reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hyhyhy my tak się zbieralimy z wymianą opon, a się okazało że jeszcze nie trzeba zakładać letnich :p chociaż u nas pada tylko deszcz zrobiło się okropecznie i zimno strasznie :( a jeszcze rano taka piękna pogoda była ....

reklama
Alex no to masz fachowa pomoc pod reka :tak: nie ma to jak wlasna osobista polozna
Wlasnie moj maz wydepilowal mi nogi depilatorem i powiem wam, ze jeszcze nigdy nie widzialam tak przestraszonego chlopa z depilatorem w reku, bal sie go wogole do nogi przylozyc :-D

Zelka uświadomiłaś mi,że moje auto ma zimówki,zapomniałam zmienić:-D
A w stolicy śnieg z deszczem,brrr paskudna pogoda,wolałabym jutro na wypis mieć słonko,ale w sumie, co za róznica,spacerków jeszcze nie trzeba z małym.

NO i dzionek minął ... no prawie ale już nie liczę że się coś ruszy na dziś tak więc jutro o 10 wizyta u ginka :tak::-)

Byliśmy po tym Naszym spanku trochę na dworze bo się dość ładnie zrobiło a teraz znowu pora na spanie :-D

Buziaki babeczki i spokojnej nocki Wam życzę :*

No i któraś tu pisała, że dzisiaj żadne majowe dziecię się nie urodziło to proszę :D Jest i statystyka zachowana :D

To która na jutro kolejkę zaklepuje?

Ja nie zaklepuje na jutro , zdecydowanie wolę datę 05.05 :tak: mój pierwszy synio ma 10.10 więc jak raz mi pasuję ;-):-)

mandrzejczuk, jak ty ból depilatora zniesiesz, to rodzić możesz bez problemu. ja to bym sią zadarła na śmierć przy depilatorze, taki mam słaby próg bólu :zawstydzona/y:

futczaczku, ale Ty wyliczona jesteś, to może sobie
zaplanuj 05.05 o godz. 5.05 :-)

reklama
Do góry