reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No dzień dobry Majóweczki :-)
Witam Was porannie juz z pracy. Moja koleżanka rano napisała mi SMSa, że ma jelitówkę i nie przyjdzie do pracy. Rozszalała się ta grypa jak cholera. Póki co to w moim otoczeniu nikt nie choruje, ale pewnie się w końcu ktoś napatoczy.

My jeszcze nie wiemy co to będzie ze Świętami. W zeszłym roku Wigilię spędziliśmy z teściami moimi, a w Pierwszy dzień pojechalismy do Karpacza na kilka dni i po drodze wstąpiliśmy do moich rodziców. W tym roku chyba Wigilia będzie u moich, ale jeszcze nie wiem, nic nie jest ustalone. Jedziemy tam w piątek to może już coś postanowimy, bo to w sumie czas szybko nam zleci, a tu trzeba za prezentami się porozglądać bo potem to na hura mi przyjdzie kupować. Z resztą jak co roku :baffled: Zawsze mam problem z rodzicami, czy teściami. Z M to sobie mówimy co chcemy, albo robimy sobie większy współny prezent.

Ja dziś jestem w dobrym humorze i nawet mnie ta pogoda za oknem tak nie denerwuje, choć rano jak byłam na spacerze z psem, to klęłam pod nosem.

Miłego dnia Kochane :)

Basiekkk to podziel się tym słońcem z nami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oj u nas pogoda naprawde kiepska,rozpadalo sie na calego.Najgorsze ze w ta ulewe bede musiala isc po synka do przedszkola:no:

karolq8 -Ale masz fajnie ze juz snieg sie pokazal u ciebie.Mam nadzieje ze jak bede w grudniu to bedzie juz bialo i omina mnie te kaluze i topniejacy snieg:-p

I ja się witam poniedziałkowo za oknem szaro, buro i ponuro no i pada deszcz, nic się nie chce.Muszę iść dzisiaj do lekarza bo juz od 10n dni mam katar i nic nie pomaga, chyba trzeba coś mocniejszego.
A jeśli chodzi o świeta to ja narazie szukam jakieś pani która przyszła by mi posprzątać, okna pomyć powieszać firanki, sama na pewno nie dam rady, a tym bardziej że nie bardzo mi się chce.
Moja rodzinka mieszka na miejscu więc nie mam problemu z odwiedzinami, w zeszłym roku wigilia była u mnie bo moja córeczka była mała i nie bardzo chciałam jeżdzić i przynajmniej mogłam sobie posiedzieć z rodzinką a nie gonić sie do domu bo mała musiała spać.

czyli moge zrobić tak że połączę ten temat z dolegliwościami... i dam jako temat główny "nasze samopoczucie , trymestr po trzymestrze"
i nie będzie się kojarzył tylko z dolegliwościami ... może być??
zanka nie chodzi o to że Twoje zdanie się nie liczy ... dałam propozycję po prostu do przedyskutowania....gdyby się nie liczyło połączyłabym od tak.... i nie zastanawiała nad niczym....

futrzaczku mój nie pyta co słychac na forum bo on już ma tego forum dość...:-D jak ja wiecznie siędzę od zajścia w ciążę z Vi :-D

u nas w nocy był mega sztorm...
i padał grad z deszczem.. strasznie wiało... i sychac byo fale bijące o brzeg:baffled:
mieszkam od oceanu jakieś 3 minuty piechotą(co mnie cieszy że się wyprowadziliśmy bo mieszkaliśmy wcześniej jakieś 3 metry... jak wyjrzałam przez okno to miałam chodnik i ocean yhh )

dzisiaj tez pada strasznie.... deszcz...i grad a mnie głowa jak zawsze boli:sorry2:
a mała siedzi w oknie i się przygląda....:tak:

a jeśli chodzi o ŚWIĘTA
to ja wprost nie mogę się już doczekac od dawna... na bank 6 grudnia ubieram choinkę... co poprzedzę porządkami:tak: i tylko czekam tej daty...
my święta spędzamy tu... jak każde od 3 lat:sorry2:

Kamcia To widok super mialas :) tzn latem bo zima nic przyjemnego bo zimnoo a przy wodzie wiekszy wiatr.

A swieta niewiem gdzie bedziemy napewno jakos sie podzielimy czesc u tesciow czesc u moich rodzicow. Mieszkamy w tym samym miescie wiec problemu nie ma.

Witam Was poniedziałkowo i śniadankowo :-D
U mnie pogoda do d**, szaro mglisto i tak bleeee. Pewnie przez to wstałam dziś z potwornym bólem głowy:-(
Co do świąt to ja nawet nie wiem. Nie planuję nic bo to potem różnie bywa. W tamtym roku spędzaliśmy je we dwójkę, powiem wam,że po tej orce w pracy to były dwa dni odpoczynku tylko dla nas:happy2:

reklama
Witajcie, super przyda sie sloneczko. U nas zimno i rano bylo deszczowo. Ja potrzebuje slonca, zeby zyc haha. Na szczescie dzis super sie czuje, ale wczoraj mialam caly dzien migrene - obudzilam sie z bolem glowy i zasnelam z bolem. Masakra.
Dzis od nowa praca, dom, gotowanie, praca i tak dalej. A wieczorem padam. Mam fajna ksiazke a nie ma kiedy poczytac.

Milego dnia wszystkim

Do góry