reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

zjola bardzo mi przykro! czasem droga do szczescia jest troche kreta, ale zawsze czeka nagroda! wierze, ze i Wasza czeka... :*

Kobitki! a mnie znowu rozklada wirus :( wlasnie nasz Aleksiu choruje biedaczek, katar, goraczka, ropiejace i zaczerwienione oczka :( ale On tak juz od czwartku wieczor, a teraz bierze T i mnie :( ratunku!
W zwiazku z choroba Aluska siedzimy od paru dni w domu i mozna kota dostac! bawimy sie ciagle na podlodze albo ogladamy bajki, nie mamy jeszcze po przeprowadzce stalego neta ani tv, wiec tym bardziej nudnawo...
No ale nic, lece plukac gardziolko woda z sola i spacku!

aaa, Kamcia, dzieki za wpis do listy Majoweczek, tylko wkradl sie blad w wyrazie "dziewuszka" :) chyba nie sugerujesz nam dwoch dziewuszek ;)

Buziaki Dziewczyny :*

reklama
Zjola Bardzo mi przykro:( 3mam kciuki za kolejny raz napewno tym razem sie uda;) Powodzenia!
Dziewczyny macie jakis sposob na szybkie pozbycie sie kataru? W piatek mam slub a tu cos mnie chwycilo akurat teraz:(

witam i odrazu pytam czy mogę się dołączyć;-)?
nazywam się Kamila, mam 22 lata i termin porodu na 19 maj:-) to nasza pierwsza dzidzia:) z niektórymi znam się z tematu o pierwszych objawach:-)
pozdrawiam wszytskie majówki:-)

Witam poniedziałkowo...

Kamia-
witam na wątku!!!

Hope- dziękuję, u nas na szczęscie bez żadnych plamień...
Dziś po wizycie w końcu dopiszę się do listy:tak:
bo oczywiście musi być dobrze...:tak:

No, a wizyta dziś na 19, jeszcze tyyyyyyyyyyyylllleeeee czasu

karolq8 - lek homeopatyczny dla kobiet w ciąży - Oscillococcinum
ponoć jest bardzo skuteczny przy tego typu dolegliwościach!

ja jak miałam katar to go nie brałam bo byłam w 6 tygodniu ciąży, leczyłam się herbatkami z cytryną i miodem.

karolq8 najlepiej podejdź do apteki i niech Ci farmaceuta coś poleci albo wybierz się do lekarza.
Ja dalej się męczę z moim zapaleniem oskrzeli,ale jest już lepiej:) W środę idę na USG mam nadzieję,że wszystko będzie O.K. 28mego mija rok jak straciłam pierwszą dzidzię i jakoś tak mi ostatnio ciężko,wraca strach o to maleństwo dlatego nie mogę się doczekać tego środowego badania.

[FONT=&quot][/FONT]

zjola przytulam Cię z całej siły i trzymam kciuki za kolejne starania .

Dzień dobry wszystkim
Ja miałam intensywny weekend bo na uczelni. Na szczęście to studia podyplomowe także luzik byle napisać prace i luzik:) w grudniu mog się bronić :)
Dzisiaj jestem w pracy.
Ale od jutra będzie mnie trochę mnie bo idę na urlopik :-) pierwszy w tym roku. I pewnie jeszcze bym pracowała gdyby nie to, że zostałam zmuszona :baffled: ale wiem, ze urlop każdemu potrzebny tym bardziej kobiecie w ciąży. Juto mam też kolejna wizytę i już nie mogę się doczekać :-)

Kamia_22 witamy Cię serdecznie:)

Kamcia dzięki za wpis na listę majóweczek-wszystko ok. Jeśli chodzi o twardnienie brzuszka to wydaje mi się, że musisz więcej wypoczywać, choć zdaję sobie sprawę, że to bardzo trudne przy małym dziecku. Lepiej może zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj się co najlepiej zrobić, może powinnaś łykać magnez albo nospe.

A u mnie weekend jakoś zleciał, wczoraj do 2 w nocy mieliśmy gości, bo przyjechała męża siostra z Niemiec i oczywiście dzisiaj jestem trochę niewyspana. W ogóle to mam straszne problemy ze spaniem, bo ciągle jakieś głupie myśli mnie nachodzą,próbuję je jakoś wyrzucić z głowy ale nie bardzo mi to wychodzi.

Pozdrawiam wszystkie majóweczki:)

reklama
yyy zaczne od tego ze D popsuł mi dzisiaj laptopa... bo znosił mi na dół i na schodach mu spadł.. nie chce się włączyć:-:)wściekła/y:
w tytm momencie korzystam z jego ale idfzie mi to ciężko bo on ma nieco inne ustawienia.. także się męcze, po drugie ma mniejszego więc wciska mi się za często spacja.. po 3
nie działają mu cyferki typu jeden dwa i cztery także musiałam się nakombinować żeby się zalogować bo moje hasło zawiera dwie z tych cyfer:sorry2:
także nie poprawię póki co listy , bubbles zrobię to jak mój laptop będzie ok..
karolqa nie dopiszę Cię narazie do listy ale wysyłajcie mi prv nadal . jak już będę mogła to wszytskie dopiszę od razu....

hope wrażliwa macica.. no może ale w pierwszej ciąży nie była taka wrażliwa:no:
alex biorę no-spę czasami 3 połówki dziennie , czasami nie potrzebuję wcale...
sytna 5 nmiesięcy do teraz czy 5 przed zajściem??
jak przed zajściem to nie tak źle... a jak 5 miesięcy jeste scie z dniem dzisiejszym to faktycznie szybko ;-)
ale to znaczy że tak mia lo być :-) także nie ma się co przejmować, ważne że oboje chcecie dziecka i macie do ciąży zdrowe i powazne podejscie....

ja mam w srode wizyte u lekarza... nie wiem czy będe miała usg , ale mam nadzieję że je zrobią i że będzie wszystko ok....

jak będę tylko mogła to będę zaglądać , ale nie wiem jak to z D laptopem będzie bo mnie wkurza pisanie na nim ... wrrrr

Do góry