reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bry, u nas tak samo, deszczowo i pochmurnie. Ale nie przeszkadza to ropuszce jeść o 23, 2, 5 i wstać o 6 :dry:

Wisienka zgadzaloby sie z tymi skokami rozwojowymi bo on akurat zaczal tak sie zachiwywac w tym okresie co wskazuje ten wykres ale jak ja tam patrzylam to co 2 miesiac skoki ja pierdziele miesiac marudzenia, miesiac ciszy i tak na zmiane...dzisiaj idziemy do pediatry niech go obejrzy i powie czy to skoki, czy zeby, czy jeszcze nie daj Boze cos innego...

u mnie pogoda tez do bani, zimno, wietrznie, ja ciagle chrypie, maly marudzi...

Witam:)
My z Jasiem sami zastaliśmy, Tata pojechał, Bąk śpi- marudny. Chyba pogoda daje mu się we znaki.
Jeszcze nie pada, wiec jak tylko wstanie ubieram go i na dwór:)
my nie wyspani, tzn. ja Jaś budził się w nocy co godzinę;/

żelka ankietę wczoraj wypełniłam, dłuuga była;))

witam sie i ja :)
u nas podobnie: zimno, pochmurno, deszczowo i niefajnie. moja córcia daje ostatnio popis i budzi sie w nocy na jedzenie 4-5 razy.. dzis było to 5...żeby nie było, że budzi si,e na chwilke, to ten piaty raz obudziła się o 4:15, zasypiając ponownie o 5:30. żeby nie było, że pospala dłużej... bo obudziła sie o 7:15. matko kochana cos sie jej znowu poprzestawiało. no chyba, że moje mleczko jakos mało tłuste i glodna jest biedaczka. eh czekam do tego 4 miesiąca i zaczynam sinlac na noc podawać, może pomoże.
na spacerek chętnie bym wyszła, bo wczoraj tez siedziałysmy w domku, ale targac wózek z piwnicy po to by zaraz go schować, bo leje to bez sensu ;/
co tam jeszcze... wczoraj byłam u fryzjera opitolić moje wypadające wlosy i ... musze iść do poprawki. nie dosyc, że ścięła inaczej niż chciałam- a miała zdjęcie przed sobą, to jeszcze krzywo. ciężkie mam dni ostatnio, oj ciężkie.

miłego dnia kobietki

reklama
Witam
Ja na chwilę,bo rzeczywiście mamy dziś kryzyz 17 tyg:wściekła/y:Mały krzyczy nie wiadomo czego...ehhh...:growl: U mnie tez zmino strasznie i deszczowo...brrr
jolek nie wiem:sorry:sama nie mogę tego określic...No ale może poczekamy z gratulacjami jak ząbek będzie bardziej widzialny:-p
Żelka ankietę wypełniłam...choć łatwo nie było:rolleyes2:

Do góry