reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

i ja poproszę kawałeczek ciasteczka :-) te wszystkie diety są do tyłka :tak: bo nie można jeść ciasteczek pitolę, nie odchudzam się :tak:

Karolka ja jeżdżę z Młodą, ale sadzam ją z przodu tylko ja nie mam poduszki od pasażera w naszym aucie.

reklama
kochana jak to nie mozna jeść ciasteczek na diecie?! można! tylko trzeba przejśc na dietę węglowodanową! z mężem na takiej jesteśmy! świetna jest !!! ;))))

Jolek, no chyba...

Karolka,
wybaczysz, wybaczysz :)) jak Cię poczęstuję hihihi
co do autka, ja jeżdżę z Mikołajem z przodu, ale u nas nie ma poduszki...
z tego co czytałam, to możesz wozić, tylko żebyś wyłączyła poduszkę ;)

Bra, Ty na diecie:szok:
przecież po Twojej wadze widać, że niezłe chucherko z Ciebie:sorry:

bra - dokladnie, ledwo doczytuje, tyle naprodukowaly ! :p ;) ..a nie bylo mnie chwile...

Ja to pieprz.... i chyba ostatnio przytylam... a na pewno moj BRzUcH :( ! wsuwam jak nie wiem i te slodycze, serki... jestem ciagle glodna... tak jak moj maly terromiś :)

Z nowosci u nas to Polka ost. zasnela prawie w kapieli! Zawsze wydawalo mi sie to niemozliwe i sie dziwilam jak widzialam fotki np spioszkow wanienkowych.... w ogole poplakiwala w wanience jak nigdy z zamknietymi oczami heh a zaraz na przewijaku zasnela i zadne kremowanie ubieranie jej nie ruszalo.. I w hustawce raz padla na jakies 30minut..tez pierwszy raz.. hmm
Nagotowalam wlasnie kompotu jablkowego z nieduza iloscia cynamonu i gozdzikow (ost. pilam i bylo ok) ..mniam mniam..

karolka - ja wlasnie tez sie zbieram do tego jezdzenia z mala..za plecami.. troche sie boje. ale w koncu bede musiala sama i co ?

ewcia ciasteczka rano, ciasteczka po południu, ciasteczka wieczorem... żyć nie umierać ;)))) na takiej diecie to mogę być do końca życia hehe ;)))

Bra, no w sumie:-D:-D

dobra Kochane, idę się kąpać i lulu

serniczek upieczony, a jak wyjdę z wanny, to zaleję drugie galaretką i spać

Dobrej nocki życzę i w miarę przespanej:tak:

Buziam

reklama
Jeżdżę z młodym sama a on z tyłu. Wiele razy tak już jeździłam. On w 90 procentach przypadków w samochodzie śpi. A żeby widzieć małego jak jest z tyłu są specjalne lusterka na zagłówek tylnej kanapy i jak się poustawia to w lusterku wstecznym kierowca widzi odbicie tego z zagłówka i widzi dziecko. Ja dla odmiany mam schizę że jakby coś to mimo wyłączenia poducha z przodu wystrzeli :((( Albo, że zapomnę włączyć jak ktoś inny będzie tam siedział. W trakcie jazdy na bank dopadłaby mnie paranoja, że zapomniałam wyłączyć i musiałabym się zatrzymać i sprawdzić ze trzy razy chociaż mamy kontrolkę :)

Do góry