reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziekuje za rady kupie te czopy na pewno, bo nawet kolezanka mi o nich mowila ostatnio. Raz, ze na stowe mam baaaaardzo temperamentne dziecko i to wiem, ze po mnie, a dwa on chyba tak reaguje na brak tatusia, bo jak tylko maz wraca z pracy to jest cisza, wczoraj juz siostra przyszla mi pomoc, bo do godz 14 nie moglam nawet isc zebow umyc.

Ja tez miewam glupie sny, w ciazy ciagle snil mi sie moj ginekolog, a ze skubaniec przystojny jest to moja wyobraznia dawala mi popalic hehe

u mnie od rana piekne slonce, humor od razu lepszy, mlody na razie zjadl i zaczal beczec jak odlozylam go na mate, na razie siedzi w nosidle i bawi sie grzechotka ciekawe na jak dlugo mu ona starczy...

reklama
Dzięki za wszystkie kciukasy :) Przydadzą się bo po porodzie mózg mi się zlasował i nie przyswaja wiedzy jak kiedyś. Po drugim dziecku zostanie mi tylko na blond się pofarbować - bez urazy oczywiście ;)

Mnie dzisiaj śnił się ogromny kupsztal synka - obsrajtolił 2 pajacyki, pokrowiec na przewijaku i w ogóle.

mandrzejczuk - trzymaj się dzielnie. Domyślam się, że rady typu "musisz być spokojna bo dziecko wyczuwa emocje" tylko ci podnoszą ciśnienie, ale wpadaj czasami z kawką na kompa się zrelaksować jak będziesz miała dość.

Bry bry :)

Salsera
to o której mocniej zacisnąć kciukasy???

Bra Igor miał imieninki 1szego :)

U nas szaro chłodno ...jesień na całego. Ale jakby co to u nas od wczoraj grzeją :):)

no to posmialam sie z samego rana:p Mi odrazu skojarzyl sie wielki bez na ubraniu:) mmmm

Co do snow to ostatnio jakos ich brak albo niepamietam:p

Jolek buziak dla Igorka o ile to jego imieniny dzis:p juz wiem ze to nie dzis ale ze mnie glupol przeciez 1 slalam buziaki igorowi:p

salsera kciuki zacisniete

no i to chyba na tyle aaaa dzisiaj buszujemy od 5:30:) jest git:p

Bry

Mama bardzo dziękuje za słowa otuchy, pozdrawia majówki. Jest teraz na stole...

Salsera dasz radę, trzymam kciuki :tak:
Joluś na decyzję mam czas do końca roku, myślimy ;-)

Salsera zaciśnięte kciuki:)
Basiekk hahahahahaha:D patafian:-D
Joluś buziak dla Igusia:)
Hope to za mamusie tez kciuki trzymam!

a my siedzimy w domku, czekamy na Tatusia bo ma byc po 17 i ciocie przyjda nas odwiedzic:)

Bra a co teraz robisz z włoskami??
jakas senna jestem, chaotycznie pisze ide strzele sobie kawkę;)

reklama
Do góry