reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
Mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie, P mi podłączył jakiś komputer bo już dostawałam do głowy. Nadia jest przeurocza, i rośnie jak na drożdżach pierwszy uśmiech już zaliczony. Co do mnie rana się nie goi w czwartek idę do lekarza bo zaczęła się ropa sączyć, zobaczymy co powiedzą.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę zdrówka.

reklama
Styna witaj:) że znów Jesteś:)
Majeczka aj z tą nauka to ciężko, mąż jest ale jak mały skreczy to i tak do niego biegnę (czyli prawie cały czas) :-)
jestem za zlotem majóweczek, tylko gdzie się odbędzie??:D Buziak dla Polci:*
jolek ja wczoraj prądu nie mialam, nie wiem jak kiedys ludzie żyli. Ale wieczorej już wszystko wróciło do normy, a już się bałam...
salsera już niedługo doczekasz się ukochanego uśmiechu i powiem Tobie- niesamowita chwila.
Buziaki dla Was i dzieciaczków:-)

no pięknie ,, nadrobiłam i się napisałam i mi się skasowało..
to teraz z tego co pamiętam..
jolek współczuję przeżycia na spacerzd... wiem co czułaś .. miałam tak jak mi się Viki flegmą zaksztusiła i przestała oddychać inedawno jak miała roczek... no i pomogło jedynie wsadzenie palca do gardła
alex cieszę się że jeste ście w domku
marzena nie jesteś wredną matka , ale rozsądną.. nie dajesz małemu terrorystycznemu dziecku ;-) wejśc sobie na głowę :tak:
moja casem tak ma że zasypia przy cycu odkładam ją to płacze , jak biorę do cyca to płacze ale za chwilę znów odkładam i śpi do rana

jesli chodzi o metode usypiania zostawiając dziecko same niech płacze też jestem przeciw... moja mała raz się obudziła w nocy(ta starsza) i się popłakała a ja przez nieuwagew miałam wyciszoną nianię i dopiero po chwili usłyszałam ją i jak wbiegłam do pokoju to była wystraszona i jakby mi drżała pisałam o tym kiedyś..
a nei wyobrażam sobie takiego maluszka któy mógłby późńiej byc przestraszony i zostałoby mu to płakanie na dłużej
a jak się budza dziewczynki obie to przychoze , mówię coś właśnie , i ewentualnie gdy płacz się pogłębia biorę Emmę na ręce bądź kładę się koło Viki bo wiadomo że jej już nie będe nosić :-p

na kolki polecam infacol ponoć jest dobry

oj ja wam dam bana dziewczynki ... nooo jeszcze czego :-p:-D

persefona i ania kciuki zaciśnięte &&&&&&

majapolka ja mam.. ale nadal też pożyczony :-p hehe
no ja będe miała swój jak auto naprawimy , już dużo do naprawy nie zostało.. bo coś przyspawać i jakies uszczelki wymienić .. ale kiedy t zrobią to ja nie wiem.. narazie stoi i czeka na olsnienie;-)
styna ciesze się że masz już czas :-)

reklama
A mój mały dzisiaj od 18 miał straszne kolki, dalam mu esputicon i troche pomogło, o 19 szybko go wykąpałam a potem całe szczęście uspal sie przed 20 i spi sobie teraz smacznie. Mam nadzieje, że jak sie obudzi na jedzonko to ładnie zje, bo przez te kolki nie najadł sie porządnie.

Do góry