin, a rodziną się nie przejmuj, jacyś niepoważni widać.
Futrzaczku - buziaki dla synka :)

Ja też jeszcze nie mam @, ale w sumie to po porodzie na zapas ze mnie leciało więc teraz mam luz.
Mieliśmy wczoraj gości i pożarli prawie cały sernik więc nie mogę się z wami podzielić, napiszę tylko że był pyszny.
A Mikołaj zrobił mamusi prezent, o 21 poszedł spać jak zwykle, przed 22 obudził się z wrzaskiem i bąkami jak z armaty. Dałam mu Bobotic, utuliłam i migusiem zasnął a obudził się na jedzonko o 4 dopiero. Potem jeszcze do 7 pospał. Może i jednorazowy wybryk choć bardzo miły, nawet jeśli ja się nie wyspałam tak jakbym mogła bo budziłam się z przyzwyczajenia. W każdym razie nie chwalę ;-)

reklama
Do góry