reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się weekendowo.

Ja jeszcze na dłużej niż 2 godzinki nie wychodziłam sama,ale Jaipur spokojnie odciągnij mleko i idź.Jak tatuś chętny do zostania to korzystaj. Moja kumpela to nawet sama po zakupy do sklepu nie może wyskoczyć bo tatuś nie chce z dzidzią zostać.

reklama
jaipur ja nie zostawiałam , co najwyzej na godzinke jak poszłam z Viki po zakupy na kolacje:-p

ale mozesz sobie odciągnąc mleczko i isc .. tylkpo radziłabym najpierw sprawdzic czy dziecko bedzie ładnie piło z butli bo gorzej jak się trafi zonk i nie bedzie chcialo pic i będzie płacz

a mnie nadal szczenka boli :-( buuuuuu

Hejka

Humor mam do bani przez pewnego "Pana" liczę na to że zbiegiem dnia się poprawi...

Ja jeszcze nie wychodziłam na tak długo ale to nie z obawy po prostu nie miałam okazji :-(

kamcia wspolczuje bolu :( wstyd sie przyznac ale rzecz ktorej najbardziej sie w zyciu boje to..DENTYSTA :-D:zawstydzona/y:
mandrzejczuk, alex napewno nie jest wam latwo patrzec jak wasze chlopaki mecza sie przy tym naswietlaniu, ale jeszcze tylko chwilka i bedziecie w domu, i co najwazniejsze - ze zdrowymi maluchami :tak:

moj maly najdluzej sam z tata byl na jakies 40 minut - jak poszlam sie kapac :-D tata dzielnie sobie poradzil patrzac na syna ktory caly ten czas przespal :-)

sylwia mój mąż tez się boi entysty.. ile razy go już umawiałam na wizyty.. i nie poszedł ani razu:sorry:
ja do dentysty lubie chodzic i kontrolowac zęby ale tu w ie się zaniedbałam i stąd taki mi sie problem z zębem zrobił a teraz cierpie.. i bede chodzic na nowo regularnie ...

ale nie ma sie co dziwic jak polski dentysta za samo wyrwanie bierze 100euro a za kanałowe leczenie aż 400euro!! więc nei ma co do niego chodzic:baffled:

futrzaczku nie martw sie moja ma mjiesiąc i tez nie mialam okazji jej tatusiowi zostawic, a z chęcia zostawiłabym obie na pół dnia i niech zobaczy jak to jest ;-)
moze wtedy mnie bardziej doceni bo ostatnio cos mnie zaniedbuje i mysli ze ja to sobie siedze to znaczy ze odpoczywam:sorry: fajnie by było jakby on tak poodpoczywał....:-p:-D

młodamamusia niedługo się rozpakujesz nei bój sie :-)

mandrzejczuk , alex mam nadzieje że szybko bedzie po wszytskim :-)

Witam sie i ja:)
Mala dala mi pospac w nocy to nie musze odsypiac w dzien:D
Ja z tatusiem tez tylko na godzinke zostawialam jak jechalam na zakupy. A na wiekszy szoping biore ja ze soba:D Wczoraj trzy godziny buszowalysmy po sklepach. Kupilam sobie wreszcie bluzki w odpowiednim rozmiarze:-)
Alex,mandrzejczuk - trzymam kciuki zebyscie czym predzej byly w domku.
A nierozpakowanym zycze rozpakowania i lekkiego porodu:tak:

reklama
Do góry