bra00721
Fanka BB :)
kurcze... całe szczęście, że nie wzięłam tego rota, nie tylko ze względu na ewentualne powikłania ze strony układu pokarmowego, ale i dlatego, że Lenka ma 38,5 temperatury po samej, drugiej dawce "6 w 1". cały czas od 14 była na rączkach, a jak tylko probowałysmy z mamą ja choć na chwilke odłożyć, sprawiała wrażenia jakby się czegos bala. myślę, że pamięta, że coś niefajnego dzis przeżyła. eh... poprzednim razem było latwiej, ale i była mniejsza. uciekam do niej, dzis śpimy razem, chcę mieć ją blisko siebie. trzymajcie sie kobitki.
alex nie wiem, czy to o czym piszesz nie jest związane z okresem życia a jakim się teraz znajduje. moja Lenka tez od około 2 miesiąca, do calkiem niedawna sie tak zachowywała. dopiero od niedawna zasypia w wózeczku, łatwiej ją tez uśpic w domku
alex nie wiem, czy to o czym piszesz nie jest związane z okresem życia a jakim się teraz znajduje. moja Lenka tez od około 2 miesiąca, do calkiem niedawna sie tak zachowywała. dopiero od niedawna zasypia w wózeczku, łatwiej ją tez uśpic w domku
Ostatnia edycja: