reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Persefona u nas ząb poszedł w 8 miesiącu i też nie było żadnych objawów. Stuknęłam przypadkiem łyżeczką a tu kolec wystaje ;-) Nigdy mnie nie ugryzła przez 2 lata karmienia.

A z tą 1 klasą liczę, że jednak zrezygnują z głupich pomysłów, co kadencja to inne bzdety wymyślają, może przez 7 lat się zmienić. Z mundurków zrezygnowali, teraz niech zamkną gimnazja:blink:

Odzywam się i ja, informując że u nas wszystko ok. Maja ślini się bardzo, może to zęby. Matiemu pierwszy ząbek wyszedł po 4 miesiącu. Jak na razie najlepszym gryzaczkiem okazał się Aventu stopień 1.
Mała nie lubi spać w dzień w domu, muszę jechać z Nią na spacer, tak więc nie mam kiedy zasiąść do kompa. Potem lekcje z Mateuszem i nie bardzo mam czas na kompa, chociaż nie ukrywać ciekawa jestem co tam u Was , jakie nowości wprowadzacie itp.
pozdrawiam

oj ale dzis spiacy dzien...
Nic mi sie nie chce:(
Zjadlam obiadek i chyba troszke sbie poleze.
mandrzejczuk wspolczuje nawrotu kolek.... A moze to sa skoki rozwojowe. Sprawdzalas sobie te okresy placzu z kalendarzem skokow rozwojowych? U nas kolek juz nie obserwuje czasem problem ze zrobieniem kupki (ale juz bardzo rzadko). Ale marudzenie a czasem nawet placz i krzyk... Ale przyzwyczailam sie juz do tego. Nadia taka chyba poprostu jest. Zauwazylam ze jak spedzam z nia maksymalnie duzo czasu i ciagle do niej mowie spiewam to jest duzo pogodniejsza. Ale wysysa ze mnie cala energie:)

wisienka to tak jak mój tymek:-) 99% czasu , energii i usmiechu mamusi= zadowolony Pan Tymon:-)

mandrzejczuk współczuje kolek i wcale sie nie dziwie, że nie spieszysz się z drugim. a tesciowa może miec swoje poglądy ale to Ty masz nie przespane noce i zarwane dni więc decyzja nalezy li i wyłącznie do was.

ja dzis duzo czasu nie mam bo mam wizytancję teściowej więc wiecie;-) mieszkanko musi lsnic:-D

Witam się. Młody śpi więc mam chwilkę dla Was..Miałam zajżeć wcześniej ale neta nie było:/ potem się Igorito obudził i już komp poszedł w odstawkę.

Żelka od razu było pisać ,że tak długo trwa wypełnienie ankiety...Myślałam,że to jakaś pięciominutówka i ..ugrzęzłam do 00:30 przed kompem :p

Mandrzejczuk współczuję kolek..Morze jednak ząbkowanie przejdzie spokojnie..tego Wam życzę :tak:

Adiaps ja mam część ciuszków pożyczonych więc oddaję spowrotem, a te które były moje oddałam ostatnio znajomej bo niedługo rodzi!

Marzena no właśnie, gdzie oglądasz CHIRURGÓW?? Ostatnio na poltasie emitowali, wciągnęłam się i kurde już nie dają!

Matusia witaj

Persefona daj znak czy ząbek się pojawił.

Dariaa chyba się będziesz z nami nagrodami dzielić :-p

Ostatnia edycja:
reklama
U nas przed zasnieciem maly tez starsznie placze, nawet cycyuch go nie uspokaja.
widzę,że to taki okres....u nas tez od tygodnia szczegolnie przed zasnieciem jest placz, a raczej właśnie pisk...jak wczesniej po kapaniu,jedzonku,kladło się go i usypiał, tak teraz dopoki sie go nie uspokoi na rekach ma atak histerii prawie że...i po wielkim lamencie dopiero zasypia

ale wlasnie znalazlam te skoki rozwojowe http://parenting.pl/noworodki-i-niemowlaki/2063-skoki-rozwojowe-1-rok-zycia.html, i jakby sie zgadzalo , mamy 17 tydzień ( piorun !!!) :)

Ostatnia edycja:
Do góry