reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

bra a byś posłuchała elektoratu, jak broni swojego wybrańca (tylko trzeba mieć stalowe nerwy aby tego słuchać) Lubię czasami rzucić temat, szczególnie na podatny grunt:-D a babcie są niezwykle gadatliwe jak się im pozwoli(babcie nie w sensie babci juniora:p)

reklama
A Martyna jest :-D
Pozwolę sobie wkleić
Martyna jest ambitna jak… sama ambicja. Jak sobie coś postanowi, nie odpuści! Jeśli ma nauczyć się jeździć na rowerze, to będzie upadać i wstawać tak długo, aż się nie nauczy. Nie zrażą jej poobijane kolana i łokcie. Martyna lubi też rządzić. Gdyby w przedszkolu wybierano gospodarza grupy – Martynka z pewnością ubiegałaby się o to stanowisko i zdobyła je! Jedyną wadą Martyny jest zbyt duża ilość pomysłów, które próbuje jednocześnie realizować. Ale przynajmniej nie ma się jak przy niej nudzić.

Witam popołudniowo
U nas dzisiaj mniej wrzasków <odpukać>. Nawet obiad ugotowałam co wczoraj było nierealne :-D

Mandrzejczuk
również współczuję. Zobaczysz kochana to minie. Moja też mnie często doprowadza do szewskiej pasji. Też raz o mało brakowało, abym nią potrząsnęła:baffled::baffled::baffled:. Ale a takich chwilach powtarzam sobie, że to tylko dziecko i ona nie robi tego mi na złość. Zwyczajnie wrzeszczącą odkładam do łóżeczka włączam jej karuzelę i wychodzę na kilka chwil z pokoju. Innej rady nie mam. Na lekach uspokajających dla dzieci się nie znam nigdy nie stosowałam.

jolek , basiek , matusia .. dziękuję za życzkonka dla emci z okazji 5 msc , mimo że mnie nie było to pamiętałyście :*
młoda , karolq, ania86 , adiaps, paula,wisienka , milla dla waszych maleństw buziaki :*
mogę poprzenosić wiadomości o bubbles na nowy temat ale to nie dziś.. fajnie że jest oddzielny temat o Filipku ...
aina slicznie wyglądaliscie na slubie :-)
marzena bambusy ok ale nie do tego koloru mebli ....,
hope zdrowia dla may życze :*
mandrzejczuk dasz radę &&&&

dobra nadrobiłam do wczorajjszych porannych postów
ale nie na wszystko odpisuję bo wiadomo :zawstydzona/y:.
mam nadzieję że nie macie mi za złe :-(
buziaczki :*

resztę postaram się późńej nadrobić albo jutro

jaipur miałam kiedyś przyjemność dyskutować z taksówkarzem w moim "Moherowie", który stwierdził, że jestem satanistką, gdy poprosiłam o wyłączenia radia maryja... to ten sam elektorat.
swoja droga bardzo podoba mi sie spot PO "oni pójdą na wybory" ;))) no do mnie trafia :)))

Sama mam dość skrajne poglądy i szczerze mówiąc tak samo jak przysłowiowe mohery śmieszą mnie wszyscy zarzucający im politykę nienawiści a sami są nie lepsi w drugą stronę. Pomijam że tak naprawdę jedni są warci drugich a jedyna różnica to że jedni mają ślepe poparcie mediów a drudzy nie. Proponuję jednak za bardzo w politykę się nie wgłębiać bo to drażliwy temat a po co nam to na forum ;)

heh salsera jak narazie nikt poza mną i jaipur tematu nie podjął więc chyba nie jest tak źle ;))))
każdy ma swoje opinie, mnie awanturnictwo kaczora dobija. to tyle na temat, awantur nie lubię ;)))
no nic... ide szykowac kąpiel dla młodzieży :) potem chyba zabiorę sie za sprzątanie bo coś chęc mnie naszła na mycie i pucowanie ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Luuuuudzie jaka jestem padnięta... Gdzie te moje nocne posiedzenia przed kompem. O 22 dawno śpię, o ile Purchawa pozwala... A jakie sny mam kretyńskie, jak w ciąży...

Bra popieram, kaczki do kaczogrodu:evil:

Do góry