reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia nie panikuj, będzie dobrze. A jak kotka Wasza??? Będziesz babcią kocią?

Hope faktycznie lato się kończy. A ja jeszcze swoich starych kości nie wygrzałam buuuu!

Dzisiaj młody jest strasznie marudny odkąd wróciliśmy z wojaży lekarsko-zakupowych. Chyba mu za dużo wrażeń. I kupy dzisiaj cały dzień nie zrobił jeszcze a u niego to dziwne bo robi co jedzenie poza nocą... Ale to inny wątek oczywiście :)

Brzuch mnie boli i zastrzelę się jak to na @ bo w sobotę porankiem wyjeżdżamy na wakacje na tydzień... Jak już o wakacjach o nie będzie mnie ale będę Was podczytywać przez tel tylko pisać nie mogę bo mój tel fiksuje. Może tam gdzie jedziemy będzie internet wi-fi to się odezwę.

Hejka :-)

ale tu pustki dzisiaj...

U Nas też dziś gorąc jak nie wiem , My mamy jeszcze lato :-p;-)

My szczepienie tak jak Aina w przyszłym tyg i nie wiem ale mój mały przy pierwszym w ogóle nie płakał tylko jęknął sobie i ani gorączki ani nic mam nadzieję że teraz też tak będzie :tak:

Kamcia- trzymam kciuki o "lepsze jutro" głowa do góry musi być dobrze!

Kochane majóweczki przykro mize mam tak mało czasu na BB:-( ale jestem sama z moja trójeczką i powoli nie wyrabiam a do tego jestem chora:-(, nic mi się nie chce.
Poczytam was w wolnej chwili, pozdrawiam

Cholewcia jak ja sobie pomyślę ile ja mam do zrobienia jutro przed wyjazdem! Odechciewa się. Żele muszę sobie położyć na pazurki a to zawsze zajmuje mi ze 3-4 godziny bo sobie długo się robi a to na wesele już bym miała. Muszę trochę zwęzić sukienkę co mi przyszła bo oczywiście długość super ale między łopatkami a tyłkiem wisi - nic nowego a to w pełni jedwab i nie wiem czy ogarnę sama na maszynie hmmm. Ma odkryte plecy dość głęboko więc jeszcze stanik trzeba dopasować...

A w ogóle to błagam o pomoc!!! ILE świadek powinien wsadzić do koperty w dzisiejszych realiach? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marzenka - po pierwsze pochwal się sukienką albo koniecznie zdjęciami już po weselichu a jeśli chodzi o kasę to powiem Ci że jak Ja byłam świadkową to nie dawaliśmy kasy z czystych powodów że się po prostu rozejdzie bóg wie na co a zrobiliśmy prezent za 500zł

W tym wypadku prezent to nie bo już pytaliśmy i kasa mile widziana bo mieszkanie jest już gotowe i urządzone :) Tylko ile... Tesciowa nas pocieszyla, ze swiadek to mniej niz 1000 nie daje...

A sukienke wkleje pozniej bo mi sie klawiatura poszpala i mi polskie litery nie wchodza, musze zmienic ustawienia. Ale ja mam dosc specyficzny gust wiec jest...inna.

reklama
takie pie... za przeproszeniem bo przecież każdy daję tyle ile może :tak:więc jak macie 1000zł to tyle dajcie na pewno się ucieszą ale chyba nie o to chodzi tak samo jak z tymi komuniami chrztami etc etc...

Do góry