reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Oj Bassienko tęsknie, tesknie jak cholera... ale juz jestem tu, u siebie w domku, ale jeszcze minie troche czasu zanim sie zaaklimatyzuje... w listopadzie chce jechac mamę odiwedzić, ale ta podróż pociagiem.. brrr.. przeraża mnie:-(

reklama
aina chce je ściąć bo ostatnio zrobił mi asymetrie, która mi troche przeszkadza. choc nie wiem do końca jak, bo czułam sie jednak lepiej w troche dłuższych, ale przy obecnym scięciu i dalszym wypadaniu na potegę raczej będa jeszcze krótsze. no zobaczymy jak wyjdzie

Witam:-)
salsera trzymam kciuki &&&& Na pewno zdasz i to rewelacyjnie:-)
Hope tutaj mama ma całą grupę wsparcia z naszej strony:tak:Oby poszlo szybko i sprawnie &&&
bra Igorek jolki i mój Remik imieninki obchodzili 1 października:-)
Co do snów-to ja miewam naprawdę beznadziejne:sorry2:Często tak jak Hope śnię o zdradzie,ale to mój M mnie zazwyczaj zdradza, a ja go nachodzę albo dowiaduję się od kogoś. Albo śnią mi się prawdziwe kryminały i horrory (kiedyś moj M się śmiał,że niejeden mój sen nadaje się na scenariusz filmu:-D). Nienawidzę snów,gdy uciekam przed kimś, albo spadam z przepaści....To są chyba najgorsze z możliwych.

U nas zimno,mały cuduje,Gabi też, a ja popijam kawę,bo zasnę zaraz....

hope trzymam kciuki za mamę, niech szybko wraca do zdrówka. daj znac jak po operacji
jaipur dobrze widzę, ze u ciebie w L. pożar? to daleko od Was mam nadzieję?

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
pośmiałam się z rana z Waszych pokręconych snów:-D
ja to miewam same niecenzuralne, ale- uwaga czasami zmieniają w trakcie w jakiś horror.Niestety to ja najczęściej jestem tym psychopatycznym mordercą na tle seksualnym:-D o dziwo, często są w tych snach kobiety. Mózg potrafi wyprodukowac naprawdę niestworzone historie.
salsera trzymam kciuki
Hope oby z mamą wszystko poszło planowo, a rehabilitacja po jak po maśle.,

u nas kolejny dzień słonka, widmo jesiennego spleenu się oddala zamiast przybliżać..

już wiem- to daleko od nas, my mieszkamy w tej najdalszej części L.,ten pożar to w tej miejskiej części.My na wiosce ,w lesie :-D

aczkolwiek, coś śmierdzi na podwórku:szok: to nieźle musi się dymić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry