reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja też antykaczyńska ... Niekoniecznie antypisowska. Nie wyobrażam sobie w rządzie tej trójcy przenajświętszej: Kaczyński-Ziobro-Macierewicz. I możecie mnie za to kamienować ale to nic dobrego nie wróży.

W niedzielę pierwsza lecę do urny bo uważam to za swój święty obowiązek.

reklama
dziewczyny spisek goni spisek , nie ma zmiłuj ;))) wojna z wszystkimi i o wszystko- bo zasługujemy na więcej ;))) buhaha

a co do snów to twój luby jaipur pojechał... a ja myslalam, że tylko moje są pokręcone ;)))
nie chwale sie nimi, choc są często.. np ostatniej nocy śniło mi sie , że "chodzę" z justinem bieberem- no! niejedna małolata by mi pozazdrościła ;D co więcej, że zachwycałam się jego kanapą za 30000 zł ;)) a jego siostra ( żeby nie było, nie wiem czy ma takową) kazala mi umyc kieliszek po likierze czekoladowym ;) dobra... więcej nie piszę, bo sporo tego było. wczoraj zalamywałam sie, że córka sama zasypia, dzis dzielę się gooopimi snami, nie chcę abyście mnie do wariatkowa poslały ;)))

Jaipur dobre... :-D a zapytalas go jak sie przy tym czul?
Maly spi, ja prace domowa z kursu zrobilam na kursie i co tu teraz robic, ooooo blogie lenistwo - tak bardzo go pragnelam a jak przyszlo to nie wiem co ze soba zrobic...
P.S. potrzebuje duzy bezowy guzik- nie ma ktoras na zbyciu ?:tak:

karolka ja jak to na łasucha przystało zachodziłam w głowę o jaki bezowy guzik ci może chodzić ;))) ale i tak beżowego nie mam ;)

kamcia fajno, że jestes, dzis sobie o tobie myslałam :)

Ostatnia edycja:
hahaha Bra ja też tak pomyślałam :-D:-D:-D

Jestem wykończona na maksa ., nogi mnie bolą strasznie bo dziś mega się nałaziliśmy, dzieciaki już śpią , więc lecę zaraz pod prysznic i do łóżeczka. :-)
Kamcia- cieszę się że już jesteś :*

Jaipur zabiłaś mnie tą wizją... :D

Bra ja też miewam takie sny. Najlepsze jak kiedyś śnił mi się zbereźnie jeden klient z biura (notabene ginekolog) i opowiedziałam o tym dziewczynom przy porannej kawce, pośmiałyśmy się itd a tu nagle rzeczony klient stanął w drzwiach... I konsternacja bo wszystkim babom stanęły przed oczami sceny z mojego snu. A jako że to mój klient to musiałam z nim załatwić sprawę i one za mnie miały ubaw okropny bo kolory zmieniałam :D:D:D

Karolka ja też zaraz o bezach myślałam :D

reklama
Żarłoki, ja przeczytałam beżowy :-D:-p

Mi się śnią ostatnio zdrady, znaczy ja zdradzam, mało mi jeden, dwóch na raz :zawstydzona/y::-D Albo sprzedaję spadkowe mieszkanie teścia (które notabene żyje), trzymając przy tym w rękach słoik z LWEM w płynie:-D:-D

TZ i tak mnie przebił, śniło mu się, że ogląda z okien autobusu jak pies robi wielką kupę a potem tarza w niej głowę :-D:-D:szok:

Bra jak zamkną to i owszem, ale nas razem z tobą :-D

Do góry