reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
mi również. długa...
sylwia_
witam sie :-)
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
witam z rana:-)
u nas pogoda okropna, zimno i leje, a Tymek juz chyba dryga godzine spi, nawet go zmorzyła ta pogoda
u nas pogoda okropna, zimno i leje, a Tymek juz chyba dryga godzine spi, nawet go zmorzyła ta pogoda

mandrzejczuk
Wisienka zgadzaloby sie z tymi skokami rozwojowymi bo on akurat zaczal tak sie zachiwywac w tym okresie co wskazuje ten wykres ale jak ja tam patrzylam to co 2 miesiac skoki ja pierdziele miesiac marudzenia, miesiac ciszy i tak na zmiane...dzisiaj idziemy do pediatry niech go obejrzy i powie czy to skoki, czy zeby, czy jeszcze nie daj Boze cos innego...
u mnie pogoda tez do bani, zimno, wietrznie, ja ciagle chrypie, maly marudzi...
u mnie pogoda tez do bani, zimno, wietrznie, ja ciagle chrypie, maly marudzi...
aina110
Witam
My z Jasiem sami zastaliśmy, Tata pojechał, Bąk śpi- marudny. Chyba pogoda daje mu się we znaki.
Jeszcze nie pada, wiec jak tylko wstanie ubieram go i na dwór
my nie wyspani, tzn. ja Jaś budził się w nocy co godzinę;/
żelka ankietę wczoraj wypełniłam, dłuuga była
)
My z Jasiem sami zastaliśmy, Tata pojechał, Bąk śpi- marudny. Chyba pogoda daje mu się we znaki.
Jeszcze nie pada, wiec jak tylko wstanie ubieram go i na dwór
my nie wyspani, tzn. ja Jaś budził się w nocy co godzinę;/
żelka ankietę wczoraj wypełniłam, dłuuga była
bra00721
witam sie i ja 
u nas podobnie: zimno, pochmurno, deszczowo i niefajnie. moja córcia daje ostatnio popis i budzi sie w nocy na jedzenie 4-5 razy.. dzis było to 5...żeby nie było, że budzi si,e na chwilke, to ten piaty raz obudziła się o 4:15, zasypiając ponownie o 5:30. żeby nie było, że pospala dłużej... bo obudziła sie o 7:15. matko kochana cos sie jej znowu poprzestawiało. no chyba, że moje mleczko jakos mało tłuste i glodna jest biedaczka. eh czekam do tego 4 miesiąca i zaczynam sinlac na noc podawać, może pomoże.
na spacerek chętnie bym wyszła, bo wczoraj tez siedziałysmy w domku, ale targac wózek z piwnicy po to by zaraz go schować, bo leje to bez sensu ;/
co tam jeszcze... wczoraj byłam u fryzjera opitolić moje wypadające wlosy i ... musze iść do poprawki. nie dosyc, że ścięła inaczej niż chciałam- a miała zdjęcie przed sobą, to jeszcze krzywo. ciężkie mam dni ostatnio, oj ciężkie.
miłego dnia kobietki
u nas podobnie: zimno, pochmurno, deszczowo i niefajnie. moja córcia daje ostatnio popis i budzi sie w nocy na jedzenie 4-5 razy.. dzis było to 5...żeby nie było, że budzi si,e na chwilke, to ten piaty raz obudziła się o 4:15, zasypiając ponownie o 5:30. żeby nie było, że pospala dłużej... bo obudziła sie o 7:15. matko kochana cos sie jej znowu poprzestawiało. no chyba, że moje mleczko jakos mało tłuste i glodna jest biedaczka. eh czekam do tego 4 miesiąca i zaczynam sinlac na noc podawać, może pomoże.
na spacerek chętnie bym wyszła, bo wczoraj tez siedziałysmy w domku, ale targac wózek z piwnicy po to by zaraz go schować, bo leje to bez sensu ;/
co tam jeszcze... wczoraj byłam u fryzjera opitolić moje wypadające wlosy i ... musze iść do poprawki. nie dosyc, że ścięła inaczej niż chciałam- a miała zdjęcie przed sobą, to jeszcze krzywo. ciężkie mam dni ostatnio, oj ciężkie.
miłego dnia kobietki
reklama
persefona
Witam
Ja na chwilę,bo rzeczywiście mamy dziś kryzyz 17 tyg
Mały krzyczy nie wiadomo czego...ehhh...
U mnie tez zmino strasznie i deszczowo...brrr
jolek nie wiem
sama nie mogę tego określic...No ale może poczekamy z gratulacjami jak ząbek będzie bardziej widzialny
Żelka ankietę wypełniłam...choć łatwo nie było
Ja na chwilę,bo rzeczywiście mamy dziś kryzyz 17 tyg

jolek nie wiem

Żelka ankietę wypełniłam...choć łatwo nie było