Kamcia zlamany od ciezkiego porodu...glowka nie chciala sie wstawic w kanal, mialam podobno
za slabe slurcze i stanelo na 6-7cm rozwarcia, a glowka wstawiala sie bokiem, wiec ten obojczyk to niestety wypadek przy porodzie, ale malutki macha ta raczka jak wiatrakiem, wiec zagoi sie szybciej niz myslimy.
Aina super, ze jestescie juz w domku, ty zaczelas rodzic jakos po mnie nie? Bo pamietam jak dopiero co obie pisalysmy, ja wracam i patrze, ze ty juz tez z dzidzia ;-)
A ja dzisiaj mialam taki fajny dzien, potrafie juz przewinac i przebrac bez problemu, malutki ssie elegancko w koncu nie bola mnie piersi, kurde cudownie jest byc mama!!! Tylko, ze po wczorajszym przegrzaniu przez tesciowa Dydus ma potowki :-( a mial taka sliczna i czysciutka buske...
Wiecie co brzuch z dnia na dzien mam coraz mniejszy, nic mnie juz prawie nie boli, bardzo malo sie ze mnie leje i w dodatku mam takie male naciecie, ze nie moge sie go dopatrzec. Wzielam lusterko i probowalam zajrzec w krocze oblukac te szwy ale nie moge sie ich tam dogrzebac ;-) wiec pusia tak zacerowana, ze wyglada jak nowa
jolek27 moj piesio nie dosc, ze nie chce piluch nosic to jeszcze spiepsza jak mu je pod nos podstawiam
tylko ciagle zaglada do malego jak go przewijamy czy kapiemy, ale nie przeszkadza nam przy nim
Dziewczyny powiedzcie mi tak szybko kto oprocz Ainy urodzil w tym czasie co mnie nie bylo, bo nie jestem w stanie Was nadrobic w jednej chwili