reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bra, dzięki za wsparcie i dobre słowo, ale jakoś trudno mi uwierzyć:) Skurcze mam co wieczór od nie pamiętam kiedy, ale cholery nieregularne i przechodzą jak się kładę spać... Już się jakoś psychicznie nastawiłam na wywoływanie niestety:(

reklama
ja nie miałam żadnych skurczów przepowiadających czy nieprzepowiadających :p jak ma sie zacząć to i tak się zacznie :) a bobas wyjdzie, jak będzie gotowy, a kiedy to będzie? nie wie nikt. może dzis, może jutro, ale napewno za bardzo niedługo :) także głowa do góry i ciesz sie brzuszkiem, bo mi mojego tak brakuje, że wzruszam się za każdym razem, gdy wspominam kopniaki mojej córci :) najchętniej chcialabym mieć ją i w środku i na zewnątrz :)

Zabiegana jestem jak 102 ... właśnie wykąpałam małego ... i jak go przytulałam w reczniku bo sie rozbeczał, kikut mu się naderwał i podkrwawił i ja już cała w stresie ... mogłoby mu to cholerstwo odpaść w końcu bo się oboje męczymy ... :(

madzik kochanie wywoływanie to nic strasznego, ale się na nic nie nastawiaj bo z naszego nastawiania zazwyczaj dupa zbita wychodzi :p trzymam kciuki i ślemy przytulaski dla Was, pisaj w razie wątpliwości ... postaram się odpisać chociaż nie zawsze mi to wyjdzie :( myślimy o was i czekamy z niecierpliwością na gorące wieści z wartkiej akcji !!!

Bra, dzięki za wsparcie i dobre słowo, ale jakoś trudno mi uwierzyć:) Skurcze mam co wieczór od nie pamiętam kiedy, ale cholery nieregularne i przechodzą jak się kładę spać... Już się jakoś psychicznie nastawiłam na wywoływanie niestety:(

Magdzik_k - no ja też już sie zaczynam stresować. Polecam Ci wykonać sobie jeszcze sesję fotograficzną z brzuszkiem jeśli jeszcze nie zrobiłaś. Mi taką sesję w tygodniu w któym miałam mieć finał zrobiła koleżanka, trochę bez super lamp ale zdjęcia pięknie wyszły i na kilka dni zajęły mnie, cieszyłąm się brzuszkiem.
Teraz też już od piątku mam spięcia brzuszka i nic więcej, więc pozostaje robić to co do tej pory i czekać... tylko że w czekaniu nie jestem najlepsza, hehe

Kamcia - dzięki, ale takie wypasione zabawki jak laptop czy coś to raczej rodzinie zostawię. My myślelismy o czymś mniejszym, ale to najlepiej wybiorę się gdzieś na poszukiwanie i tyle. Może mnie w sklepie natchnie.

Witajcie porannie :-)

jaipur ja bym korzystała poszła, tatuś na pewno da sobie radę :tak:

mandrzejczuk, alex mam nadzieję, że szybko wrócicie do domków :)

nasza trójka witaj :-)

persefona gratuluje 5 :-)

nierozpakowane trzymam kciuki, żeby się ruszyło, głowy do góry :-)

U nas bardzo leniwy weekend spedzony na odsypianiu, dziadkowie zajmowali się Antosiem a my spaliśmy. Dziś w nocy było bardzo fajnie - obudził się dwa razy w nocy i teraz po 6, więc jestem wyspana :-) Idę coś zjeść i poczytać resztę wątków, bo pełno nowych się pojawiło

Miłego dnia Kochane :-)

Witam się z rana o dziwo wyspana:):) Pogoda nad morzem chwilowo bez słońca ale ciepło bo już 20 stopni na termometrze. Ja już po śniadanku, M ściągnęli do roboty więc właśnie wyszedł więc skoro mały śpi to ja się chyba za prasowanie wezmę.

witamy :)) My zaraz do pediatry, nasz debiut, ciekawe czego się dowiemy:) pranko zrobione schnie na balkonie, a za oknem ciepluutko:) wiec zrobimy sobie spacerek do lekarza:)) :-)

Witam sie i ja po falszywym ataku w nocy - czyli dalej w dwupaku.
Skorcze byly słabe - no nie dla mnie - i lekarz stwierdzil,ze jeszcze dluga droga, zalecil dwie no-spy i magnez i kazal jechcac do domku.
kurcze jak tam lezalam to naprawde mialam nadzieje,ze to juz...
i jeszcze to pocieszenie,ze skorcze za slabe... to nie wyobrazam sobie tych mocniejszych... znowu napedzili mi stracha...
ale przynajmniej juz skorcze rozpoznam, cos powoli rusza:-)

reklama
Ania witaj:) Przykro mi,że to jeszcze nie to :( trzymam kciuki,żeby jak najszybciej przyszły te właściwe skurcze..

Do góry