reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześc kochane, ja tylko na chwilkę, bo za moment ruszamy na szczepienie, trzymajcie kciuki za Lenke, aby nie bolało zbyt bardzo :) życze wszystkim udanego dnia :)

reklama
Witam się i ja:-)
U nas dziś zaczyna robić się ładnie. Wczoraj byłam jeszcze na wieczór z brzdącem na spacerku,bo było przyjemnie na zewnątrz. A wieczorkiem postanowiłam go włożyc do łóżeczka (wcześniej spał z nami,bo strasznie ulewał i się dławił).Próba udana.Mały spał w łóżeczku całą noc-pobudka była o 4:30 na mleczko i dalej sen w łóżeczku,a jak się obudził to oczy jak 5zł i się rozglądal gdzie to on spał:laugh2:
lepi no to mieliście przygodę...Nie zazdroszczę. Moja szwagierka opowiadała,że jak jej córeczka miała 3 tygodnie, to skulnęła im się za łózko w nocy:szok: Ale też nic się jej nie stało,tylko sie wystraszyła.
bra całuski dla Lenusi z okazji 3 miesięcznicy;-)
Futrzaczku jak ja ci zazdroszczę...Ja nawet nie mam chwilki,żeby gdzies pojechać i sie odchamić dosłownie...

Witam się :)
Fajnie wiedzieć że nie tylko ja taka gapa co własne dziecko krzywdzi.
Miałam właśnie napisać że u nas już 2 dni bez kupy i powoli zaczynam panikować (taka trzydniowa to jakby ktoś tu broń biologiczną zrzucił przecież... który pampers i które ubranko to wytrzymają?) ale o dziwo poszło i to bezboleśnie tylko taka bardziej gęsta niż normalna.
Poza tym muszę się pochwalić że wczoraj malutki zasnął w chuście i znalazł sobie kumpla - swoje odbicie w lustrze. Niezłe uśmiechy do niego walił i zagadywał :)
Gdzieś nam ostatnio Matusia zaginęła na forum...

Hejka :-)

Poczytałam troszkę :

Całuski dla wszystkich ochrzczonych maluszków! :tak:
Salsera- nie obwiniaj się każdej mamie zdarzy się nie raz coś co nie powinno się zdarzyć także głowa do góry a tak aby ustrzec się przed ewentualnym kolejnym dziubnięciem małego proponuję nożyczki zaaokrąglone ja takie mam i są super.
Mandrzejczuk- mam nadzieję że wszystko wyjaśniło się z tą kasą
Ania- bardzo fajna ta kołysanka - masz mój głos :tak:
Persefona- gratulacje dla maluszka i oby tak dalej :-)

Maluszek śpi , jak wstanie idziemy na spacer będę wieczorkiem :-)

Witam sie, dziekuje bardzo za caluski w imieniu Polci wszystkim ciociom;-) i uciekam bo zaraz tez mamy szczepienie!

...u nas upal dzis..

bra - powodzenia na szczepieniu ! A dzis u Was 3 m-ce hurrraaa - buziaki dla Lenki !!!

jolek - kciuki daly swoje, moj B jedzie jutro podpisywac umowe i w weekend prawdopodobnie wyjezdza, a jak u Was??

maja spoznione zyczenia i slodkie buziaki dla Poleczki :*
bra dla Twojej Lenusi tez wszystkiego najlepszego :*
salsera u nas wlasnie wczoraj byla taka 3 dniowa kupa...rajtki, bodziak ubranie taty (bo Oskar walnal ta bombe u niego na kolanach hihihi) no i moja bluzka cale brudne, ciekawe czy sie ladnie odpierze czy bedzie jakis slad na pamiatke :D
piekna pogoda, czekamy na tate i zaraz wyruszymy na spacerek.
na 15 musimy byc u lekarza, ciekawe co tam wyszlo Oskiemu w siuskach...oby wszystko bylo ok.

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-)Jaki mega upał się robi....Po południu tez się bujniemy,a co trzeba korzystać,bo to pewnie ostatnie takie ciepłe dni lata:tak:
karolq gratuluję wam osobnych nocek:-) Mam nadzieję,że dzieciaczki będą spały ładnie w swoich łózeczkach,bez marudzenia:tak:
Trzymam kciuki za szczepienia!

Aha dziewczyny-zapomniałabym o najważniejszym! - Chyba nam się kanalik łzowy przetkał!!! Mały już wczoraj miał tylko od rana troszkę ropki, całe popołudnie nic i dzisiaj nic!:-):-) Zobaczymy co okulista powie,ale wizyta dopiero w przyszły piatek,bo ma urlop. Ale na razie nie masuję,bo nic nie leci. Oby już się udało...

Do góry