_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no tak jak mówiłam .. ze zniknę i się porodzą dzieciaczki ... i to ile ich...nhihiih
zostały jeszcze jakieś mamuśki???
mam ochotę na grilla a u nas wiecznie pada albo wieje.. i jest zimno..
a w zeszłym roku w maju mieliśmy taki upał nie dało sie życ a ja chodziłam opalona jak czekoladka...
ja chce słońce!!!!
alex bez problemu dostaniesz przejściówkę bo my jak dawaliśmy laptopa mojej mamie to ładowarka miała takie wejście i normalnie kupiła w elektrycznym taką przejściówkę
ciesze się że mamusie juz wracacie ze szpitali i możecie spokojnie w domku być..
bo w domu jednak najlepiej :-)
styna życze żeby szybko Vi się tam zagoiło..
wiesz ja słyszałam zeby sobie robić nasiadówki z wody z solą...
wiesz jak? wlewasz gorącą wodę do miski sypiesz soli i kucasz nad tym .. i ponoć pomaga
martsa z tym bólem to normalne..
jak miałam cięcie z pierwsza córeczka to nawet jak uprawiałam sex to czułam kłucie i jakby mi ktoś tam szpilę wbijał.
pojechałąm do gina zbadał mnie i mówił że to jeszcze trochę potrwa(kłucie czułam do pół roku po poordzie )
więc cieprpliwości.. ból minie
mandrzejczuk jak i dlaczego pęknięty obojczyk?? :-( biedaczek
o piersi się nie martw ból minie po czasie .. niestety prawei zawsze tak boli porz 1 dziecku podczas karmienia...
młoda ja nie wiem bo mi się nie sączyły wody nigdy....
wow godzinę nadrabiałam wsyztsko...
a was nie ma?? halooooooo
zostały jeszcze jakieś mamuśki???
mam ochotę na grilla a u nas wiecznie pada albo wieje.. i jest zimno..
a w zeszłym roku w maju mieliśmy taki upał nie dało sie życ a ja chodziłam opalona jak czekoladka...
ja chce słońce!!!!
alex bez problemu dostaniesz przejściówkę bo my jak dawaliśmy laptopa mojej mamie to ładowarka miała takie wejście i normalnie kupiła w elektrycznym taką przejściówkę
ciesze się że mamusie juz wracacie ze szpitali i możecie spokojnie w domku być..
bo w domu jednak najlepiej :-)
styna życze żeby szybko Vi się tam zagoiło..
wiesz ja słyszałam zeby sobie robić nasiadówki z wody z solą...
wiesz jak? wlewasz gorącą wodę do miski sypiesz soli i kucasz nad tym .. i ponoć pomaga
martsa z tym bólem to normalne..
jak miałam cięcie z pierwsza córeczka to nawet jak uprawiałam sex to czułam kłucie i jakby mi ktoś tam szpilę wbijał.
pojechałąm do gina zbadał mnie i mówił że to jeszcze trochę potrwa(kłucie czułam do pół roku po poordzie )
więc cieprpliwości.. ból minie
mandrzejczuk jak i dlaczego pęknięty obojczyk?? :-( biedaczek
o piersi się nie martw ból minie po czasie .. niestety prawei zawsze tak boli porz 1 dziecku podczas karmienia...
młoda ja nie wiem bo mi się nie sączyły wody nigdy....
wow godzinę nadrabiałam wsyztsko...
a was nie ma?? halooooooo