reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

no tak jak mówiłam .. ze zniknę i się porodzą dzieciaczki ... i to ile ich...nhihiih

zostały jeszcze jakieś mamuśki???

mam ochotę na grilla a u nas wiecznie pada albo wieje.. i jest zimno..
a w zeszłym roku w maju mieliśmy taki upał nie dało sie życ a ja chodziłam opalona jak czekoladka...
ja chce słońce!!!!

alex bez problemu dostaniesz przejściówkę :tak: bo my jak dawaliśmy laptopa mojej mamie to ładowarka miała takie wejście i normalnie kupiła w elektrycznym taką przejściówkę :tak:

ciesze się że mamusie juz wracacie ze szpitali i możecie spokojnie w domku być..
bo w domu jednak najlepiej :-)
styna życze żeby szybko Vi się tam zagoiło..
wiesz ja słyszałam zeby sobie robić nasiadówki z wody z solą...
wiesz jak? wlewasz gorącą wodę do miski sypiesz soli i kucasz nad tym .. i ponoć pomaga
martsa z tym bólem to normalne..
jak miałam cięcie z pierwsza córeczka to nawet jak uprawiałam sex to czułam kłucie i jakby mi ktoś tam szpilę wbijał.
pojechałąm do gina zbadał mnie i mówił że to jeszcze trochę potrwa(kłucie czułam do pół roku po poordzie )
więc cieprpliwości.. ból minie:tak:
mandrzejczuk jak i dlaczego pęknięty obojczyk?? :-( biedaczek
o piersi się nie martw ból minie po czasie .. niestety prawei zawsze tak boli porz 1 dziecku podczas karmienia...
młoda ja nie wiem bo mi się nie sączyły wody nigdy....

wow godzinę nadrabiałam wsyztsko...
a was nie ma?? halooooooo

reklama
jolek,futrzaczek moja Gabi bardzo cieszy się z braciszka. Ciągle jak go karmię,to chce go głaskać i całować,albo wtyka mu swój paluszek,żeby jej zacisnął:tak:Zazdrosna nie jest,ale domaga się zwiększonej uwagi, tzn. chce np. żebym chodziła z nią do łazienki, karmiła ją,usypiała ją itp. A jak nie mogę,to zaraz płacze. Na szczęście mieszkam z teściami,więc często z babcią chodzi,jak ja nie mogę. W sumie to się nie dziwię tej reakcji,bo zawsze była tylko ona,a teraz mama musi podzielać uwagę na dwoje,z czego to mniejsze wymaga więcej-wiadomo.
Ale ogólnie to widać,że go kocha. Jak ktoś nas odwiedza,to zaraz mówi o braciszku i prowadzi gości,żeby im pokazać. Żadnych scen zazdrości nie było i mam nadzieję,że nie będzie;-)Ostatnio domagała się zdjęcia wspólnego,więc musiałam im napstrykać pare fotek:-p
Teraz Remik śpi i Gabi też o dziwo się położyła-może zaśnie. Więc mam chwilkę wytchnienia.

No ja tu jestem i ciągle podczytuje. Musiałam leciec i obiad ratować - mój M gotował. Miały być łazanki i zostawiłam go samego w kuchni. Wyszły kluski a'la M z pieczarkami i boczkiem bo zapomniał o kapuście. W dodatku wielkie płachty i strasznie cieniutkie. Hihihi i na koniec stwierdził, że tyle roboty a 5 minut jedzenia i nogi go bolą. Raz kiedyś musi sobie chłopak przypomnieć co ta żona dla niego robi codziennie. :)

dzien dobry kobietki:) Jestem w domku, z małym przy sobie i męzem i jestem najszczesliwszą kobietą na świecie:) teskniłam za Wami laseczki

Dombar
witaj w domku:) Szybko Cię wypuścili. A jak to wyszło,że się zgadałyście o forum, a może znałyście się wcześniej??
Nie nie znalyśmy się, leżałam obok niej na łóżku i słyszałam że jej córcia ma na imię Pola - bardzo ładne i mało spotykane, a ona ma na imię Maja :-)Więc od razu skojarzyłam, choć głupio mi się było zapytać, ale w końcu wypaliłam :tak: Miły zbieg okoliczności
Karolq8 ja w dalszym ciągu ledwo chodzę, ale jak zapytali czy chce wyjść no to odpowiedzialam że pewnie

reklama
Do góry