reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

My tez nadal w gondoli,ale już myślałam nad zmianą na spacerówkę,ale chwilowo jeszcze się wstrzymuję,póki maluda się mieści.
Kamcia co się dzieje???Nie strasz nas tu takimi postami...
marzena świetnie wyglądałaś,kiecka piękniejsza jak na zdjęciu i nie marudź,że figury nie masz...A mały miał super krawat ;-)
My tez byliśmy dziś na spacerku,ale niedługim,bo zimno:confused2:Remik też miał body na długi rękaw,bluzę z kapturem z polaru,spodnie sztruksowe,skarpety i czapę cieplejszą.

A jeszcze jedno na wpisach majówkowych 2012 widziałam naszą mile_84, a u nas coś się nie udziela.Wiecie może co się z nią dzieje?

Ostatnia edycja:
reklama
My po spacerku popołudniowym łapiemy oddech. Musiałam szybciej wrócić niż zaplanowałam bo sie opiłam przed wyjściem i myślałam że sie poleje po drodze :p Może mama też pieluchy dla siebie powinna nosić. Młody przespał spacerek a w domu od razu na cycusia, jak zaprogramowany :) za pół godzinki kąpiel i usypianko, a wtedy chwila dla siebie... Może uda mi sie pomalować pazurki na spokojnie. Już się ciemno zaczęło robić szybko i tak zaczyna pachnieć jesienią - buuu

mój miał problem z biodrem od jakiegoś czasu go bolało(juz kiedys chyba wspominałam) a ostatnio nawet nie może ustać godziny w pracy .. na spacerze też go boli :-( byliśmy dzisiaj u lekarza jak mała miała szczepienie i dostał skierowanie na rentgen , no i beda patrzec co to jest najbardziej sie boje ze moze miec na to operacje, booperacja wchodzi w gre :-(

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilke, dalam rade na razie tylko maj nadrobic... my tez jeszcze w gondoli i jakos nie mam ochoty na spacerowke, chcialabym przetrwac jeszcze tak zime ale to chyba zbyt duze marzenia...
Zelka trzymam kciuki zeby mama wziela sie za siebie i zeby juz wstystko bylo ok...
Ypra witaj...
Kamcia moze nie martw sie na zapas, bedzie dobrze, musi byc, trzymam kciuki...

Witam się wieczornie :-)

I już po wizycie siostry jutro wraca już do domku a szkoda. :-(

Salsera- ojj to super z tym wyjazdem oby Wam pogoda dopisała chociaż żeby nie padało i używajcie ile wlezie :-)
Żelka- ojj ojjj to miałaś stresu z mamusią dobrze , że to się tak skończyło i może jednak myśl że nogę może stracić wpłynie na rzucenie palenia i zmianę diety . trzymam kciuki!
Kamcia- ważne że poszedł do lekarza a nie czekał w nieskończoność a na pewno wszystko będzie dobrze i obędzie się bez operacji dostanie serie pewnie jakiś zabiegów czy coś takiego bynajmniej mocno wierze że będzie dobrze.

My w gondoli jeździmy i miejsca mamy jeszcze sporo więc luzik. Młody albo śpi albo się rozgląda więc nie mam potrzeby używać już spacerówki.

My w gondoli niestety nie jeździmy od wczoraj na spacerach bo młody starsznie plakał, tylko jak spał to było ok a po przebudzeniu krzyk nie z tej ziemi. Przerzuciliśmy się na fotelik i jest teraz ok, nawet dzisiaj byliśmy w tesco na dłuższych zakupach i synus nic nie płakał. mam nadzieję, że teraz juz bedziemy mogli sobie spokojne pospacerować.

kamcianie martw sie na zapas kochana, moze obejdzie sie bez operacji:* a jak bedzie potrzebne to trudno, waznie zeby po niej bylo juz wszystko dobrze!
my wlasnie w gondoli lub foteliku (rozklada sie calkiem na plasko wiec jak maly kima to na lezaco) i narazie nie chciala bym przerzucac sie na spacerowke, bo jednak jak Oskarka raz posadzilam na probe to- taki malutki on w niej jest :D
wogle wczoraj dostalam od dobrych znajomych spacerowke, ktorej uzywali "az" miesiac podczas wakacji ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CEROX 2.0 wózek spacerowy 2011 możliwość użycia gondoli o taka w czarno szarym kolorze!

reklama
Podziwiam Wasze dzieci, że lubią w foteliku siedzieć, a już w ogóle, że wolą fotelik niż gondolę. Nie mówię, że mój jakąś awanturę kosmiczną urządza, ale generalnie nie lubi fotelika, siedzi w nim, bo musi. Jak go tylko wniesiemy do mieszkania to zaraz się dopomina żeby go wyciągnąć. A ostatnio po 1,5 godzinnej jeździe samochodem jak go wyciągnęłam to biedak został w takiej skulonej pozycji i potrzebował chwili, żeby kręgosłup wyprostować i wrócić do pionu. Także u nas na 100% ryk by był gdyby spacery miały się w foteliku odbywać. Nawet na zakupy do marketu bierzemy gondolę i przekładamy młodego.

Do góry