reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna, mam nadzieję, że jak postawisz sprawę na ostrzu noża to w końcu coś zrobią i urodzisz, bo ile można czekać i się męczyć.
Melia, za Ciebie trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i ciśnienie się unormowało, żebyś się nie musiała dodatkowo stresować.
Żelka, mały faktycznie jeszcze ma trochę czasu, więc może uda Ci się z jakimś sensownym lekarzem pogadać żeby się jeszcze trochę z tą indukcją wstrzymali. Ale jak tak dalej pójdzie to Stynę dogonisz jeśli chodzi o długość porodu:) Czego oczywiście nie życzę:)

reklama
Oj chciałabym tak szybko urodzić, napisać wam o 3 w nocy, że odeszły wody a o 6 rano, że po wszystkim :sorry2:

My też jeszcze na zimówkach, ważniejsze rzeczy mamy na głowie :-)

Mam nadzieję, że do 10 maja pozbędę się lokatora z brzucha, inaczej czeka mnie kolejne KTG, ostatnie skończyło się szpitalem a dwa dni potem wizyta i pewnie pomysł indukcji. A to nie ten szpital i nie taki plan :sorry2:

hejjj :) ja nie mogę spać, bo mały wariuje i czkawke ma;-) on zawsze budzi się po 7. jak u Was pogoda??? u mnie brrr.. zimno, szaro. Dobrze,że bez śniegu:tak:

Nie wierze! 4 maja srodek wiosny, a za oknem tyle sniegu, ze balwana mozna lepic! Kaloryfery juz nie grzeja i tak w nocy zmarzlam, ze jestem jeden wielki fluk! W dodatku wczoraj juz myslalam, ze zaczelam rodzic ale byl to falszywy alarm. A przez ta pogode jestem uziemiona, bo ani nie mam kurtki, ktora zakrylaby mi brzuch ani butow, ktore wlaza na moje baloniaste stopy! :wściekła/y: jestem zla, niewyspana i jeszcze raz zla

Dzień dobry dzień dobry :-)

Ciśnienie 145/85 puls 86 - nie najlepiej, ale na 15.30 idziemy na KTG, to opowiem co i jak było. U mnie dziś słońce przepiękne ale temperatura jakieś 5 stopni. W nocy tak mnie ciągnęło w podbrzuszu, że myślałam, że zejdę i miałam nadzieję, że może coś się rusza, a tu nic i cisza. M się upiera, że młody wyjdzie na jego urodziny 8.05 :-) Zaraz zabieram się do sprzątania, bo po weekendzie i tych wczorajszych śniegach to w całym domu syf. Mam ochotę na coś słodkiego, ale niebardzo jest co wciągnąć - co to jest jeden Grzesiek w czekoladzie dla ciężarnej z chcicą :-D

witam się i ja :)
u mnie znowu nadmiar energii ;) mieszkanie odkurzone, posprzątane i pomyte więc co tu robić przez resztę dnia? chyba zaraz się ubiorę i pomknę na spacerek, bo mnie rozniesie :D nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio, koniec ciąży kojarzyłam raczej z byciem leniem kanapowym a nie mamuśką z ADHD ;)

Witam,
No właśnie która dzisiaj sie rozpakuje?jedna na dzień chociaż musi;-) wprawdzie ja mialm urodzic 4,niby tak sie umawialismy z juniorem,ale widać jeszcze chłopak w liczeniu nie najlepszy, w sumie i tak miło,że miesiąc zapamiętał.
dzisiaj wychodzimy do domu,w porze obiadu przyjedzie tatus i tesciowa i zabieramy graty:)
Zgodnie z moim wczorajszym życzeniem, na dzień wypisu mamy słonko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry