reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mycha trzymam kciuki zeby to juz bylo to :-) ja na dzis termin mam i d**a nic sie nie dzieje kompletnie, szukam sobie tylko jakis zajec zeby nie myslec o tym za duzo.

reklama
witam mnie nadal szczena boli... ale nie chcę brac leków bo po co sie faszerowac,... bol znośny więc może dam rade eeehhhh

wczoraj upiekłam sobie ciacho , i z cappucino sie zajadałam :-) do tego książke poczytalam a D cały dzien w pracy był :-(
[oxniej pojechałam zo kumpli na kawę z dziewczynami... bo pogoda sie lekko poprawiła...
a dzisiaj... mam miec gości .. już jeden kumpel był... o 9 rano:-D jeszcze 2 koleżanki maja wpaśc na kawkę.. :-)

jolek o tak wbijaj jako trzecia.. hihih

kurde.. ale się znów wkurzyłam.. podjechał koleś mi pod dom.. ja szybko wstałam zeby mi czasem dzwonkiem nie zadzwonił..
on mnie widział ze wstaje i na niego patrzę i ię w kierunku drzwi....
ale i tak debil zadzwonił dzwonkiem:crazy:\
dobrze ze mi się dziewczynki nie obudziły bo bym nic sobie nie odpoczęła normalnie :crazy:

ilonka tak jak piszesz, nie ma nic gorszego niż patrzeć na chorującego, płaczącego malucha.
ja po porodzie nie mogłam sobie poradzić z koniecznością pokłucia małej do badań, ryczałam jak bóbr patrząc na jej sine piąstki, słysząc jej płacz :((( do dziś przechodzą mnie ciarki i codziennie dziękuję Bogu, że jest zdrowa.
jesteś bardzo dzielną mamą! Wracajcie jak najprędzej do domku !!!!!!!

Dla wszystkich naszych ukochanych, najdroższych skarbów, dużo zdrówka !!!!! niech już żadne nie chorują, a te, które chorują niech szybciutko wracają do zdrówka !!!!

mycha kochana powodzenia!!! trzymamy kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&

kamcia ja to juz mam w zwyczaju opierdzielanie w takich sytuacjach ;))) jestem postrachem ulotkarzy ;)))) mieszkamy na 4, ostatnim piętrze, więc każdy z nich dzwoni aby otworzyć drzwi... nie daj Boże jak ja odbiorę... oj jestem bardzo niemiła ;/ ;))) szkoda mi tych ludzi, bo wykonują jedynie swoja pracę, ale JA MAM MALUTKIE DZIECKO!!!! Przeciez to takie oczywiste :)))))))) normalnie lwica ;))))

futrzaczku, no właśnie za każdym razem wkładaliśmy ja do wanienki golusieńką, bez pieluszki. dziś napewno naprawimy ten błąd :)

Ostatnia edycja:
mycha - trzymamy kciuki, chociaż nie ukrywam że jestem ciut zazdrosna. Ale masz pierwszeństwo bo jesteś z tych najbardziej przeterminowanych, a ja mam jeszcze te 2 dni. Mam nadzieję że szybko pójdzie.

bra ja wkładam golusieńka ale daję cieplejszą wodę niz "letnią" mała lubi taką bardzo ciepłą wode i nie połacze może spróbuj tez tak...:-)

mycha
kciuki trzymam &&&&&&&&&&&

dziękuję wam kochane za wszystkie rady, dzięki Wam dzisiejsza kąpiel może być sukcesem :) jestem nastawiona optymistycznie :)

reklama
mycha trzymam kciuki!!!
ja sie tak nie bawie... sama zostane nierozpakowana?:-(

jak tak podgladam to czerwcowki sie juz rozpakowauja a ja stoje w miejscu:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry