reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

i ja poproszę kawałeczek ciasteczka :-) te wszystkie diety są do tyłka :tak: bo nie można jeść ciasteczek pitolę, nie odchudzam się :tak:

Karolka ja jeżdżę z Młodą, ale sadzam ją z przodu tylko ja nie mam poduszki od pasażera w naszym aucie.

reklama
kochana jak to nie mozna jeść ciasteczek na diecie?! można! tylko trzeba przejśc na dietę węglowodanową! z mężem na takiej jesteśmy! świetna jest !!! ;))))

Jolek, no chyba...

Karolka,
wybaczysz, wybaczysz :)) jak Cię poczęstuję hihihi
co do autka, ja jeżdżę z Mikołajem z przodu, ale u nas nie ma poduszki...
z tego co czytałam, to możesz wozić, tylko żebyś wyłączyła poduszkę ;)

Bra, Ty na diecie:szok:
przecież po Twojej wadze widać, że niezłe chucherko z Ciebie:sorry:

bra - dokladnie, ledwo doczytuje, tyle naprodukowaly ! :p ;) ..a nie bylo mnie chwile...

Ja to pieprz.... i chyba ostatnio przytylam... a na pewno moj BRzUcH :( ! wsuwam jak nie wiem i te slodycze, serki... jestem ciagle glodna... tak jak moj maly terromiś :)

Z nowosci u nas to Polka ost. zasnela prawie w kapieli! Zawsze wydawalo mi sie to niemozliwe i sie dziwilam jak widzialam fotki np spioszkow wanienkowych.... w ogole poplakiwala w wanience jak nigdy z zamknietymi oczami heh a zaraz na przewijaku zasnela i zadne kremowanie ubieranie jej nie ruszalo.. I w hustawce raz padla na jakies 30minut..tez pierwszy raz.. hmm
Nagotowalam wlasnie kompotu jablkowego z nieduza iloscia cynamonu i gozdzikow (ost. pilam i bylo ok) ..mniam mniam..

karolka - ja wlasnie tez sie zbieram do tego jezdzenia z mala..za plecami.. troche sie boje. ale w koncu bede musiala sama i co ?

ewcia ciasteczka rano, ciasteczka po południu, ciasteczka wieczorem... żyć nie umierać ;)))) na takiej diecie to mogę być do końca życia hehe ;)))

Bra, no w sumie:-D:-D

dobra Kochane, idę się kąpać i lulu

serniczek upieczony, a jak wyjdę z wanny, to zaleję drugie galaretką i spać

Dobrej nocki życzę i w miarę przespanej:tak:

Buziam

reklama
Jeżdżę z młodym sama a on z tyłu. Wiele razy tak już jeździłam. On w 90 procentach przypadków w samochodzie śpi. A żeby widzieć małego jak jest z tyłu są specjalne lusterka na zagłówek tylnej kanapy i jak się poustawia to w lusterku wstecznym kierowca widzi odbicie tego z zagłówka i widzi dziecko. Ja dla odmiany mam schizę że jakby coś to mimo wyłączenia poducha z przodu wystrzeli :((( Albo, że zapomnę włączyć jak ktoś inny będzie tam siedział. W trakcie jazdy na bank dopadłaby mnie paranoja, że zapomniałam wyłączyć i musiałabym się zatrzymać i sprawdzić ze trzy razy chociaż mamy kontrolkę :)

Do góry