reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i ja :)
Remik jak wczoraj zjadł kaszkę z mleczkiem o 21:30, to dziś obudził się 8:20:szok:
basiekk też mam opryszczkę i to w konciku ust,bardzo boli jak coś jem albo...ziewam:sorry2:
Żelka buziak dla Tymonka :*

A co do wesel-my idziemy teraz w sobotę. Już nie mogę się doczekać:-)

Witam kobietki kochane:)

My już po zakupach i zaliczyliśmy też urząd:) Uf... po wszystkim! P przestawił mi łóżko na środek pokoju i lezymy z młodym:)
DZiękuje kobietki za wsparcie:tak: Kochane Jestescie! Wyśle Wam wszystkim wirtualnego torta weselnego:)
masz racje Hope oby tak samo szczęśliwą jak w tym momencie;)

Żelka buziak z okazji 4 miesięcy:*
Paula mam nadzieje,że katarek szybko minie;)
Joluś przepraszam za pomyłkę widzisz jak glupie babsko nie doczyta to bzdury pisze, oczywiście tort będzie- czekoladowy z wiśniami w spirytusie;)
Basiekk a cóż to za oprycha się przyplątała? smaruj hascovirem;)

my na spacerek tez zawsze przed spankiem wychodzimy i Bąk pada:p

Ja od powrotu cosnie moge sie ogarnac, staram sie poczytac was na biezaca ale brakuje mi czasu na pisanie...
Poziomki witaj...
Aina zobaczysz zanim sie obejzsz bedzie po wszystkim i bedziesz sie zastanawiala kiedy ten czas minal...
Lece sie ogarnac bo trzeba nie dlugo po mame jechac a potem obiadek kombinowac...
Postaram sie wpasc wieczorkiem, milego dnia dziewczynki...

Witajcie dziewczyny ,czasem tu zaglądam ale niestety czasu brak tak ze staram się bardziej czytać niż pisać bo mój mały potwór wcale nie spi w dzień tylko króciutkie drzemki tak ze dosłownie czasu brak na wszystko :szok:

Żelka - buziaki dla Tymcia :)
Aina - aż ci zazdroszczę tego ślubu, chciałabym to jeszcze raz przeżyć. Wszystko będzie dobrze, zaproś nas a zobaczysz jak rozkręcimy zabawę :)

Siemka

Nie mam coś czasu ostatnio - sorki ...

Poziomki- witaj! cieszę się że u Was wszystko dobrze i milo że zajrzałaś do Nas :tak:
Marzenka- zaciekawiłaś mnie muszę sobie poczytać o tym dzięki :-)
Aina- ojj też pamiętam ten stres przed tym wielkim dniem :tak: dasz radę kochana będzie wszystko super i pięknie :-)
Żelka- buziaczek dla Tymcia :*
Salsera- fajnie że wypadzik się udał i że synio zadowolony z basenu :tak:

reklama
Witam:) Wczoraj padłam z młodym przy karmieniu po kąpieli :)

Hope :-p

Aina nie przepadam za tortem czekoladowym,ale te wiśnie w spirytusie

Żelka buziaki dla Tymka :):*

Mój młody właśnie sobie fikał w bujaczku podczas karmienia jabłuszkiem i wypadł z niego...całe szczęście na moje kolana.
Rano dzień zaczęliśmy przemoczonym pajacem i gigant kupskiem..Stawiam że to po wczorajszej śliweczce ze słoiczka:)

Do góry