bra a byś posłuchała elektoratu, jak broni swojego wybrańca (tylko trzeba mieć stalowe nerwy aby tego słuchać) Lubię czasami rzucić temat, szczególnie na podatny grunt a babcie są niezwykle gadatliwe jak się im pozwoli(babcie nie w sensie babci juniora)
reklama
basiekkk
Fanka BB :)
A Martyna jest
Pozwolę sobie wkleić
Martyna jest ambitna jak… sama ambicja. Jak sobie coś postanowi, nie odpuści! Jeśli ma nauczyć się jeździć na rowerze, to będzie upadać i wstawać tak długo, aż się nie nauczy. Nie zrażą jej poobijane kolana i łokcie. Martyna lubi też rządzić. Gdyby w przedszkolu wybierano gospodarza grupy – Martynka z pewnością ubiegałaby się o to stanowisko i zdobyła je! Jedyną wadą Martyny jest zbyt duża ilość pomysłów, które próbuje jednocześnie realizować. Ale przynajmniej nie ma się jak przy niej nudzić.
Witam popołudniowo
U nas dzisiaj mniej wrzasków <odpukać>. Nawet obiad ugotowałam co wczoraj było nierealne
Mandrzejczuk również współczuję. Zobaczysz kochana to minie. Moja też mnie często doprowadza do szewskiej pasji. Też raz o mało brakowało, abym nią potrząsnęła. Ale a takich chwilach powtarzam sobie, że to tylko dziecko i ona nie robi tego mi na złość. Zwyczajnie wrzeszczącą odkładam do łóżeczka włączam jej karuzelę i wychodzę na kilka chwil z pokoju. Innej rady nie mam. Na lekach uspokajających dla dzieci się nie znam nigdy nie stosowałam.
Pozwolę sobie wkleić
Martyna jest ambitna jak… sama ambicja. Jak sobie coś postanowi, nie odpuści! Jeśli ma nauczyć się jeździć na rowerze, to będzie upadać i wstawać tak długo, aż się nie nauczy. Nie zrażą jej poobijane kolana i łokcie. Martyna lubi też rządzić. Gdyby w przedszkolu wybierano gospodarza grupy – Martynka z pewnością ubiegałaby się o to stanowisko i zdobyła je! Jedyną wadą Martyny jest zbyt duża ilość pomysłów, które próbuje jednocześnie realizować. Ale przynajmniej nie ma się jak przy niej nudzić.
Witam popołudniowo
U nas dzisiaj mniej wrzasków <odpukać>. Nawet obiad ugotowałam co wczoraj było nierealne
Mandrzejczuk również współczuję. Zobaczysz kochana to minie. Moja też mnie często doprowadza do szewskiej pasji. Też raz o mało brakowało, abym nią potrząsnęła. Ale a takich chwilach powtarzam sobie, że to tylko dziecko i ona nie robi tego mi na złość. Zwyczajnie wrzeszczącą odkładam do łóżeczka włączam jej karuzelę i wychodzę na kilka chwil z pokoju. Innej rady nie mam. Na lekach uspokajających dla dzieci się nie znam nigdy nie stosowałam.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek , basiek , matusia .. dziękuję za życzkonka dla emci z okazji 5 msc , mimo że mnie nie było to pamiętałyście :*
młoda , karolq, ania86 , adiaps, paula,wisienka , milla dla waszych maleństw buziaki :*
mogę poprzenosić wiadomości o bubbles na nowy temat ale to nie dziś.. fajnie że jest oddzielny temat o Filipku ...
aina slicznie wyglądaliscie na slubie :-)
marzena bambusy ok ale nie do tego koloru mebli ....,
hope zdrowia dla may życze :*
mandrzejczuk dasz radę &&&&
dobra nadrobiłam do wczorajjszych porannych postów
ale nie na wszystko odpisuję bo wiadomo .
mam nadzieję że nie macie mi za złe :-(
buziaczki :*
resztę postaram się późńej nadrobić albo jutro
młoda , karolq, ania86 , adiaps, paula,wisienka , milla dla waszych maleństw buziaki :*
mogę poprzenosić wiadomości o bubbles na nowy temat ale to nie dziś.. fajnie że jest oddzielny temat o Filipku ...
aina slicznie wyglądaliscie na slubie :-)
marzena bambusy ok ale nie do tego koloru mebli ....,
hope zdrowia dla may życze :*
mandrzejczuk dasz radę &&&&
dobra nadrobiłam do wczorajjszych porannych postów
ale nie na wszystko odpisuję bo wiadomo .
mam nadzieję że nie macie mi za złe :-(
buziaczki :*
resztę postaram się późńej nadrobić albo jutro
lwiapaszczka
Mnie puszczają nerwy jak moja nie chce jeść, też później żałuję, że taka nerwowa jestem. Ale to jest straszne, jak dziecko nie chce jeść :-(.
bra00721
jaipur miałam kiedyś przyjemność dyskutować z taksówkarzem w moim "Moherowie", który stwierdził, że jestem satanistką, gdy poprosiłam o wyłączenia radia maryja... to ten sam elektorat.
swoja droga bardzo podoba mi sie spot PO "oni pójdą na wybory" )) no do mnie trafia ))
swoja droga bardzo podoba mi sie spot PO "oni pójdą na wybory" )) no do mnie trafia ))
Sama mam dość skrajne poglądy i szczerze mówiąc tak samo jak przysłowiowe mohery śmieszą mnie wszyscy zarzucający im politykę nienawiści a sami są nie lepsi w drugą stronę. Pomijam że tak naprawdę jedni są warci drugich a jedyna różnica to że jedni mają ślepe poparcie mediów a drudzy nie. Proponuję jednak za bardzo w politykę się nie wgłębiać bo to drażliwy temat a po co nam to na forum
bra00721
heh salsera jak narazie nikt poza mną i jaipur tematu nie podjął więc chyba nie jest tak źle )))
każdy ma swoje opinie, mnie awanturnictwo kaczora dobija. to tyle na temat, awantur nie lubię ))
no nic... ide szykowac kąpiel dla młodzieży potem chyba zabiorę sie za sprzątanie bo coś chęc mnie naszła na mycie i pucowanie ))
każdy ma swoje opinie, mnie awanturnictwo kaczora dobija. to tyle na temat, awantur nie lubię ))
no nic... ide szykowac kąpiel dla młodzieży potem chyba zabiorę sie za sprzątanie bo coś chęc mnie naszła na mycie i pucowanie ))
Ostatnia edycja:
reklama