reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kurcze ja tylko na sekundkę.

Mandrzejczuk słońce trzymaj się! W końcu będzie lepiej.

Dziewczyny z tego co wiem to chirurgów nie emitują. Ale ja sobie ściągam z sieci. To co skończyli na polsacie to był 5 sezon więc są jeszcze 3 do obejrzenia. Mnie też wciągnęło. I jeszcze ostry dużur...

Muszę uciekać po Kurczaczka mojego do przedszkola.

reklama
Witajcie,

u nas pogoda dzis zmienna na maxa, ale udało mi się wstrzelić pomiędzy deszcze i spacerek zaliczony. Zośka spała tylko 1/2 godzinki, jak to ona, i teraz marudzi mi za plecami:baffled: znów będzie problem z zaśnięciem..

Alex - ja, tak jak Jolek, pożyczam teraz nasze ciuszki znajomej, rodzi pod koniec listopada, a później mojej bratówce, więc jakoś poluźni się w mieszkaniu i ciuszki wrócą, jak będa potrzebne;-)

idę, bo Zośka marudzi...

Cześć!
Jestem dopiero teraz bo byłam z Kluskiem na budowie, fundamenty zalane, praca wre, do soboty jak dobrze pójdzie i nie będzie deszczu to będzie stan zero :-).
Dzisiaj u nas mega słonecznie, ale jest dość silny wiatr i nie wiedziałam jak ubrać Kluska, wzięłam jej bluzę bo bałam się tego wiatru, niby się nie spociła, więc chyba nie było jej za gorąco. Ale teraz zaszło słońce i chyba będzie padać:baffled:.

Żelka jak tylko skończę nadrabiać bb to biorę się ankietę. Młoda przed chwilą zasnęła więc powinnam zdążyć ją wypełnić.

A ja nie kupowałam jeszcze żadnego żelu na ząbkowanie. I póki co nie mam zamiaru bo u nas jakoś objawów nie widać. Co prawda jest full śliny bo zawsze ubranie oślinione+ matka ośliniona:-) i rączki non stop w buzi, ale to chyba norma.
Lepi ja też przepis na życie uwielbiam, ale wczoraj nie oglądałam, przegapiłam.

emikaa u nas jutro stuknie 17 tyg,więc już wiem od czego ten ryk wczoraj i dzisiaj....I jeszcze ten ząb... Aha najlepszego dla twojego 4-miesięcznego szkraba :***
jolek ja mam wrażenie,ze przebił,bo nawet łyżeczka o coś wyraźnie wadzi,ale nie stuka:confused:
Alex ja z kolei miałam sporo ciuszków od siostry córki,większość z nich pożyczyła Gabi i oddawałyśmy spowrotem. Teraz z tymi uniwersalnymi też robimy wymianę,ale nie ukrywam,że młodemu musze więcj podokupywać,bo to facet i sukienki mu nie założę. A to co podokupowałam odkładam u siebie i czekają,bo moj brat jeszcze nie ma,a może i siostra na drugie się zdecyduje...więc będziemy się wymieniać.Przecież takie szkraby to nie zniszczą tak ubrań jak już starszaki np. Moja Gabi jest na etapie darcia rajstop-nowe rajstopy są na raz i już dziurawe:tak:

no to moja córcia sobie pospała - aż pół godzinki:sorry2:

wchodzę do pokoju, bo słyszę miałczenie Zośki, patrzę, a ona leży w łóżeczku z bosymi stópkami... zdjęła skarpety i zadowolona ;)

Ostatnia edycja:
Lepidoptera- to nie zła z niej aparatka :-D

Mój przedszkolak już śpi :szok: ale tak jak wczoraj się spać poszło po 23 i wstać rano o 7 trzeba było to tak to jest :-D nawet go wykąpać nie zdążyłam bo dosłownie w biegu usnął Nam na skraju Naszego łóżka , może się obudzi jeszcze a jak nie to raniutko się umyjemy.
a Filipek już marudzi widać że śpiący także zaraz kąpiel i lulu i rodzice mają free time! :-D:-)

Dzięki dziewuszki za poświęcenie czasu! Ankieta jest przydługawa i pytanka się powtarzają bo musi być rzetelna metodologicznie a jest tam pare testów z których tylko kilka rzeczy mi potrzeba, ale respondent musi niestety wypełnić wsio :) dzięki za wytrwałość :*

Dla tych mamusiek które ją gdzieś przegapiły wysyłam linka Badanie K i M - nie trzeba się mocno skupiać nad odpowiedziami - pierwsza myśl najlepsza i jeśli się uda nakłonić partnera ... badanie zajmuje około 20 do 45 min ... z tego co widzę po statystykach. Jak wszystko skończe to zapodam Wam wyniki bo już widzę że będzie ciekawie :)

reklama
Do góry