reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Siemka babeczki :-)

Nie zaglądałam przez weekend bo chciałam troszkę czasu z mężem spędzić , uwielbiam weekendy , no ale cóż od jutra znowu szara rzeczywistość :-(

Mój mąż nie zagląda na forum ale zawsze pyta co tam nowego słychać :-)

reklama
Tak sobie dzisiaj pomyślalam, że chyba powoli zabiore sie już do przedswiątecznych porządków, bo czas tak szybko mija, że boję się iż nie zdążę ze wszystkim, a te Święta będą dla nas wyjatkowe ponieważ po raz pierwszy spędzę je z moim M. Odkąd jesteśmy małżeństwm zawsze wychodziło tak że musiał być na morzu. Teoretycznie co drugi rok powinien spędzać Święta z rodzinką, ale jak mu akurat wypadlo, że będzie w Polsce to musial się zamienić żeby być w kraju kiedy rodzil się nasz pierwszy synek. Tak to już jest mieć męża marynarza.:confused:
Macie już może jakieś pomysły na prezenty? Ja zawsze mam z tym problem, szczególnie kiedy chodzi o tatę i teścia.

My jeżeli chodzi o święta to jak co roku jeździmy po caaaałej rodzinie:shocked2:
Trochę nas to męczy ale myślę sobie, że następne święta będziemy spędzać już w domku bo dzidziuś nie będzie się nadawał do takich podróży a przede wszystkim marzę o tym i wierzę iż uda się zorganizować święta już w naszym nowym mieszkanku:tak:

A teraz będę robić budyń śmietankowy:-D:-)

Witajcie poniedzialkowo
Widze ze pomalu temat swiat sie rozwija.My cala rodzinka w tym roku jedziemy na caly miesiac do Polski,wiec swieta oraz nowy rok spedzimy z rodzinka.Co do porzadkow to pewnie pomoge tesciowej ale znajac ja wszystko bedzie chciala robic sama:sorry2: Juz sie nie moge doczekac wyjazdu bo prawie rok mnie nie bylo w Polsce ale jescze tylko miesiac i bede leniuchowac:-D Na sylwestra juz mamy oplacona sale wiec to bedzie pierwsza okazja aby sie gdzies z mezem pokazac i poszalec.Synek zostaje z babcia wiec nie mam sie co martwic:tak:. Jak sie dzisiaj czujecie majoweczki? Ja na szczescie super i tydzien zaczynam w dobrym humorze.Jeszcze tylko dwa dni i w koncu zobacze swoja kruszynke.Nawet sobie nie wyobrazacie jak sie denerwuje:no: Zycze milego poniedzialku:tak:

Macie racje ze jest sporo tych tematow.Ja za bardzo nie mam czasu siedziec przed komputerem i ciezko mi sie wbic w wasz rytm i nadrobic was.Co do samopoczucia to u mnie jest bez zmian.Zadnych uporczywych objawow z czego sie ciesze.Dla mnie jednak wstapienie w drugi trymest automatycznie zmniejsza sie szansa poronieia czego bardzo sie obawiam:tak:

moim zdaniem wiele tematów mogłoby być w jednym temacie "maj" czyli ogólne pogaduszki, przecież tam można pisać o wszystkim, a nie że na każdy temat zaczynać nowy wątek, rozumiem, że wizyty u lekarza to inny wątek, ale dużo tematów jest zbędnych, czasami mi się wchodzić nie chce i czytać

Witam się :-)
Jak tam dzionek mija. U nas śliczna pogoda dzisiaj. Słoneczko świeci, tylko szkoda, że do 15,30 muszę w pracy koczować ale cóż takie życie. Jak trzeba to trzeba.
Zaraz mam przerwę na II śniadanko :-) już nie mogę się doczekać bo umieram z głodu.
Miłego dzionka dziewczyny :-)

reklama
Do góry