reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

I ja się witam wieczornie:)

Pogoda dziś super. Do Gdańska wybraliśmy się Szybką Koleją Miejską bo chwilowo mamy unieruchomione auto...ale młody był zachwycony ..wniebowzięty ...:) " Teść" zachwycony z odwiedzin bo spodziewał się tylko M. W drodze powrotnej już jak wysiedliśmy w Gdyni dorwała nas burza i w połowie drogi do domu deszcz. Młody już śpi. Pierwszy raz od czterech dni zasnął po kąpieli i jedzeniu. Chyba nadmiar wrażeń i te nowe twarze w SKM go wykończyły.

reklama
to my też się powitamy:)
na początek-bra dużo zdrówka, jolek odetkania noska dla Igorito,jolkaa gratulacje 1 kiełka

u nas nudy;) byliśmy u kolegi (fotki na fotkach:D) junior dał nieco popalić, pokazał całą skalę głosu, widać nie lubi codziennie się popisywać grzecznościa(w sobote czarował rodzinkę).Jak wrócił do domku po 3 godzinach to padł:)

ciekawe kiedy wróci to normalne spanie- czyli 7-8godzin.. bo na razie od tygodnia to max 4,5 jednym ciągiem w nocy.No ale to pewnie ten skok rozwojowy.Nie pierwszy i nie ostatni:)

Bra zdrówka!
Jolka gratuluję ząbka!

A mój syneczek odpukać juz nie placze w gondoli na spacerach, mam nadzieję, ża tak już zostanie. Poza tym dzisiaj na widok każdego oprócz mamy i babci wpadal w płacz, nie wiem co go ugryzło. A i teraz tylko karmimy na leżąco bo inaczej Oliwierek nie chce. ja juz za nim nie nadążam hihi. Ach te skoki rozwojowe:)

WITAM!
Mam strój do sprzedania na chrzest : spodenki, koszula biała z kołnierzykiem na dł. rękaw, biało-niebieska kamizelka, biały berecik i muszka :-)
Roz. 62.

Witam się!!
Powoli nadrabiam, ale malusio czasu mam. Dzięki za pomoc dziewczyny. Właśnie kończę powoli liczyć statystyki i ciekawe wnioski wychodzą :tak:

reklama
Bra duzo zdrowka

jolkaa gratulujemy zabka

persefona gratulacje dla 4miesieczniaka;)

A my caly weekend na winobraniu ludzi ful wczoraj to 3 godziny z mala na rekach bo w wozku niechciala jechac;/ spiaca byla a zasnela dopiero przy kapieli masakra.

Z M stwierdzilismy ze chyba w alkoholizm wpadniemy bo jak cos sobie wypijemy na wieczor mla ladnie daje nam sie wyspac a dzisiaj to byla jakas masakra normlanie jestem tak padnieta ze nie wyraiam;P

Do góry