reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Żelka no z lekarzami to bywa różnie jeden się obrazi inny nie, ale lepiej nie zostać na lodzie.

Styna mam nadzieję, że jutro specjalista Ci wszystko wyjaśni z czym jest problem. A powiedzieli Ci z jakim specjalistą jutro się widzisz?

Ja właśnie pożarłam loda i zaraz wciągnę deserek Paradis frutto malinowy z Dr.Oetkera :-) Skurcze padły śmiercią naturalną :-D i nic już się nie dzieje, tylko brzuch się spina trochę.

reklama
melia ja też po lodziku :) -krówka Nordisowa i zielone jabłuszko właśnie kończę. Później muszę pogonić mojego M żeby rybki usmażył na kolację - wujek przywiózł nałowionych, mama obrała bo mnie szarpie na sama myśl, ale upichcone chętnie zjem :)

futrzaczku my też dzisiaj wszyscy pospaliśmy:-D u nas pogoda taka średnia..
dzisiejszy spacer odpuściliśmy bo wieje jak cholera
styna no ja mam nadzieję że wywołają Ci ten poród bo naprawdę to co robia to jest smieszne...
żeka ja nie wiem czemu widza problem u Viebie skoro jeszcze masz czas na poród...

żelka a moim zdaniem jeśli lekarz mądry i świadomy to się nie obrazi. on w takim wypadku jak twój proponuje pewne wyjścia, na które ty niekoniecznie musisz się godzić. indukcja to dodatkowe cierpienie dla ciebie.

jaipur no daj odpocząć ;)
A ty kiedy się ewakuujesz ze szpitala ? :)

styna mam nadzieję, że specjalista , do którego jutro trafisz popisze się większym zdecydowaniem niż koledzy

Ostatnia edycja:
persefona, zależy w jakiej Wielkopolsce, bo w mojej słonko cały dzień, ale za to wiatr.
melia, ładne zdjęcia, ale data na jednym z nich styczniowa :-p
żelka, ale przeżyłaś z tym tętnem, nie powinni kobiety w tym tc tak stresować.
styna, cieszę się że to nie zatrucie, ale jak Ty urodzisz, to my wszystkie odsapniemy z ulgą, bo ile można kobietę męczyć.

Styna boże ty sie namęczysz, szczerze współczuję, ja na twoim miejscu chyba bym żądała wywoływania albo cc. Mam nadzieję, że jutro lekarze w końcu podejmą jakąś konkretną decyzję.
Kama trzymam kciuki:)

A mój maluszek dzisiaj cały dzień aktywny, juz dawno cały dzień tak nie szalał. Moja mama zwariowała na punkcie małego cały czas powtarza, że juz nie może sie doczekać kolejnego wnusia, przychodzi do mnie dwa, trzy razy dziennie i sprawdza mi tętno maluszka taką słuchawką (tak dla przypomnienia mama jest emerytowana położną).

reklama
Do góry