reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

poziomki witaj:-) tak dlugo Cie nie bylo:-( gratulacje dla Twoich Słoneczek:-) a dla Ciebie buziaki:-):-*

aina nie stresuj sie, bedzie wszytsko idealnie:-) to takie wspaniale przezycie:-)

reklama
Persefona buziaczek dla 4-miesięczniaka :*
zrób zdjęcie ząbka jak się da to ocenimy czy to jeden czy 2:-)
hehe karolna to faltycznie musicie zacząć pić :-p
salsera zazdroszczę wakacji :-)
marzena słyszałam o czymś takim że własnie wychodza zeby na raz .. i nawet bratowa mi mówiła że jakieś dziecko tak cierpiało że z bólu umarło :-( bo mu wyszły wszytskie na raz..
wiec niech teściowa dziękuje bogu ze przezyła takie zabkowanie...
a te weneckie coś tak super wygląda:-) te tynki tak samo :-p
ale ten blat gładziutki.. oj nie chciałabym bo trzeba będzie czyścić jak czarne szkło.. wszystko na nim widać będzie:sorry:
poziomki witaj :*
duże dziewczynki.. już 4 miesiące :-)
no to nieźle masz z ta babcią ... ehhhh

Witam wieczorową parą
Poziomki witaj super mamo, witam w klubie samotnych mam:-) ja też całymi tygodniami sam z dzieciakiam
Jolekk gratulacje dla córci, drugi majowe ząbek
Marzena super to wygląda
Aina wszystko będzie pięknie o ślicznie:-)
Tym razem moje dziewczynki mają katar:wściekła/y:, była znajoma z zakatarzona córką i trach obie zasmarkane, ale jestem wsciekła że przyszła do mnie z tym chorym dzieckiem, ludzie czasem nie myslą

Poziomki super Cie usłyszeć ponownie, i podziwiam Cię ze ogarniasz to wszystko sama-wielki szacun!!

Paula zdrówka dla dziewczynek!
Salsera dla synka równiez zdrowka duzo!
Persefona buziak dla 4-miesięczniaka!

No mój synek w nocy też budzil sie co chwilę od 2 już ze mną spał w łóżku. Może to przez tą burzę, tak strasznie u nas wiało i padało, ze myślałam ze mi okna wyleca.

Poziomki witaj kochana. Dzielna mamuśka z Ciebie a Twoje córeczki to niezłe klocusie :-)
Ainka nie stresuj się :) Będziesz cudowną Panną Młodą :-)

Mała zasnęła a ja przyszłam sprawdzić stan konta i nie omieszkałam zajrzeć do Was:-)

A gdzie jest Hope ??

No zaglądam tu po akcji krzykacza mojego i widzę poziomki! Jak miło! :-)Super,że się odezwałaś ponownie tu do nas-my tu tęsknimy:tak:I od razu gratuluję cierpliwości z wesołą czwóreczką;-)Ja czasem mojej dwójki nie ogarniam (jak przed chwilą właśnie:sorry:).
aina kochana nie stresuj się,wszystko na pewno się uda:-) A torcika to ja też chce kawałek:-p

Witam się :-)

persefona, jolka gratuluję pierwszych ząbków u pociech,
maja przykro mi z powodu dziadka :-(
poziomki witajcie, jakie "Małe" już duże :-)
aina potańczyłabym na weselu...; będzie super, nie martw się!

Krzyś od kąpieli i zaśnięcia 3 razy już się budził, mam nadzieję, że do 3 razy sztuka. Poprasowałam już i pomyłam górę naczyń, w końcu czas na bb.

Tu jestem :-p

Prowadzę bogate życie smsowe dzięki Jolek i zabrakło czasu na BB :-D

Poziomki no jak ciebie nie kopnąć w zadek to nie zajrzysz :-D Dajesz radę, super, z resztą kto by sobie dał jak nie ty :-)

Aina głowa do góry, zleci zanim się obejrzysz i już będziesz żoną. Oby zawsze tak samo szczęśliwą :-):tak:

Moja dzieć pięknie śpi w nocy i chyba po części za sprawą późnego spaceru. Przed kąpielą wychodzę z nią na pół godziny po 19, potem kąpiel kolacja i spanko :-)

reklama
My też wychodzimy tak około 19 na pół godziny w chuście. Klusce mało co się głowa nie urwie, wszystko ją ciekawi:-)

Witam się z kawą inką:-)
Coś słodkiego by się przydało, ale mąż gapa zapomniał mi wczoraj coś kupić:wściekła/y:
A poza tym mam opryszczkę:wściekła/y:

Do góry