reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kompletnie nie mam na nic czasu i powiem Wam że wychowywać jednego malucha na raz to pikuś:-D.
Zaczynam dzień o 6.10 a kończe ok 24:eek: Gabi roznosi chate jak tornado:szok:zresztą Gośka nie jest lepsza:no:.
Skończyłam karmić piersią małe jak miały 4 miesiące bo już miałam dość.Mleko z butelki to mało musi być z kaszką a najlepiej zmiseczki kit żeby je zapchać:-p,zupki tylko z mięsem bo bez plują:laugh2:

reklama
Witam się dziewczynki:)
Przepraszam,że mnie nie było, ale cieszylam się moim P. odbierałam suknie, sprzatałam.. szkoda gadać
Joluś gratuluje ząbka! buziak dla Igorka:**
Poziomki jak milutko, aż buzia się cieszy,jak zobaczyłam,że się odezwałaś:)
Żelka ciekawość mnie zżera jak wyniki ankiety!;)

kurcze zostały 11 dni do slubu, ale mam stresa.:p
U nas dziś bardzo gorąco? a jaka u Was laseczki pogoda?

Aina to nie my mamy ząbka tylko córcia drugiej Jolci :):)
No już na wesele nie będziemy Ci się wpraszać ale na tort weselny się piszemy :D

witajcie poziomeczki, ale was dlugo nie było. niezle klocusie z dziewczynek :) a ty to normalnie super mama jestes, że ogarniasz to wszystko!

Poziomeczka a u mnie po staremu. Igorito rośnie i zaczyna już swoje rządy wprowadzać:) Ty mi daj znak jak u Ciebie się sprawy poukładały:)

Kurde dziś M wcześniej z roboty wrócić i jakoś mi porył plany...rozp**ol mam w domu nic nie porobione. Sorry w kuchni on rządzi i tylko bombe tam pierdyknąć!!!

Ostatnia edycja:
poziomki!! to dopiero nowiny- nie dość,że dwa berbecie żyją i mama żyje oraz przychówek starszy, to do tego jedne z największych, jak się okazuje na majówkach! Szacun kobieto:-)

a pamiętam jak Ty do szpitala jechałaś, o matko wzruszyłam się

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry