reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny, co do adhd to tez tak mialam,ciagle mnie nosilo,ale na 2dni przed godzina zero nawet nie chcialo mi sie jechac do kolezanki na pogaduchy ani sie pomasować.
Biedna styna tak sobie o niej myślę,że umęczyl ja ten okres przed porodem,to może chociaz poród pojdzie w godzinę.Bo urodzi niedlugo,prawda?

reklama
hej!
tyle już majóweczek rozpakowanych a jeszcze w polu! znaczy się z przygotowaniami dla maleństwa jakoś ciągle to do mnie nie dociera że to już, ale biorę się za siebie!
na razie tylko przyszło łóżeczko i mała przyzwyczaja sie do spania w nim by siostra miała swoje, musimy jeszcze przywieź materac od rodziców bo ten co zamowiliśmy to troszku kiepski jest, tzn niby też gryka-pianka-kokos ale te co mamy dotychczas (jeden w łóżeczku małej a drugi w łóżeczku u rodziców) jest stabilniejszy wiec bedzie podmianka.
i wyciągnęłam pudła z ubrankami więc szybka rewizja, pranie i prasowanie - ewentualnie uzupełnić braki, plus zakupy planowane - do końca tygodnia muszę z wszystkim się uporać! dam radę! w piątek wizyta u ginka i mogę rodzić!
boziu zaczynam być coraz bardziej przerażona!

Witam się i ja. Wczoraj miałam jakiś problem z netem i strona bb nie chciała mi się za nic otworzyć. Ja się zbieram do lekarza zobaczymy co zadecydują mam nadzieję że już tam zostanę.
Jaipur jak toi super że masz tyle siły

Witam się i ja.
Styna trzymam kciuki żeby to już!!
Ja od 7 latam od szpitala do przychodni i w koncu udalo mi sie zrobic KTG - wszystko ok - pare skurczy i tyle, kolejny lekarz tym razem ze szpitala gdzie chce rodzić powiedział, że jak do piątku się nic nie ruszy to mam się do nich zgłosić na wywoływanie i tak sobie myśle że spróbuje wynegocjować poniedzialek ... i jak mlody zamuli to trudno niech wywołuja ;(

Jutro o 14 wizyta u mojego doktora, powiem niech cos zrobi z ta szyjka wymasuja ja za wsze czasy - zawsze po masazu dostaje skurczy - to niech teraz tak porzadnie sie zabierze za te masaże i może akuratnie :p

Ostatnia edycja:
Witam!!

jaipur super, że już dzisiaj idziesz do domku!!
Styna trzymam caly czas kciuki!!

A ja dzisiaj odebrałam wyniki na GBS i nie mam paciorkowca hurrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ostatnio caly czas cos bym jadła, tez tak macie na końcówce.

Witam się i ja :-)

Która pozazdrościła nam ładnej pogody, dzisiaj zimno, ciemno i mokro.

Styna jakby nie patrzeć, masz jeszcze tydzień do terminu i dwa tygodnie awaryjnie na plusie, z tymi waszymi lekarzami nic pewnego. Chociaż u nas też odsyłają dziewczyny do domu, bezpieczniej dla dziecka czekać do terminu. Tylko ile się nieraz kobieta namęczy, to jej.

Jaipur wracajcie do domu cali i zdrowi, już we trójkę, ciekawa jestem wrażeń :-) Wszystko będzie inne od dziś :-)

Alex ja taka żarta byłam jakieś ostatnie 2, 3 tygodnie ale od kilku dni apetyt mi zmalał, nie chce mi się jeść za bardzo.

Żelka oby ruszyło samo ;-) Dobrze, że zapraszają cię z tego szpitala co trzeba :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Styna kochana &&&&&& - dzisiaj mógłby być Wasz dzień do statystyk :)

Jaipur fajnie, że Was wypisują :)

A jeśli po ADHD miałoby się sądzić kiedy się urodzi to ja ... w zimie. Dziś znów leń. Na wyjeździe było mi lepiej bo jakoś więcej energii miałam a teraz mogłabym się położyć już. Idę zrobić sobie kawkę i ogarnąć kwadrat bo jakoś wczoraj po obiedzie nie znalazł się żaden frajer żeby zmywarkę nastawić.

Do góry