reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

maja można karmić podczas choroby, gorączki itp, dzieć dostaje wtedy przeciwciała w mleku:) także nic mu nie jest

nie będę wchodzić na maj 2012,bo.. już się wzruszam i jestem w szoku,że tyle czasu minęło,a pamiętam jak dzisiaj te wymioty:D

reklama
maj 2012?! Szok:-) ja 13 wrzesnie bedę miała rok od zobaczenia II, a tu już kolejne szczęśliwe:-)

Marzena słyszałam nawet, ze rozwija się dziedzina psychologi, która ma sie zajmować leczeniem depresji pourlopowej więc problem chyba dość powszechny:-)

Jolek achh jak ja tęsknie za morzem:-(

marzena- ja też zawsze zazdroszczę ludziom wyjazdów, nawet jeśli jadą tam gdzie już byłam. A co dopiero jeśli wybierają się w miejsce które mi się marzy... Ale nie mam co narzekac, sporo już zobaczyłam, tyle że ciągle mi mało i już planujemy gdzie za rok Mikołaja zabierzemy.

Cześć kochane:-)

Ale się dzisiaj wyspałam :-) Młoda calutką noc przespała dopiero ja ją obudziłam sama o 5 na karmienie bo się bałam, że mi Kluska za bardzo schudnie i teraz jak ją znam jeszcze pośpi do 11:-) jak ja kocham to moje dziecko :-D. W ogóle pogoda u nas śliczna.
Co do wakacji to też nigdzie nie byłam w tym roku, no poza jednodniowym wypadem nad jeziorko, ale budujemy się i postanowiliśmy, że darujemy sobie w tym roku wypady , żeby jak najwięcej odłożyć.

Marzenka super, że już jesteś z nami, ja też czekam na zdjęcia:tak:, a co do depresji pourlopowej to musisz sobie teraz znaleźć coś na co będziesz czekać. I ja też zawsze zazrocham ludziom wyjazdów - normalnie żal mi doopsko ściska :-)

Joluś, Maja przytulam zasmarkane i rozgorączkowane i wirtualnie podaję chusteczki i termometry oraz gorącą herbatkę z sokiem malinowym domowej roboty :-)

A jak przeczytałam o maju 2012 to normalnie się wzruszyłam, ale ten czas zapiernicza!

o nie ja już nic nie czytam z Maja 2012, bo aż mi się ponownie Niunia zachciało:)
Bąk śpi, ja znów dzis muszę wybywać bo malowanie trwa, zmienilismy kolor farby bo tamten zły jeden dzień w plecy.. bla bla..
Marzenka super,że już Jesteś kochana:*!
Oj biedne zasmarkane dzieciaczki:** Majeczka, Jolek buziaki!:)

wypiłam kawkę, u nas gorąco. Makabrycznie!
10 września koncert Rubika u nas, a pojde i sobie poklaszcze a co!

Buziaki dla Was majóweczki:)

U mnie dziś zimno. o dziewiątej tylko 14stopni na termometrze :/ Kiepsko się czuję, nie pospałam dziś znowu. Igor kicha mam nadzieję,że nie załapał nic ode mnie:(

Marzenko molestuj męża o te zdjęcia :)

A u mnie 3września rok będzie jak dwie krechy zobaczyłam :) Też chora byłam i zanim leki wzięłam zrobiłam test ... no i już lekarstw nie łyknęłam :)

Hejka :-)

Ojejj Maj 2012 aż się łezka w oku kręci ....

My zza granicą razem najdalej byliśmy w Pradze więc słabo ale za to często po Polsce jeździmy :tak: przyjdzie i czas na Świat a co :-p

Przyjechała moja siostra z rodzinką ta u której ja byłam z dzieciakami na wakacjach i zaprosiłam ich dzisiaj na kolację więc mam troszkę roboty w domku. A jeszcze z dzieciaczkami przydałoby się wyjść na troszkę także lecę buziaki do później .

Witajcie,
u nas dzisiaj słońce świeci,ale jest strasznie zimno...brrr...a my dziś mamy wizytę u pediatry (kontrola tego napięcia mięśniowego).
jolek kuruj się kochana. A co do zdjęć pieska przypomniało mi się jak kiedyś mialam takiego małego Pimpka, który wcinał brzoskwinie jak opadły z drzewa, a na jesień orzechy :-p
Maja tobie też dużo zdrówka!
marzenka czekamy na zdjęcia

jolek - mój kot tez wpiernicza arbuzy :) zawsze wyżuli kawałek i zlizuje z podłogi jak coś kapnie.

Wyjazdów też zazdroszczę dlatego nie lubie np na nk oglądać zdjęć znajomych bo najczęściej są z wakacji i urolpów...

Dalej czekam na kupe, a mój maluch już zachrypł od ciągłego stękania i nic mu nie pomaga. Zaczynam się stresować.

reklama
Witam się po przerwie
Spędzilismy jeszcze ostatni wekend wakacji na działce u teściów, od czwartku zacznie się szkoła mojej pierwszoklasistki:-)
Pogoda nam dopisała popływaliśmy w basenie, pogrilowalismy było super:-)
Oczywiście rozgadałyscie się okrutnie
Nadrobiłam trochę wczoraj dzis zamierzam reszte poczytać
Buziaki i miłego dnia

Do góry