reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam dziewczyny:-)

Wpadam sie przywitac i bede chciala Was nadrobic. Wczoraj tylko zerknelam na moj ulubiony watek ze zdjeciami, odpisalam i tyle:-) dzis nadrabiam reszte.

A wesele bylo super:-) ale sie wybawilam...:-D:-D:-D
A Darus u mojej mamy byl mega spokojny:-) praktycznie nie plakal i cale noce przespal. zuch chlopak:-)

Nie chce zeby wyszlo,ze sie chwale, ale to ja weselnie:-)
DSCN6002.jpg

reklama
Paula witaj:)

Ancia no no nieźle wyglądałaś:) Fajnie że wesele udane i że Dareczek grzeczny u babci był:)

Młoda a może termometrem mu trochę pomóż albo daj czopek. Oo albo przepój go herbatką. Kurde bo źle że się tak męczy.

Ja już po spacerze :-) ale mamy piękną pogodę <olbrzymia radość> teraz młoda zasypia w swoim łóżeczku, a ja się biorę za jakiś obiad :-)

Ania super , że się wybawiłaś na weselichu i , że Daruś był grzeczniutki.

Ania slicznie wygladałaś no i nie żebys się chwaliła i super dzielny grzeczny synuś, szkoda że mojego nie mozna na tak długo zostawic:-) też bym poszalała przy muzyczce.
W sobotę zaliczyliśmy imprezkę ale to był prawdziwy kinder bal nad basenem, moje dziecie skończyło dwa latka:-) wszystkie maluchy przyjechały jakie są w rodzine, jak przyniose aparat z auta to wrzucę kila zdjęć.
Basiek no miłego gotwanka, my z dziweczynkami już po obiedzie dziś na zyczenie mojej córki było spagetti i zupa z dyni

Kamcia gratuluje przeprowadzki:-) a miesiac szybko minie:-)

Witaj Kamia_22:-) rozgosc sie:-)

salsera daj potem znac jak tam zajecia na basenie. bardzo ciekawa jestem jak to wyglada:-)

Bry :happy2:

Maja, Joluś zdrówka życzę, co to za chorowanie na koniec lata??

Ania chwal się, masz czym to się chwal, pięknie wyglądałaś:-) też bym chciała kluskę zostawić ale nie da się, zintegrowana ze mną:dry:

Maj 2012... chciałam TZ powiedzieć ale nie mogę, gul mi w gardle stanął...

Hello

Ania
- slicznie!
Hope
- to symbioza... :)
jaipur - zastanaw.sie tylko czy z goraczka mozna, ja chora pare dni i jak najczesciej karmie Polke by wlasnie przeciwacial nabrala jak najwiecej.
Juz nam troszke lepiej, nieduzo, ale zawsze cos.. I cala noc znowu co 2, 2,5 godz. karmionko.. echhhh...
Apropo wakacji to ja mam na co czekac :)) ...juz nie moge sie doczekac przyszlego lata !!! Pojedziemy najpierw gdzies sami dychnac, na tydzien, a potem z kluseczka, mam nadzieje ze na dluuuuugie wakacje.
Tak mi sie w nocy zebralo na wspominki, ze az zasnac nie moglam, w zwiazku z tym majem 2012. Te pierwsze ruchy w brzuszku... :-( jejkuuuuu.... U nas takie intensywne, prawdziwe byly w Wigilie Bozego Narodzenia -:tak: Poleczce ewidentnie zasmakowaly swiateczne potrawy :-D:)) Wczesniej, tez sie pojawialy, ale sporadycznie, a wtedy to bylo cos! ...

Ania - chwal się chwal, zazdroszczę zabawy :)

Maj 2012 już jest, szok. Jak to zleciało. U mnie rocznica poczęcia będzie 1 lub 3 września, test wyszedł dopiero 20tego. Wcześniej ni choinki nie chciał się łobuz ujawnić. A jak sobie przypomnę śledzenie tydzień po tygodniu jak też się to bobo rozwija, i te ruchy najpierw delikatne, potem już łubudu to aż się łezka kręci.

Widzę, że wszystkie mamy podobne wspomnienia odnośnie maja ....,

Maja ja też poczułam pierwsze ruchy w Wigilie niesamowite uczucie :tak: zapamiętam te chwile do końca życia.

Obiadek już się pryczy, dzisiaj zawijane roladki schabowe + ziemniaczki+ surówka :-), kluch smacznie śpi, a ja mam chwilkę na bb przy herbatce na laktację :-)

reklama
uff i ja mam chwile bo babcia do nas zajrzala. A tak od rana za sprzatanie sie wzielam i tylko chwile na bb wlazlam ale zaraz klusek sie obudzil:D Oj ale padnieta jestem ale nareszcie w domu porzadek pewnie nie nadlugo ale zawsze:)

Mi tez sie teskni za brzuszkiem ale jak sobie pomysle ze mialabym z dwojka lobuzow walczyc to tesknota troszke ustaje. Moze jak Nadia sie troszke odchowa chociaz jak narazie nie nastawiam sie na drugiego bobaska. Zupelnie szczerze powiem ze moj maz jak mowi o drugim to za kazdym razem pada slowo Pawelek, Pawelek. A co jak bedzie dziewczynka? Bedzie rozczarowany? Dla mnie nie ma wiekszego znaczenia czy Nadia mialaby siostrzyczke czy braciszka, ale wiem ze moj maz wolalby chlopca...

Do góry