reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bry

Kamcia głowa do góry, młody chłop to się szybko zagoi ;-) Najgorsze, że tylko on pracuje a wy z dwójką dzieci ale jakoś się ułoży, zawsze się jakoś układa.

Jak jak bym chciała mieć dom... Mogę tylko pomarzyć:-(

Na rozpoczęcie roku mamy piękną pogodę, rześko, słonecznie, bajka, starsza pognała do szkoły, ach... TZ dostał podwyżkę, ach... a ropucha podgląda mnie z łóżeczka, ach...

reklama
Hello

A no widzialam taka prognoze! U mnie ... na gornym slasku wlasnie ma byc ladnie, powaznie! Ale tu dzisiaj tez ladny cieply dzien, tzeba wykorzystac, wiec zaraz spadam. Tylko jak dziewczyny wstana, bo Pola i my sister postanowily w poludnie pojsc spac... A ja siedze panna z mokra glowa, i az boje sie isc wysuszyc.. bo to co osttanio sied zialo to masakiero.. tak mi zaczely wlosy wypadac na powaznie juz...

Najlepsze - w nocy mialam piekna niespodzianke! Juz druga @ przyszla! Szlag! Po 26 dniach... co jak na mnie to bardzooo szybkooo... :/ Nie rozumiem, przeciez caly czas karmie i w ogole... dooopa. Moja siostra stwierdzila - pieknie, twoj organizm sie zregenerowal i jestes gotowa na kolejne Polunie ! ( ciotka zachwycona oczywiscie posiadaniem siostrzenicy..) :)

jaipur, madzik - gratulacje 4 i 3 miechow! :**

My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Młody coś marudny dziś,chyba tez mu ta pogoda nie odpowiada. Ale co się dziwić-niedawno wychodził na spacerki w samych bodziakach,a teraz grubsza czapa,spodnie,bluza...:sorry:
A właśnie dziewczyny-czy wasze dzieciaczki tez nie lubią zakładania czapy??? Jejku u nas nawet po radosnym rogalu przy zakładaniu czapy jest od razu ryk:confused2:
Hope gratki dla TZ - kasa zawsze się przyda
Maja ja też mam drugą @....ehhh. Pociesza mnie tylko fakt,że nie będę mieć jej na wesele:sorry:Ale kolejnego bobaska nie chce,przynajmniej na razie nie planuję,dlatego anty biorę (pierwszy raz w życiu:-p)

Ostatnia edycja:
Persefona, chyba u wszystkich dzieci jest bunt przeciw czapce:) U nas na początku to zupełnie była tragedia, bo jak tylko się Julkowi główki dotykało to od razu płakał, chyba mu się przypominały kroplówki i wenflony w główce. Na szczęście minęło. Z resztą my dorośli też za czapką niespecjalnie przepadamy;)

Witam się,

jaipur, madzik buziaki dla maluchów,
kamcia trzymam kciuki za nogę męża,
hope gratuluję podwyżki.

My też już po spacerku. Mały marudny, pewnie też przez kupkę od niedzieli nie było i się męczy. Zaserwowałam mu jabłuszko i zobaczymy czy ruszy :-)
Na spacerze nie obyło się bez dokarmiania po spanku - cyce poszły w ruch, chwilę się pobawił w wózku, a potem wózek ble.
Też już cieplej go ubieram, a zakładania czapki, to i o wszem nie lubi.

Kamcia strasznie mi przykro z powodu problemu zdrowotnego D. Trzymam kciuki żeby bez operacji się obeszło

Milla 84 witaj..również pozdrawiam:)

Alex fajnie że znalazłaś sposób na Oliwierka:)

Sylwia_ super wózek. Mi mógłby ktoś taki podarować :)

Maja dziękuję:) Już jest dużo lepiej:)

Jaipur Madzik
buziaki dla Waszych małych bąbelków z okazji 4 i 3 miesięcy.

Basiekk no to teraz tylko patrzeć jak domek stanie:)

Madzik dobrze że teściowa bez problemu dotarła.

Hope
gratuluję podwyżki TZ:) Akurat teraz kasiorka się przyda:)

Persefona
u nas też czapka jest bleeeeeee

Ypra trzymam kciuki żeby jabłuszko pomogło

My dzisiaj dzień zaczęliśmy od mega kupy, aż bokami powychodziło :/
Sorki że milczałam od wczoraj ale wieczorkiem szybko padłam a dziś miałam już do was pisać i kumpela zadzwoniła że zaraz na kawę się pakuje...
Gogorito coś marudny cały dzień gadać mu się nie chce mam nadzieję,że to nie oznaka żadnej choroby. Wczoraj był grzeczniutki i wygadany:):)
Mój niunio kończy dzisiaj 20 tygodni.

Pogoda u nas do bani aż się nie chce wychodzić z domu:(

Witam wszystkie mamuśki i miłego dnia życzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry