reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej hej

...ja malutka biore do lozka z rana tylko, w nocy spi w swoim, a rano nie chce mi sie wstawac juz, jestem nie przytomna wiec zostaje u mnie i spimy razem wtedy ;) ..nooo..albo sie gapimy...

mloda i piekna - u nas spacerze wczoraj to samo, wiatr, slonce, deszcz - folia, i tak na okraglo, z 3 pory roku.. i ja zmoklam,,,,

bra - moja tez tak sie denerwuje przy jedzeniu, piszczy krzyczy wije sie prezy pluje marudzi jak tralala, ale mozliwe, ze to cos z brzuszkiem wtedy tak jak pisza dziewczyny.. nie wiem sama.. ale wieczorem to sie nie zdarza za czesto,, raczej w ciagu dnia..

Dzis wieje za bardzo, nie wychodzimy w takim razie na spacerek..

reklama
Ja tylko na chwilke, niestety ale dostalismy skierowanie do szpitala i zaraz jedziemy, bardzo sie boje, że małego zostawią na oddziale bardzo bym tego nie chciała, mam nadzieję że tylko zrobia mu badania i wtedy zadecydują. Boże jak ja sie martwię, ryczec mi sie chce:-( Trzymajcie kciuki za nas dziewuszki aby wszystko bylo dobrze i ta cholerna żółtaczka minęła.

Alex wszystko będzie dobrze, musi być. Daj znać jak będziecie po wszystkim.
U nas spanie w łóżku się nie sprawdza bo ja i tak muszę wstać zawsze przygotować mleko więc z wysypiania się nici... :-(

Ja mała biorę do łóżka na karmienie tylko rano, jak jest jasno, żebym sama przy niej nie zasnęła:sorry2:, ale później i tak muszę wstać, odbić ją i najczęściej przebrać, bo w trakcie jedzenia idzie kupa...

Salsera - moja nie chciała smoczka ani z aventu ani z nuka, zaakceptowała, i to nie od razu, kauczukowy z campolu, taki wygięty, nie okrągły. A jak kilka dni temu podaliśmy wodę w butelce z aventu, to problemu nie było żadnego - no może poza takim, że ostatecznie wolała moje mleko;-)

Alex - mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i nie zostawią Was w szpitalu. Życzę Ci dużo siły i cierpliwości!

My też dziś jak na razie siedzimy w domu, niby świeci słońce, ale chmury są straszne.
Mała od 11 nie chce spać:sorry2:, troszkę teraz przysypia, ale co do niej zajrzę, to się wierci z otwartymi oczkami... chwilowo jest cicho. Mimo wszystko jest dziś grzeczna, choć bardzo absorbująca:dry:

jejjjj alex trzymaj sie kochana.... oby bylo wszystko ok!!!

a ta moja mala piska nie spi praktycznie od rana,,od 8 :szok:
czest tak ma.. na szczescie nie placze,,tylko jest hmm wymagajaca,,, teraz przychrapala u mnie na rece po myciu i przebieraniu ale to na chwile,,,, a w lozeczku gora 20minut byla...
aaaaaaa

salsera - ponoć do 3 miesiąca dziecka sie nie da rozpieścić - tak mi powiedzieli w poradni laktacyjnej. A ty sie martwiłaś, że on śpi, a on jadł i jadł swoim tempem dlatego tak ładnie przybrał.

alex - wiele kciuków zaciśniętych !

My byliśmy na spacerku mimo chmur i zapowiadanego deszczu. A co tam. Na szczęście nas nie złapało i młody przekimał póki wózek jeździł. Po powrocie cycuś, przebranie, gapienie, cycuś, przebranie, gapienie, cycuś, przebranie, gapienie, itd. Teraz bujam go w wózku bo już nie mam siły nosić.

reklama
Do góry