reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dziekuje za rady kupie te czopy na pewno, bo nawet kolezanka mi o nich mowila ostatnio. Raz, ze na stowe mam baaaaardzo temperamentne dziecko i to wiem, ze po mnie, a dwa on chyba tak reaguje na brak tatusia, bo jak tylko maz wraca z pracy to jest cisza, wczoraj juz siostra przyszla mi pomoc, bo do godz 14 nie moglam nawet isc zebow umyc.

Ja tez miewam glupie sny, w ciazy ciagle snil mi sie moj ginekolog, a ze skubaniec przystojny jest to moja wyobraznia dawala mi popalic hehe

u mnie od rana piekne slonce, humor od razu lepszy, mlody na razie zjadl i zaczal beczec jak odlozylam go na mate, na razie siedzi w nosidle i bawi sie grzechotka ciekawe na jak dlugo mu ona starczy...

reklama
Dzięki za wszystkie kciukasy :) Przydadzą się bo po porodzie mózg mi się zlasował i nie przyswaja wiedzy jak kiedyś. Po drugim dziecku zostanie mi tylko na blond się pofarbować - bez urazy oczywiście ;)

Mnie dzisiaj śnił się ogromny kupsztal synka - obsrajtolił 2 pajacyki, pokrowiec na przewijaku i w ogóle.

mandrzejczuk - trzymaj się dzielnie. Domyślam się, że rady typu "musisz być spokojna bo dziecko wyczuwa emocje" tylko ci podnoszą ciśnienie, ale wpadaj czasami z kawką na kompa się zrelaksować jak będziesz miała dość.

Bry bry :)

Salsera
to o której mocniej zacisnąć kciukasy???

Bra Igor miał imieninki 1szego :)

U nas szaro chłodno ...jesień na całego. Ale jakby co to u nas od wczoraj grzeją :):)

no to posmialam sie z samego rana:p Mi odrazu skojarzyl sie wielki bez na ubraniu:) mmmm

Co do snow to ostatnio jakos ich brak albo niepamietam:p

Jolek buziak dla Igorka o ile to jego imieniny dzis:p juz wiem ze to nie dzis ale ze mnie glupol przeciez 1 slalam buziaki igorowi:p

salsera kciuki zacisniete

no i to chyba na tyle aaaa dzisiaj buszujemy od 5:30:) jest git:p

Bry

Mama bardzo dziękuje za słowa otuchy, pozdrawia majówki. Jest teraz na stole...

Salsera dasz radę, trzymam kciuki :tak:
Joluś na decyzję mam czas do końca roku, myślimy ;-)

Salsera zaciśnięte kciuki:)
Basiekk hahahahahaha:D patafian:-D
Joluś buziak dla Igusia:)
Hope to za mamusie tez kciuki trzymam!

a my siedzimy w domku, czekamy na Tatusia bo ma byc po 17 i ciocie przyjda nas odwiedzic:)

Bra a co teraz robisz z włoskami??
jakas senna jestem, chaotycznie pisze ide strzele sobie kawkę;)

reklama
Do góry