marzena9
Fanka BB :)
U nas pogody nie ma już ponad tydzień. Już nie pamiętam kiedy byłam ostatnio z dzieciakami na długim spacerze. Nawet jak nie pada to ciągną co chwilę takie chmury że strach wyjść bo może w każdej chwili lunąć. Wczoraj było trochę ładniej bo popadało koło południa a potem trochę słońca i nawet na godzinę się wygrzebałam z młodym na spacer ale już po wyjściu okazało się, że ciągną chmury takie czarne więc blisko domu był spacer. Na szczęście jednak nie padało. Za to dzisiaj niebo zaciągnięte chmurzyskami tak szczelnie, że o słońcu pomarzyć można. Idę zaraz sobie kawę Ricore zrobić na pocieszenie.
Mati dzisiaj w nocy też jakiś dziwny był bo się budził co 3 godziny na jedzenie a to mu się już niezmiernie rzadko zdarza, do tego kot świrował bo biegał po panelach i wyraźnie mu się podobało jak pazury mu po nich drapały... Nie wyspałam się. I jeszcze głupoty mi się śniły.
Macie któraś może meble kuchenne z Ikei? Bo ja nie wiem czy nie kupię sobie do domu
Mati dzisiaj w nocy też jakiś dziwny był bo się budził co 3 godziny na jedzenie a to mu się już niezmiernie rzadko zdarza, do tego kot świrował bo biegał po panelach i wyraźnie mu się podobało jak pazury mu po nich drapały... Nie wyspałam się. I jeszcze głupoty mi się śniły.
Macie któraś może meble kuchenne z Ikei? Bo ja nie wiem czy nie kupię sobie do domu