reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Dzieki za otuche, ale wstal nowy dzien i nowe nadzieje!!! Potretowalam rano do apteki i kupilam nakladki z Aventu, matko jedyna nie rusze sie bez nich nawet na krok, bo przywrocily mi nadzieje w karmienie, maly ssie jak wyczynowiec, a mnie juz nic nie boli, noc prawie przespana i wgoole ale jestem szczesliwa :-) dobra lece nadrabiac inne watki i pisac co gdzie trzeba
mloda_i_piekna
czyli nie panikujemy i czekamy na wzmożoną ilość.
Chociaż ginka marudziła, że młody duży i wypełnia tam głową wszystko co może... Mąż mi wkręca, że może jak korek działa...
No nic to poczekam na dalszy rozwój wydarzeń, może jakieś skurcze się pojawią w dzień zamiast w nocy gnębić.
Chociaż ginka marudziła, że młody duży i wypełnia tam głową wszystko co może... Mąż mi wkręca, że może jak korek działa...
No nic to poczekam na dalszy rozwój wydarzeń, może jakieś skurcze się pojawią w dzień zamiast w nocy gnębić.
Hej kobitki :-)
Nie zaglądałam do Was Kochane, bo nie miałam kiedy. Antek przestawił sobie dzień i noc, i w nocy budzi się co godzine, a w dzień śpi jak aniołek po 3-4 godziny, więc ja wtedy też odsypiam. Mamy problem z pępkiem, bo nie chce się goić, ale powoli już jest lepiej. Dobrze, że przyszła położna bo nawet byśmy nie wiedzieli co robić. Teraz też oczy mi się kleją, ale musiałam zajrzeć i zobaczyć ile nowych majowych maluszków już mamy.
Antoś dziś skończył tydzień :-) Ale zleciało.
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :-)
Nie zaglądałam do Was Kochane, bo nie miałam kiedy. Antek przestawił sobie dzień i noc, i w nocy budzi się co godzine, a w dzień śpi jak aniołek po 3-4 godziny, więc ja wtedy też odsypiam. Mamy problem z pępkiem, bo nie chce się goić, ale powoli już jest lepiej. Dobrze, że przyszła położna bo nawet byśmy nie wiedzieli co robić. Teraz też oczy mi się kleją, ale musiałam zajrzeć i zobaczyć ile nowych majowych maluszków już mamy.
Antoś dziś skończył tydzień :-) Ale zleciało.
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek :-)
sylwia_
mloda u mnie tak wlasnie sie zaczelo, mokra wkladka i galoty troche przemoczone a za kilka godzin zaczelo sie lac jak z fontanny i wtedy juz nie bylo watpliwosci o co chodzi
persefona
witajcie:-)
karolq gratuluję przyszłej cioci
mandrzejczuk witamy w domku i nie martw się-dasz radę. Ja też walczę z pogryzionymi sutkami. Na razie pomaga maść bephanten. A jak ta bardziej pogryziona daje mi siwe znaki,to poprostu odciągam z niej laktatorem i podaję młodemu przez smoczek,a brodawkę smaruję. Ale już jest trochę lepiej. Także głowa do góry. A teściowe...ja też mieszkam ze swoją i wiem jak jest
jolek to macie prawdziwe sporty wyczynowe z tym łapaniem siusiu
mloda_i_piekna jak twardnieje ci brzusio to za każdym razem kucaj i rozkładaj maksymalnie nogi-to rada położnej z porodówki. Jeśli ci wody ciekną,to te ćwiczenia mogą ci pomóc ruszyć skurcze.
A u nas po burzy znowu duchota...Rodzinka na pogrzebie,a ja sama z dwójką dzieciaczków. Na szczęście Remik grzeczny-naje się i śpi.Za to Gabi daje mi popalić...No nic-uciekam,bo coś cicho siedzi...
karolq gratuluję przyszłej cioci
mandrzejczuk witamy w domku i nie martw się-dasz radę. Ja też walczę z pogryzionymi sutkami. Na razie pomaga maść bephanten. A jak ta bardziej pogryziona daje mi siwe znaki,to poprostu odciągam z niej laktatorem i podaję młodemu przez smoczek,a brodawkę smaruję. Ale już jest trochę lepiej. Także głowa do góry. A teściowe...ja też mieszkam ze swoją i wiem jak jest
jolek to macie prawdziwe sporty wyczynowe z tym łapaniem siusiu
mloda_i_piekna jak twardnieje ci brzusio to za każdym razem kucaj i rozkładaj maksymalnie nogi-to rada położnej z porodówki. Jeśli ci wody ciekną,to te ćwiczenia mogą ci pomóc ruszyć skurcze.
A u nas po burzy znowu duchota...Rodzinka na pogrzebie,a ja sama z dwójką dzieciaczków. Na szczęście Remik grzeczny-naje się i śpi.Za to Gabi daje mi popalić...No nic-uciekam,bo coś cicho siedzi...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Melia- witaj kochana ! oj to nie pozazdroszczę i póki co nie pomogę bo nie przychodzi mi nic mądrego do głowy , jedynie wyczytałam że noworodek nie ma poczucia dnia i nocy że jemu to bez różnicy więc mam nadzieję że uda się jakoś szybciutko go przestawić!
Persefona-właśnie jak u Was wyglądają relacje między dziećmi?
Mandrzejczuk - a widzisz ! grunt to pozytywne nastawienie tak trzymaj! :-)
Persefona-właśnie jak u Was wyglądają relacje między dziećmi?
Mandrzejczuk - a widzisz ! grunt to pozytywne nastawienie tak trzymaj! :-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej wybaczcie moją nieobecność..
ale u mnie kocioł...
złamał mi się ząb!! jak boląło o masakra... nawet nie myslałam o necie ani niczym..
pół zęba nie mam.... wrrrr
musze teraz zaczekać aż mi sie zagoi i nie wiem czy nadlać , czy wyrwać...
na szczęscie już nie boli aż tak i mie spuchłam za bardzo bo wyglądałabym tragicznie... yhhhh
pewnie dużo się działo jak mnie nie było więc lecę nadrobić :-)
a przy okazji żeby nie było mi nikt nie pisał esek o porodach , więc ja wieści żadnych jak narazie nie mam...
i dziś wieczorkiem uzupełnię listę maluszków
ale u mnie kocioł...
złamał mi się ząb!! jak boląło o masakra... nawet nie myslałam o necie ani niczym..
pół zęba nie mam.... wrrrr
musze teraz zaczekać aż mi sie zagoi i nie wiem czy nadlać , czy wyrwać...
na szczęscie już nie boli aż tak i mie spuchłam za bardzo bo wyglądałabym tragicznie... yhhhh
pewnie dużo się działo jak mnie nie było więc lecę nadrobić :-)
a przy okazji żeby nie było mi nikt nie pisał esek o porodach , więc ja wieści żadnych jak narazie nie mam...
i dziś wieczorkiem uzupełnię listę maluszków