mandrzejczuk
Fanka BB :)
Dziekuje za rady kupie te czopy na pewno, bo nawet kolezanka mi o nich mowila ostatnio. Raz, ze na stowe mam baaaaardzo temperamentne dziecko i to wiem, ze po mnie, a dwa on chyba tak reaguje na brak tatusia, bo jak tylko maz wraca z pracy to jest cisza, wczoraj juz siostra przyszla mi pomoc, bo do godz 14 nie moglam nawet isc zebow umyc.
Ja tez miewam glupie sny, w ciazy ciagle snil mi sie moj ginekolog, a ze skubaniec przystojny jest to moja wyobraznia dawala mi popalic hehe
u mnie od rana piekne slonce, humor od razu lepszy, mlody na razie zjadl i zaczal beczec jak odlozylam go na mate, na razie siedzi w nosidle i bawi sie grzechotka ciekawe na jak dlugo mu ona starczy...
Ja tez miewam glupie sny, w ciazy ciagle snil mi sie moj ginekolog, a ze skubaniec przystojny jest to moja wyobraznia dawala mi popalic hehe
u mnie od rana piekne slonce, humor od razu lepszy, mlody na razie zjadl i zaczal beczec jak odlozylam go na mate, na razie siedzi w nosidle i bawi sie grzechotka ciekawe na jak dlugo mu ona starczy...