reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Dziewczyny nikt nas nie zamknie! Żaden oddział zamknięty by nas nie wytrzymał. A jeszcze my wszystkie w jednym szpitalu... Miałyśmy razem rodzić to możemy pomarzyć o wariatkowie razem :p

Sorki ale brak mi polskich znakow, ale bezowy tez moze byc bo ja lubie bezy...:-D, ide spac i po czytaniu waszych dziwnych snow pewnie jakies dziwactwa i mi sie dzisiaj przysnia....
Tak ze dobranoc kochane i zycze tylko milych snow...;-)

Mi się wczoraj śniło, że uciekam przed pożarem a goni mnie seryjny zabójca... Wolę coś miłego :) I nawet głupiego ale nie strasznego ;)

cześc dziewczynki :)
u nas nocka pod znakiem dużych prutków i prężenia, chyba zaszkodził wczorajszy obiad- zbyt tłusty jak sie okazało :(
na szczęście był esputicon.

poza tym słoneczko i oby tak zostało :)

jolek, czy Igorrito ma dzis imieninki ? ;)

ło matko basiekk zapomniałam :) ale w sobote idę znowu na ścięcie- chyba, że córcia mnie nie puści ;) więc wtedy zrobię :) ja to taka dość wstydliwa jestem z wrzucaniem zdjęć ;)

reklama
Do góry