reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Sylwia fajny wózio, na bank wygodny bo fajne koła. Spacerówki lubią mieć plastikowe a one nijak sie nie sprawują.
My jeszcze w gondolce ale nie wiem na ile wystarczy. Ale Mati grzeczny w niej.

Mój skarb mnie rozbraja. Miałam nie chwalić ale muszę. Nakarmiłam go, poprzytulałam,położyłam do wyrka, puściłam karuzelkę z pozytywką i po kilku minutach i kilku pojękiwaniach śpi słodko. A ja sobie pranie powiesiłam w tym czasie, poczytałam ze dwa wątki i oglądam jednym okiem koncert piosenek Ewy Demarczyk - powtórka. A jemu nie przeszkadza ani tw ani pełne światło. Dzióbasek mój kochany.

Kamcia kochana nie martw się. Na pewno będzie dobrze z mężem. Czekamy na wieści.

reklama
Marzena - moj skarb tez mnie robraja... Po kapieli, po zjedzeniu dwoch cyckow itp itd zasnela dopiero przed 23... co rzadko jej sie zdarza, tak poznooo,,,, uff,,, dobrze, ze mam mame i siostre tu do pomocy. Pola ulegla w koncu babci swojej i smokowi :))

Zelk
a - dobrze, ze sie skonczylo pozytywnie z ta noga! Pewnie sie strachu najedliscie.. :* ( i pokaz te easytony w koncu! :p )

Salsera - alez zazdroszcze tego morza... Jejku.... Juz nie moge sie doczekac przyszlych wakacji - nareszcie takowe beda!! Milego pobytu :))

Kamcia - bedzie ok! :* Trzymamy tu kciuki za D.

Jolek -
i jak sie czujesz kochana?? Lepiej juz?

Sylwi
a - superowy ten wozek!

My jezdzimy tylko w gondoli. I nie ma reguly, raz jest lepiej - spacer bajka - sen, usmiechy do krowy znad wozka (i nie mam tu na mysli matki tylko zabawke :p ), i do rodzicow, ogladanie nieba i cwir cwir, a nieraz tak jak dzisiaj np ryk w nieboglosy!! Niezla masakra byla na spacerze dzis... Fotelika moja tez nie bradzo lubi.. Choc raz, w tym skl. zabawkowym i Bebies, w ktorym ostatnio bylismy, spokojnie przesiedziala godzine ponad. A na zakupy wieksze zawsze tez gondole, caly wozek, do auta bralismy, i wygodnie fajnie..
No no zimno juz sie robi, i ciemno szybko... Tu wczoraj bylo 14 stopni jak z ogrodka wracalismy po poludniu, bo w koncu wyszlysmy wczoraj z domu.. przewentylowac nochale.. A w PL u mnie,widzialam w tv piekna pogoda jeszcze calkiem.. Ma byc nawet i 27 stopni :/

......aaaaaaa i powodzenia dla 1klasistow i przedszkolakow jutro!!! ;-) ;*

.................a teraz ide spac zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...................

Ostatnia edycja:
Hej, hej :)
Kamcia - trzymam kciuki za twojego faceta, oby obyło się bez interwencji chirurgicznej. Wszelkie operacje mnie tak przerażają że kiedys na samą myśl że mi grozi słabo mi się zrobiło niesamowicie.
madzik, jaipur - buziaki dla waszych maluchów :)

I ja się witam.
Mój Kluch wstał o 5 skora do zabawy były uśmiechy i gaworzenie. A teraz śpi smacznie.
Moja też nie lubi fotelika. Nie wrzeszczy, ale gołym okiem widać, że go nie lubi:tak:
I jak jedziemy na zakupy to też zawsze bierzemy gondolę.
Jaipur buziaki dla Juniorka z okazji 4 m-cy
Madzik Dla Juleczka też buziaki

Dzisiaj na 9 przyjeżdża koparka na naszą działkę. Budowa rusza :-)

Witam się i ja. Niewyspana jestem okrutnie. Teściowa wczoraj leciała do Stanów, ani słowa po angielsku nie zna, stresowaliśmy się okrutnie jak sobie na lotnisku poradzą i jak odprawę przejdą, więc do 1 w nocy czekaliśmy na znak od nich, że wszystko ok i nie wracają do Polski. Na szczęście jakoś dali radę. W tym czasie już się Julek obudził, a rano też się wcześnie zerwał, bo już po 8, więc niedospana jestem:)
Maja, nie wiem gdzie Ty tą pogodę widziałam:) Ja mam na termometrze 13 stopni:( Okrutnie jest, zima chyba idzie.

Dzięki dziewczyny za życzenia:)
Jaipur, buźka dla Juniora.

Witajcie kobietki,
U nas znowu dziś zimno...jejku chyba muszę zacząc się przyzwyczajać do tej jesiennej pogody:confused2:Mój maly zrobił mi dziś 3 pobudki, a rano porządnie ulał mi na poduchę...jestem niewyspana i popijam własnie kawę.
madzik najlepszego dla Julka z okazji 3 miesięcy!
jaipur dla twojego maluszka całuski z okazji 4 miesięcy!
Kamcia mam nadzieję,że to nic poważnego
basiekkk budowa fajna rzecz.Pamiętam jak niedawno siostra stawiała swój domek i fotografowała wszystko,pierwsze fundamenty,zalewanie,murowanie,kładzenie dachu itp. Wklejała potem te zdjęcia w taki wielki zeszyt i opisywała. Super pamiętkę ma teraz:tak:

Cze:-)

madzik to fajnie, ze teściowie poradzili sobie:-) buziak dla 3 miesięczniaka:-)

basiek to teraz juz tylko z górki:-)

jaipur buziaki dla 4 miesięczniaka:-) ale ten czas pedzi!

reklama
Do góry