reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziendobry..
a my zaraz na szczepienie :( :''''( ... :-(

dobrze, ze malutka dala mi sie wyspac dzis chociaz, tylko jadla i spala grzecznie, bez marudzenia nocno-porannego, nawet jej nie przebieralam
w nocy...

reklama
Na kolki mi w szpitalu kobieta z łóżka obok polecała taką poduszeczkę z pestkami:
WIŚNIOWA PODUSZKA SUCHY TERMOFOR - WYPRZEDAŻ!!! (1683840143) - Aukcje internetowe Allegro
Podobno jej dziecku pomogła niezmiernie a poleciła jej to też jakaś kobieta z rodziny co mieszka w Niemczech i tam to popularne jest.

Hope ja przy Pauli też zaczęłam chodzić do pracy jak już poczułam potrzebę wyjścia do ludzi. Śmiałam się że pracuję na pół etatu (2 tyg w pracy po 8 godzin i 2 tyg w domu), bo do pracy chodzę odpocząć od dziecka a potem siedzę z dzieckiem żeby odpocząć od pracy.

A odnośnie pracy to w jednej z księgowanych przeze mnie firm jest okropna kontrola z UKS (sto razy gorsze niż urząd skarbowy) i oni ZAWSZE coś znajdą więc mam dość na samą myśl. Dzisiaj jest spotkanie w sprawie tej kontroli bo mają jakieś zastrzeżenia i mój A pojechał się gimnastykować i wyjaśniać. Więc dzień się uroczo zaczął. Do tego Paula jest od rana już na antybiotyku bo wstała z gorączką powyżej 39 więc samo już chyba nie przejdzie zwłaszcza, że gorączkuje od 4 dni już ale dzisiaj to już bardzo. Po 7 dzwonił nasz przyjaciel ale ja nie słyszałam wibry w telefonie bo byłam nieprzytomna jakaś i okazało się, że mu samochód ukradli. A to ciężarowy i on z niego żyje a to człowiek, któremu się nie przelewa i dramat.
Dzień nam się zaczął i upływa okropnie i pechowo. Mam nadzieję, że to już koniec atrakcji.

Witam
Oj nie było mnie kilka dni, bo chrzeciliśmy małego człowieczka i było troche bieganiny i goci w domu i nie wypadało siedzieć na necie ale już jestem:-) i nie jestem w stanie wszystkiego doczytać:-), bo gaduły jeteście.
Jeśli chodzi o prace to ja mam ten komfort że nie muszę pracować, mój Aprowadzi firmy i możemy sobie pozwolić na moje siedzenie w domu, dzięki Bogu.
Mandrzejczuk wsółczuje bóli brzuszka, ale zrób jak radzą dziewczyny, zmien lek i podawaj go profilaktycznie. Ja też małemu daje dwa razy dziennie po 10 kropli sab simplexu, jak widzę że zaczyna się coś dziać to daję jeszce raz albo dwa jak jest już źle.Jeśli ci coś mogę doradzić to poroś jeszcze kogoś o pomoc przy uspakajnaiu malucha, bo samemu jest bardzo ciężko, z pewnością zaczynasz się denerwować bo nie wiesz jak mu pomuc a mały barometr wszytko wyczuwa.Twój spokój jest bardzo ważny.
Pozdrawiam ciepło i poczytam inne wątki póki mam chwilke dla siebie

marzena - u mnie w pracy też teraz kontrola na kontroli podobno - NIK, CBA, RIO... Cieszę się że mnie tam nie ma, bo nawet jak wszystko jest ok to musza coś przecież znaleźć żeby nie było że nie są potrzebni. I zawsze się człowiek stresuje przez to. A tak, siedzę sobie w domku i wcale mi nie tęskno za pracą, nawet jak synek niczym koala uwidział sobie że drzemki w dzień on dzisiaj ucina sobie tylko u mnie na kolanach.

Salsera u naszego klienta też CBA było (na szczęście nie był już u nas na umowie i sam się z nimi bujał), wpadli do niego uzbrojeni bo chłop miał pecha, że ma maszyny do gier a to było zaraz po aferze hazardowej :) Kontroli się posypało od ciorta! Wcześniej mieliśmy ze 2-3 na rok a teraz od jakiś 2 lat co miesiąc niemal.

Heja ja tylko na chwile
Te upały rozregulowują nie tylko małego, ja tez jakaś tak zdechła.
Niech ktoś mi coś poradzi na hemoroidy. Miałam na sam koniec ciąży, potem cisza, a teraz znowu coś tam strzeliło :(
Dupsko mnie boli - prosze o coś sprawdzonego, bo jak nie to będę musiała testować, a nie lubię.

Dziewczyny ale to życie ulotne cholera. Koleżanka forumowa nam wczoraj umarła nagle Skrzat910 z wrześniówek 2010. Zostawiła córcię dziesięciomiesięczną. Jak sobie pomyślę że miałabym zostawić swoje szkraby i one musiałyby zrozumieć że znikłam na zawsze...

A pisałam dzisiaj, że ten dzień do d...

reklama
marzena aż mi ciary przeszły jak to przweczytałam..!!!
ciekawe czemu tak ngle odeszła
[*]

a co do prawka to no niestety za słabo kciukaski trzymałyście:sorry2:;-)
będzie poprawka

my już po szczdpieniu ,mała ani nie zapłakała , miała w 2 nózki szczepionki...

a dzisiaj wzięłam formy na irlandzkie paszporty i bedę składac , mam nadzieję że spełniamy warunki i dostaniemy te paszporty :-)

Do góry