reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

a jeszcze co do plam to mam pytanie bo po mleczku z cycocha zostaja póżniej na białym takie żółte plamy po ulaniu z buziaka wiem moze któraś czym je usunąć

reklama
Persefona jakie słodkie suwaczki i ten avatar:)

Ilonka u mnie Igor jest małym ulewaczem i wszystkie plamy normalnie w praniu schodzą.

Co do ślinienia to on od kilku dni się zalewa śliną:)

ilonka to normalne.Właśnie dziś przeglądałam literaturę ze szpitala i w jednej z ksiażeczek wyczytałam, że w tym okresie można zaobserwować u dziecka zwiększony slinotok:tak: :tak:Moj też bable puszcza z buziaczka;-)
A co do plam - spróbuj tym mydełkiem,też powinno pomóc:tak:
jolek dzieki :-) Dziś natchnęło mnie na zmiany suwaczków:-p

ja na plamy od kupki stosuje zwykłe mydełko bambino, tylko ja od razu spierałam wszystkie takie plamy, najpierw dobrze potarłam mydelkiem a potem w ciepłej wodzie spierałam i wszystko zawsze ładnie schodziło!

ło matko i weź tu człowieku nie wejdź cały dzień na forum, to produkcja tak rusza, że trudno nadrobić te wszystkie tematy i posty. no, ale postaram się ;))) pozdrowionka dla Was wszystkich kochane :)

Witam :))

Mi kiedyś plamka nie chciała zejść i zamoczyłam w vanishu, potem normalnie wrzuciłam do prania z proszkiem małego i plama zeszła, pieluchy piorę co 2-3 dni i zawsze przed praniem także namaczam w vanishu i Małemu nic po tym nie jest:tak:

No a u nas przygotowania do chrzcin...

właśnie kończę piec ciasta... uff... w końcu...

skończy się piec, drugie zaleję galaretką i idę się kąpać i lulu:tak:

a tak w ogóle przyszłam zajrzeć co u Was i o mało nie spaliłam sobie kolacji:-D:-D

lecę wyrzucić śmieci, jeszcze wejdę:tak:

reklama
Do góry