reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Czuję się świetnie, fizycznie i psychicznie:-) oczywiście czasami odczuję szew, jak się podnoszę itp ale poza tym jest super.

reklama
jaipur zwrócę się do ciebie po siłki jak będę na porodówkę jechać :) podziel się trochę, a co ;)))

styna ale Ty sie biedaku nameczysz, oby juz niedlugo...
jaipur super ze macie ladna pogode na wyjscie do domku :-) no i najwazniejsze oczywiscie jest to ze dobrze sie czujesz.

u mnie dzis pochmurno, ale cieplutko. no ale niech juz lokator z brzucha wyskakuje, jak spadnie snieg tak jak u was to jestem zaopatrzona w kilka kombinezonow wiec niech sie pogody maluch nie boi :-D

sylwia ja tez mam kombinezony dwa :-) tak na wszelki wypadek, gdyby jednak maj się zamienił z lutym :-p:-D

Ja dziś chyba tez mam ADHD. Dół wysprzątany, teraz się zabieram za górę :-)

no kurcze ja wczoraj wszystko wysprzatalam i juz nie mam za co sie dzisiaj zabrac. Zaraz tylko profilaktycznie odkurze :-D hm...a moze by tak w szafkach w kuchni rewolucje zrobic??

Hej kochane majóweczki !!!

a ja dzisiaj w nocy miałam dwa mega skurcze i już happy myślałam że pojadę na porodówę a tu dupka blada.... uspokoiło się :-(

kurde ja to się nie doczekam tego mojego synusia, jestem taka zniecierpliwiona że aż wszystko mnie przez to wkurza !!!!!

jaipur super że wychodzicie do domku !!!!!! Fajnie Ci, jesteś już po wszystkim, masz małego przy sobie, teraz żyć i nie umierać :-)

Witam sie wczesna pora:) w ciazy spac nie moglam bo brzuch przeszkadza a teraz mala nie daje:p
hehe tak źle i tak niedobrze:-p
moja na szczęscie budzi się tylko raz w nocy , i później to już ok 6-7 nad ranem:tak:
wiec się wysypiam bez problemu

jaipur ciesze się że dobrze się czujesz i że będziecie mieć słonko na wyjście

u nasz w nocy lało więc dzisiaj jest zimno:dry:
choć słońce już wychodzi więc jakaś nadzieja jest na później;-)
D w pracy a ja siedzę, maleńka śpi a większa obrzuca mnie lalkami i muszę ubierać i rozbierać panienki:-D

reklama
Bra, Melia a może to już ostatnia prosta... słyszałam że przed samym porodem rozpiera energia...:-D
u nas też zimno ale chociaż śniegu nie ma..:tak: i znów nudy a M na zwolnieniu lekarskim do końca tygodnia to mogłabym chociaż urodzić i nie martwić się czy będzie w domu jak się zacznie a nie 200km stąd...

Do góry